icon

Môžem odmietnuť povinné očkovanie dieťaťa?

luciferkax
6. dec 2011

Ahojte. viem, že je tu veľa maminiek, čo ônedali očkovať svoje dietky. Chcela by som odmietnuť očkovanie - tretie dávku povinného plus MMR. P o prvých dvoch dávkach sme mali tri dni teploty, a bojím sa toho, pretože tretia dávka je vraj najhoršia.. a MMr nechcem ... Len neviem, aký spôsob odmietnutia zvoliť, aby nám neprišla vysoká pokuta, ktorú nemám z čoho zaplatiť :/ ako ste to riešili? Resp. platili ste? môžete aj do IP

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
4. mar 2017

@vroni aký je tvoj názor na názor neočkujuceho, že hiv nespoosbuje aids, ani sex. možeš sexovať s hiv pozitívnymi ludmi

peter952
Odpoveď bola odstránená
vroni
4. mar 2017

@adsumus, vies, ze vlastne nijaky? Mimo tejto diskusie som o nicom takom nepocula, neviem ake argumenty ci studie sa ako dokaz tejto teorie uvadzaju a nakolko sa ma to nijako netyka, ani ich nemienim hladat a zaoberat sa ich pripadnou relevanciou. Ale detom (az budu v tom veku) urcite budem prizvukovat pouzivanie kondomov. Mozno HIV prenasaju vinne musky, ale ine pohlavne prenosne choroby nie....

peter952
Odpoveď bola odstránená
vroni
4. mar 2017

@peter952, dobre, povedzme. Ale AIDS existuje. Jeho obeti je pozehnane. Tak cisto laicky - ked ich spaja nieco celkom ine ako virus HIV - preco si to nevsimli uz spusty lekarov? Zase vsetkych podplatit nemozu... A co ine (co si tiez nikto nevsimol) ich teda spaja a AIDS sposobuje?

adsumus
4. mar 2017

@vroni už to písal, nespia, sexuju a droguju. všetci ostatní su v pohode.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
4. mar 2017

@peter952 aids sa uz neda liecit ...su pri nom vybuchane uplne leukocuty a clovek zomiera aj na soplik...co tam naliecis ,jedine postihnuteho dat do sterilnej bubliny a nemas pravdu ,virus hiv cielene napada prave tie leukocyty az uplne po rokoch procesu virusu hiv vyusti do aids a to je konecna....jednoducho povedane ,aj virus zabija ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
janka3112
4. mar 2017

@peter952 prepac, no neda sa mi Ta este neopytat na jednu vec...kedze sympatizujes s teoriami Dr. Duesberga, povedz mi ako jeho hypoteza vysvetluje HIV a nasledny AIDS u novorodeniatok alebo malych deti (mozme predpokladat ze nedroguju, ani nesexuju)
PS: nezaujimaju ma videa, nemam cas sledovat, skor mu tu napis fakty.

aristka
4. mar 2017

@peter952 profesor sa v prvom rade venoval carcinomom ,kde bunky danych virusov vyuzival ...hypotezy ohladom hiv skomponoval asi tak 30 rokov dozadu ....aby si vedel ako stare veci citas ...inak pisal si niekde ,ze mas vysse 40 rokov ,za sociku si o nejakom hiv pocul ...Este aj spevak Mercury zomrel po prevrate a do jeho konca nikto netusil verejne ,ze je hiv pozit ...nehovoriac by sme hovorili ,co to je....takze teraz 80 rocny pan neviem co studuje ,ale prax ukazuje nieco ine v modernej medicine a vyskume ....

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
janka3112
4. mar 2017

@peter952 ja citam peer reviewed odborne publikacie, ktore ovela viac zarucia presnost informacii

PS: dakujem za odpoved, vidim, ze som narazila na kamen

aristka
4. mar 2017

@peter952 v mediach sa hovori o chorobach ...jedine o chripke ...co ty vies o dg...nic ,ved si ani nevedel ,ze clostridie tetani sa nachadzaju v konskych hovnach a nielen tych ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
janka3112
4. mar 2017

@peter952 ja viem ze to ten tvoj slavny doktor skusal, ale ked tomu tak veris, preco sa fakt neinfikujes s HIV? Ved by si len celemu svetu dokazal ze mas pravdu, nic viac nic menej. No je to treba vykonat oficialne. To ze to urobil jeden clovek ako tvrdis nie je dostacujuce.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
5. mar 2017

@zuzu100 Napis prosim nazov vakciny proti detskej mozgovej obrne. Ani nevies o com pises.....ale hlavne,ze mas vedomosti,ze tvoja sestra dostala DMO lebo nebola ockovana.....

aristka
5. mar 2017

@peter952 tvoje infikovanie si viem lahko overit ....kedze vsetci hiv pozit su nahlaseni ...takze sup do ip tvoje udaje a overim to....lebo mam pocit ,ze sa tu uz viac zhovadit nemozes ....

adsumus
5. mar 2017

@aristka podla mna je desivé, že človek ktorý o sebe uvádza, že je HIV pozitívny, súčastne zastáva názor, že hiv je neškodne a že ludia nepotrebuju prezervatívy, bohvie či to takto aj realizuje vo svojom živote ja pevne verím, že nie a ten prezervatív používa.

aristka
5. mar 2017

Myslim si ,ze je to na presetrenie organov na to danych ,kedze ta moznost po jeho prezentacii tu je a mala by to administracia riesit ,kedze sirenie pohl.chorob je trestne....