icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

dai
27. máj 2018

@victoria210 tak som ti priala ale vidim ze si nezasluzis.. dosadena? Ach... drzim palce moja mila zial este nic nevies... nic... moja mama je v remisii 13 rokov a brala to iste co otec... otcovi sa rakovina vratila a zial moze sa aj vam - nekric hop kym nepreskocis! Napis potom ked si prezijes smrt rodica na rakovinu a spomen si na svoje vyrypky ! A ano, zial aj ked ti to bude zniet neprijemne, zomrel napriek tomu vsetkemu lebo rakovina je svina ! Tymto koncim s tebou debatu - dalej si tu obhajuj zazraky... 10 rokov je nic... a ked uz tak veris na vsetko mozne, karma je svina - na tu asi tiez veris... tak si potom spomen pri lupani jadierok

sasa1983
27. máj 2018

@didi35 Nádor sa jedná označenie (pokiaľ hovoríme o solídnych nadoroch,t.j. nadory prsníka, maternice...A nie Lymfom, leukemie) hmatneho alebo nepalpovatelneho utvaru (dá sa diagnostikovať zobrazovacimi vysetreniami -USG,CT..). Po biopsii nádoru môžeme na základe histologie zaverovat, že je nádor nezhubny/zhubný, alebo nie je materiál jednoznačne postacujuci na takéto rozdelenie (lebo je tam zapalova zložka, lebo nebolo odobrate dostatočne množstvo vzorky, lebo došlo k jej kontaminacii etc). Nádor neznamena automaticky rakovina. Takýto nezhubny nádor môže reagovať citlivo na hormonalnu liečbu, vek pacientky, menstruacne cykly a teda sa môžu časom vstrebat, alebo natoľko zmenšiť, že už hmatatelne nebude. Tvoja kamoška iste nemala zhubný nádor prsnika (invázivny duktalny, lobularny, carcinom in situ). A iste nemala ani biopsiu, ale aspoň parcialny resekcny výkon s pozit.histologiou.

sasa1983
27. máj 2018

I keď táto téma mala zjavne byť o ockovani. .

dai
27. máj 2018

@victoria210 a k tomu dosadeniu... jedina ktora tu robi reklamu na konkretny pripravok si tu ty, takze o tom kto tu robi reklamu a z akeho dovodu mozme iba polemizovat... a kedze nepoznam ziadneho rodica s dietatom dokantrenym ockovanim ( verim ze ty ich poznas milion ) tak ani neviem kde s nimi kto lieta...

dai
27. máj 2018

@lenkakravcova s nou sa nema vyznam bavit... vyzera ako prezleceny prevenar ☹ dava tu a ale b uz nepovie - napise milion prispevkov, nahadze co jej vyhovuje a ked jej posles statistiku od nou citovaneho autora kde pise o ucinnosti ockovania tak zrazu ziadna reakcia len si ide dalej svoje...

victoria210
27. máj 2018

Zato ze vam nezabralo,neznamena ze druhemu nezaberie.Ide aj o to v akom stadiu je ta rakovina.Jasne ze ked tvoj,neviem uz kto,ked mal to podchytene neskoro a jedol priklad 5-10 jadierok denne,tak jasne ze to nema ucinok.Počet sa užíva podla štadia choroby.Ťažky stav az 50 jadierok denne.... Tak študuj a veľa čitaj a aj ohľadom, ake skvele je to očkovanie.To že nepoznaš pripad osobne este neznamena ze je to super vec.Nechapem Ta,daj sa do skupiny Nasledky po ockovani.Alebo do googlu.Je toho plny internet.A ked ti ani toto nestaci,odporucam do youtube: Ludmila Elekova 😉 ked uz aj lekar verejne o tom hovori,asi na tom daco pravdy bude 😉

evittam
27. máj 2018

@victoria210 Preco tu kazdeho urazas?! Spamujes diskusiu? Si prečítaj nazov, tu nikoho nezaujima rakovina. Napr.my neockujeme ale takym hlupostiam ako homeopatika tiez neverime. Čista voda v inom skupenstve ma urcite nevylieči.

victoria210
Autor odpoveď zmazal
victoria210
27. máj 2018

Evittam😀

evittam
27. máj 2018

@victoria210 Kraasne vyjadrovanie. Mna osoba tvojej inteligencie urazit nemoze. Pekny den ti zelam.

victoria210
27. máj 2018

Evittam🙈😀dakujem Tebe tiez krasny deň🌞🍹😉

evittam
27. máj 2018

@victoria210 Nauc sa najskôr používať pravidlá tohto webu a potom tu niekomu nadávaj do hlupani a trubiek. Skus sa pozriet do zrkadla zbadas tam tu,o ktorej píšeš.

