(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@zigzag to si vtipná ,každý špitál si robí svoju štatistiku chorôb ,tj každé odd.,ktoré sa posúva ďalej ,sú počítače ,internet a štáty sú komunikačne lepšie prepojené a nie je na svete veľký vojnový konflikt ako kedysi ... milióny židov nie sú je v koncentárkoch úpálených a vojaci neumierajú v tisícoch na frontoch ...jednoducho je hlúposť porovnávať túto dobu a kedysi a nehovoriac dobrá štatistika ,že to funguje je slovensko .....
@zigzag Si porovnaj ockovanych a neockovanych v tychto outbreakoch a to, ako dopadli:
http://honeybadgerslobodavockovani.blogspot.cz/...
Hygiena, kanalizacia, vyziva - chces mi povedat, ze to v Anglicku nemaju? Preco tam maju tie osypky teda?
nejde mi to skopcit, lebo nie som na pc, inak by som sem pridala aka bola chorobnost na osypky v jednotlivych rokoch
@honeybadger lebo su spinduri 😀
@zigzag keby sa v 3 svete vyriešil tento problém a problém Hiv možno by sa znížil alebo vyriešil problém cholery ,brušného týfusu a možno s veľkým výkričníkom by sa znížila tuberkuloza ,ale zvyšok je otázne ,bacilom ,ktoré sa šíria kvapôčkovou inf. ,slinami je jedno či si umývaš ruky ,treba mať rúšky na ústach ,aby sme nepľuli ....
@honeybadger a si bol niekdy v anglicku? a aj tak ja som nepisala o osypkach, ale skor o hep a hnackovych ochoreniach s tym mydlom, osypky su bezna detska choroba,... keby ockovanie nepotlacalo imunitu, tak nemusel byt z nich taky strasiak ako je teraz....
@zigzag tak to nechápem a odkiaľ sa majú robiť info ,kde sa liečia chorý ,čo má niekto chodiť po domoch a robiť domáce spisovanie a majú prikázať ľuďom ,aby nešli k dr. lebo bude sčítanie á denne napr.osýpok to je vtip ,alebo úplná blbosť ..vymysli patent ako sa majú robiť štatistiky a daj si patentovať ...
@honeybadger nebola som očkovaná proti osýpkam.....škoda že nemám môj očkovací preukaz.......odfotila by som vám moje očkovania ak mi neveríte 😉 😉 😉 .......sladší syn mi ho pred nedávnom skonfiškoval a tak som si ho opatrovala......asi rok 1985-6.......a mali sme ich skoro celá trieda.....
@honeybadger práveže očkovací preukaz bol oveľa čitateľnejší....... 🙂
ináč vy ste ich nemali?????
@honeybadger
@natas4 😀 😀 😀 ...........
@sendy182 vpohode, ale ockuje sa od 1969, ako si tomu unikla, to ma nezaujima..
@honeybadger za sociku sa nedalo uniknut ockovaniu
@honeybadger
@natas4 keď vás tu už mám treba preočovávať TBC a Tetanus ??????? u dospelých
@zigzag Ockovanie "nepotlaca" imunitu. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11773551
@zigzag u mňa je podstatnú u čierneho kašla ,že sú chránené detičky maličké ,kedy nie je vyvinutý kašlací reflex a zatiaľ to funguje ...a problém mydlo v tretích krajinách tráviace problémy nevyrieši pokiaľ tam nebude čistá voda a my momentálne sme si všetci umývali ruky a dokonca dezinfikovali a črevnú chrípku sme od syna dostali všetci ,nedala som mu rúšku na pusu ...inak ty kojencovi dávaš cibuľový sirup 😖
@honeybadger no co ja viem, pri ockovani sa stimuluje th2 a to automaticky vypne th1 co je prvotna bunkova imunita, ktora "chyta babily" takze prvtna bunkova imunita je potlacena na ukor "vyroby" protilatok ktore su stimulovane davkou hlinika vo vakcine, ktory je okr ineho nervovy jed, a drazdi imunitu neprirodzenym sposobom , hlinik sa v laboratoriach pouziva ako vyvolavac alergii u pokusnych potkanov(chudata) napr na mlieko,ked je sucasne s hlinom podane, mlieko, ci vajecny bielok, takto sa da vyvolavat alergia na cokolvek,,, takze tu mame dovod preco tolko vela deti ma zrazu alergie po ockovani,,,, tak neviem co je lepsie "ochranit" dieta pred obrnou,zaskrtom, atd.. ktora sa tu nevyskytuje par desiatok rokov, alebo vystavit dieta nebezbeciu, ze schyta alergiu, exem, cukrovku, autizmus, alebo neaky podobny neziaduci ucinok,,,

@natas4 88 v druhom na zs 🙂