Môžem odmietnuť povinné očkovanie dieťaťa?
Ahojte. viem, že je tu veľa maminiek, čo ônedali očkovať svoje dietky. Chcela by som odmietnuť očkovanie - tretie dávku povinného plus MMR. P o prvých dvoch dávkach sme mali tri dni teploty, a bojím sa toho, pretože tretia dávka je vraj najhoršia.. a MMr nechcem ... Len neviem, aký spôsob odmietnutia zvoliť, aby nám neprišla vysoká pokuta, ktorú nemám z čoho zaplatiť :/ ako ste to riešili? Resp. platili ste? môžete aj do IP
Mat nie mam samozrejme....
Citujem ta - svedci to len o tom, aky si ubohy a ako vsetko prekrucas, ako sa ti hodi
chyba. davas chybu za chybou...jediny objektivny ukazovatel je nezavisla statistika. NIKDY nie oficialna....POZOR na to. Oficialna znamena skorumpovana, falosna a tendecna, ovladana farmamafiou. Dostane sa nejaka nezavisla organizacia alebo nestranna osoba ku verifikacii percentualneho poctu preockovania ? Pochybujem . Farmamafia nedovoli nikomu pozerat na tieto cisla.
@robin_claire reagujem na tvoj posledny prispevok, no ono je to tak, ze osoba pod menom peter952 este neprisla na to, ze existuju aj nezavisle epidemiologicke studie, ktore nie su financovane farmaceutickymi spolocnostami, ale o tom potom. Mozno aj to si nastuduje 🙂
@peter952 naco chces statistiku, o ktorej si sa vyjadril, ze je skorumpovana a ta nezavisla neexistuje kvoli famrakomafii? Si trosku protirecis...Dosli argumenty? Dobry pokus ako odpved je dost chabe aj na teba
@peter952 este nieco mila osobka. Problem s Anglictinou nemam, kedze viac nez tretinu svojho zivota zijem v UK. Takze usetrim ta prekladu 🙂
A este k tomu, ci si mam nieco studovat alebo nie, poviem len tolko, ze som postgradualnym studentom na jednej z troch najlepsich skol co sa tyka verejneho zdravotnictva vo svete, tak hadam tam uz len nejake vedomosti budu mat, ktore by som mohla prebrat, nie? 🙂
A co sa tyka mojich pribuznych ktori zomreli na AIDS, tak poviem len tolko, v tom case nebola pristupna liecba (to ti do kariet nenahrava)...preto u nich choroba nabrala ine rozmery a pomerne skoro to vyustilo v AIDS.
Prajem pekny zvysok dna, s "intelektualom" ako si ty viac uz nemienim diskutovat. Veris informaciam ktore nie su nijako podlozene.
A maju aj dokazane? Ze dostali z ockovania...noja sestra ma laboratornevysledky...popis lekarov...

@peter952 Co to tu trepes? I inej diskusii si napisal, ze oficialna statistika je skorumpovana. Teraz sa to ohanas zrazu statistikou? Zjavne ako sa ti to hodi. Dristas ako vzdy. Ja mam doma chlapa, co otravuje cele dni na zenskom fore, asi ho poslam niekam. Co keby si doma radsej ziarovku vymenil ci s detmi pomohol