Je očkovanie detí nebezpečné?
Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?
@katkabg Áno,nesurfujte 🙂 Ani ja som neriešila,pekne všetky deti očkovala.Az keď nám dcérka ostala po tretej hexe ležať ako zombie, našťastie len na pár dní a vyše týždňa mala teploty som začala veriť že vakcíny nie sú až také neškodné.Argument že aj my sme boli očkovaní,je somarina lebo to boli iné vakcíny a nebolo toľko alergikov a ľudí s poškodenou imunitou,teda tým ľuďom vakcíny tiež neprospievajú.A ešte keby boli tie vakcíny aj účinné, čomu neverím, že sú, keďže napr.mumps málo veľa ockovanych ľudí.Ale kľudne ockujte ďalej,len neviem prečo sa bojíte neočkovaných detí keď vás ochráni vakcina 🙂Len si myslím že je oveľa viac mamičiek ktoré sa ozývajú aby ste zvážili očkovanie,lebo ich deti mali reakcie alebo aj trvalé následky po očkovaní ako tých ktoré vyzývajú aby ste ockovali lebo ich dieťa malo následky po po prekonaní choroby na ktoré sa očkuje.
Presne, ako sa píše vyššie :čítajte pribalove letáky. Keď je očkovanie také bezpečne, prečo je tam tooolko vedlajšich účinkov? ????????Pre srandu to asi nenapisali!

@zdenka7887 stale si mi nenapisala, co sa stalo tvojmu dietatu po ockovanie. Ked pises, ze si bola hlupa a si ockovala. Akoze co konkretne ta presvedcilo o tom, ze nemas ockovat? prosim odpvoed.
@angd prikladam pribalovy letak k vakcine: http://www.liekinfo.sk/liek-infanrix-hexa-plv-i...
Co konkretne z tych neziaducich ucinkov by ma malo rozladit alebo odradit od ockovania? Prosim o vysvetlenie.
@angd citala si niekedy pribalovy letak k obycajnemu volnopredajnemu sirupu na kasel? napriklad Mucosolvan junior...?nehovoriac napr. o antibiotikach... to je prekvapko ake vedlajsie ucinky mozu mat...co? ide o to iste ako pri ockovani... aby uzitok prevazoval nad rizikom. vezmi si TBC vakcinu...zrusili povinne ockovanie lebo neziaduce ucinky boli tak caste ze neprinasala prospech...hoci tuberkuloza tiez nie je sranda.
@aristka romsky obcania ,vela z nich neockuju,lebo vedia o vedlajsich ucinkoch a je to aj pre nich ponaucenim.

@norulakp ten co to nezazil to nepochopi. Aj ja som verila,ze sa ma ockovat a je to bezpecne. Opak je pravdou. Ockovanie nie je bezpecne. Uz sa to preukazalo vo vela pripadoch,ale ako pisem ,len ten co to nezazil nepochopi.
Vela matiek zije vo velkom omyle,ze ked zaockuju dieta ,tak je vraj chrane na cely zivot pred chorobami a nikdy ich nedostane. Vela matiek nevie vedlajsie ucinky vakcin a vobec co su to za vakciny ,Ako sa volaju,naco tie deti ockuju,z coho sa tie vakciny vyrabaju? Aku ucinnost maju tie vakciny a do kedy...
Ked dieta vakcinou poskodia,tak potom uz netreba ockovat,ako je to mozne,ked su tie vakciny tak dobre pre zdravie dietata?
@zdenka7887 nevedia ani to, ako sa vakcíny testujú, resp.netestuju pred uvedením na trh. Vôbec ich nemusia tak testovať ako lieky...Pretože to nie sú lieky.
Bezne sa opytajte matiek naco dali deti ockovat a sa nasmejete,ake mylne predstavy z nich idu... To by bola dobra tema ,pisat co si matky myslia o ockovani...
@angd aristka je tusim pracujuca v medicine a tak sa mylit vie? to snad nie:O)
@zdenka7887 fuh aky relevantny zdroj. ta pani Leslie aj KIM. najdi si kto to je.
"odborničky na slovo vzate"
ako aj cela stranka sloboda v očkovani. čiste AV bludy a mýty.
@lauritka co je u Vas luritka pravda? akosi mi unika o com tu pisete...

To niekomu nevysvetlis oni v kuse melu svoje.... :D
@lauritka