Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
http://vju.sk/zabava/antivakcinacne-hnutie/ pozrite 😉 od 1:00
okrem toho trpel leukemiou a je jeho imunitny system bol oslabeny.
@teegreen ale čo tym chceš dokazat, tento človek bol chory, nezabilo ho očkovanie, akurat jeho telo neregovalo na ochranu pretože mal oslabenu imunitu leukemiou a silne potlačenú terapiou a zomrel na zlyhanie pluc. a je to ojedinely pripad, naposledy mali niečo podobne v roku 2009... takze čo si tym chcela povedat ?
ps. a prave preto, že NIE SOM fundovana, nebudem rozširovat nepodložene bludy po internete PROTI očkovaniu.
Der Fall zeigt, wie wichtig es ist, dass wir das Masernvirus auch in der Schweiz eliminieren.
pripad ukazal, ake je doležite, aby sa virus osypok tiez vo Swiss eliminoval...
@lauritka Ja sa ti cudujem, ze mas na toto nervy 🙂
prave pointa članku je v tom ake dolezite je, ked je virus v krajine eliminovany a neprepukne epidemia, lebo su chranení tí , čo očkovat nemozu, alebo ako v tomto pripade ,očkovanie kvoli jeho stavu nechrani. daleko od dobrej zaočkovanosti je aj Rakusko, Nemecko Francuzsko.Taliansko, Rumunsko... kde im každoročne prepukaju epidemie osypok...
este viac treba zapojit logiku a uvedomit si , prečo je plošne očkovanie doležite ?
@bobulazelena hej už končim, pozri si to video, som sa nasmiala 😀 presne tak to je..
@lauritka neuveris ale dnes som mala v plane si to pozriet...celkovo som ho uz dlho nepozerala a mam vela zameskanych casti 🙂
Ved ja ta nenutim koncit...len toto je nekonecne. 🙂
@aristka moja nemčina je "bohužial" velmi dobra 😉 takze netreba čitat len prvu vetu.. A VIDIME TU AKO VZNIKAJU FáMY A KONšPIRáCIE-VETY VYTRHNUTE Z KONTEXTU - to zas rozumieš ty, lebo fa naozaj neviem ako je to s chorými na lleukemiu, ale predpokladam, že ked sa nakazil virusom , tak telo zlyhalo.. ale keby bola zaočkovanost, virus nezabija
@zdenka7887 citujem z toho čo si dala, celkom vtipne
Vakcína proti vírusu neexistuje, no paradoxne majú infikovaní jednu vec spoločnú … všetci boli očkovaní.