victoria210
27. máj 2018

Evittam
🙊zlatko....Teba sa to riadne dotklo😂 ja ze sme debatu ukončili peknym dňom😀😘

victoria210
27. máj 2018

@evittam maš aj nick Dai....a za tymto sa skryvaš....siknem⚘😀😘🤗

evittam
27. máj 2018

@victoria210 Mna sa nejaká anonymna osoba na anonymnom fore nemoze dotknut a ani ma urazit. Dik za pobavenie.😂😂😂 A nie, nie som @dai.
Peknym dnom?! Tebe zalezi na peknom dni od nejakej "hlupane a trubky".😂😂😂😂😂

senta_sofia
27. máj 2018

@victoria210 predpokladam, ze ked spominas Elekovu, vies aj o tom, ze bolo na nu podane trestne oznamenie za sirenie tych vysoko “odbornych” informacii a stala sa drzitelkou bludneho balvanu za bad science... mimochodom, je to homeopatka, cize jej to velmi hra do kesene, byt alternativna

victoria210
27. máj 2018

@senta_sofia
samozrejme ☺ze viem.Škoda že ludia ktori sa hrabu v pravde su rovno stíhaní🤔

senta_sofia
27. máj 2018

@victoria210 myslis si, ze keby tam bola pravda a hlavne peniaze, ze by sa tam nehrabali viaceri?

victoria210
27. máj 2018

@senta_sofia
Vieš ona mala/ma svoj nazor na ockovanie,lebo jej dieta malo než.účinky.Tak isto ako každa matka,ktora zmeni na očkovanie nazor,ked nastane problem...NÚ.To je každeho osobna vec.A klobuk dole pred ľuďmi,ktorí sa neboja o tom nahlas hovorit,a chcu zmenit system v tomto, z povinneho na dobrovoľny👏👍

dai
27. máj 2018

@victoria210 elekova uz nie je lekar ale homeopat,-priklad/ pojem oblbovania ludi ktora na nich nasledne zaraba - necudujem sa ale ze ona je tvojim zdrojom...
Ten ktokolvek co mi to bol, bol mojim milovanym otcom tak ta poprosim si o neho neotierat hubu - lepsieho chlapa by si len tazko hladala...
A teda v tejto debate si zamenit mna s evittam🙂 si si nevsimla ze mame na ockovanie jemne odlisne nazory? Na rozdiel od teba si ju ale inak velmi vazim kedze je to kus rovnej a rozumnej baby...

victoria210
27. máj 2018

@dai 😘😘❤️😉

senta_sofia
27. máj 2018

@victoria210 jej dieta udajne malo encefaliticky plac, velmi oblubeny neziaduci ucinok u antivaxerov, len skus si nieco precitat o tom a porovnaj si to s tym, co tvrdi pani doktorka a najdes vela nezrovnalosti, pretoze si len poskladala svoj pribeh na to, aby jej to na to sedelo. Preto tak nabadaju na sledovanie deti, lebo vedia, ze kazda ustrachana matka sa v niecom najde,ked zacne prehnane sledovat spravanie a reakcie svojho dietata.

evittam
27. máj 2018

@senta_sofia No a takých je tu na MK viac nez dost. A nielen matiek. Este horšie buduce matky...😂😉

lu
27. máj 2018

realne nasledky ockovania ti nikto 100% nepotvrdi, syn mal po ocko TBC hnisavu ranku 6mes sme chodili osetrovat na plucne, potom dostal 2x Hexa a od vtedy je cca kazde 2-3 tyzdne chory, uz su to roky a stav sa mu nezlepsil ani po imuno liecbe, dalsie ockovania preto nedostal, teraz nam odporucil imunolog ockovat dalej napriek nezlepsenemu stavu/ vysoke chorobnosti, ale obvodna uvazuje len o hexa a MMR vzhladom na nepredvidatelnu reakciu na zivu vakcinu mu nechce dat. som jej vdacna. dcera ma zakladne ockovania a zatial je v poriadku, caka ju MMR

victoria210
Autor odpoveď zmazal
evittam
27. máj 2018

@victoria210 ??? Mne je Elekova ukradnuta. A titulky? K comu?

didi35
27. máj 2018

@sasa1983 Moja kamoska mala rakovinu prsnika. Cize zhubny nador. Urcite nemala nejaku nezhubnu cystu. Tak hadam to viem lepsie, nez Ty, nie? Alebo mas sklenu gulu?

Ci Ty si este nikdy nevidela ani necitala o ludoch, ktori odmietli chemo a zbavili sa rakoviny?? Tak zacni guuglit. Myslim to vazne.

victoria210
27. máj 2018

@senta_sofia
To nielen Elekova,na youtube najdes kopec dokumentov aj s titulkami

didi35
27. máj 2018
victoria210
27. máj 2018

@evittam
Napr.Dokumenty: Vaxxed
Očkovane dívky (dansky dokument)
Strieľanie naslepo -Ticho o očkovaní (sk titulky)........a ine 🙂