(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
A keby vyhral tie voľby niekto iný, tiež zástanca neočkovania, tiež by ste ho tu rozoberali?
@alice107 nemyslim, ze mu tento titul prekaza. nikoho nezazaloval, ani novinarov, komentatorov ani nikoho 🙂. Sam urobil vsetko preto aby bolo jasne k akemu odkazu sa hlasi. V casoch pospolitosti to boli uniformy, ktore si tiez zrejme na zaklade rady nejakych znalcov zvolili tak aby gardisticku rovnosatu iba pripominali - tym padom je to nestihatelne. Pute na Tisov hrob tiez nie su trestnym cinom, kritika sionizmu tiez nie je trestnym cinom atd atd. Inymi slovami, laviruje v medziach zakona a robi vsetko preto, aby aj tychto medziach bolo jasne, co je jasne. Ale asi ukoncime tuto odbocku 🙂
@demo je uplne jedno,ci chce ci nechce. o to tu nejde.a ty to vies,myslim. ako si napisala,nespachal nic protizakonne. a teda ani oznacenie ´´nacik´´ je nepatricne.a o to ide.
jeho politicke nazory on nezakryval.a bol legitimne zvoleny aj napriek tym nazorom.
takze v com vidis problem?
@demo pretoze si myslim,,ze osoba dotycneho nepatri na temu ockovania. preto ma zarazila tato debata a preto som aj napisala o tom. a tiez suhlasim, ze to ,v com vidis/ak vidis/ problem je ozaj debata na inu temu. preto som aj ja ti polozila tu otazku,ked si hodnotila osobnost ci ciny dotycneho v tejto teme. 😉
Nechcem veľmi polemizovať, ale za úspechom Kotlebu v týchto voľbách by som skôr videla snahu o znemožnenie vládnucej garnitúry (niekým, kto sa ešte len "vytmaví"), určite nie neočko rodičov. To, že je predpoklad, že podporí SO nebolo rozhodujúce podľa mňa. Tam zaúradoval a podporil ho niekto s tučnejším kontom 😎
@demo aj tebe som to chcela vysvetlit,lebo ten vas nazor sa zhoduje s mojim,a nechcela som znova pisat podobne" natas",tak som ten moj posledny odsek mala zdvihnut hore,lebo jej som ho adresovala 😉
alice ale asi necitala to predtym,co som s natas pisala,zacalo to tym nacist.obrazkom 😒,inac bol nahlaseny adminovi...
Akoze jasne starsia generacia (ta prevazne bola volit) bola volit kvoli slobode v ockovani v banskobystickom kraji 🙂))) to je ako hladat psychopatov co su za ockovanie a podla toho vsetkych co su za posudzovat
@leishmania ..ked uz o tom pises ..ja som uz davno nikoho normalneho , kto by bol za ockovanie nestretol 😵
@prevenar Admin mi napísal toto: "Login uz bol zablokovany a dotycna osoba bola upozornena a ma zakaz uz prispievat do fora." Ak som to dobre pochopila, tak qidozed bol zablokovaný a osoba s pôvodným nickom upozornená a nemôže prispievať. Keď je to takto, potom je to tá z nich ktorá odvčera neprispieva. Ale možno som to pochopila zle a týka sa to celé len nicku qidozed. 😕
@prevenar neviem prečo myslíte asi na mňa ,máš smolu ,neviem čo tu bolo popísané od danej osoby ,keďže keď som sem nakukla už to bolo zmazané ,plus ďalšia smola asi to bolo dosť vulgárne ,a neznížim sa na tvoju úroveň a úroveň tvojich spoločníkov a mohol by si vyvrátiť aj to čo tu bolo písané ohľadom možnej vašej spolupráce s neonacis-stranov ,a stále si mi nevysvetlil pár vecí ,ktoré tu dlžíš aj mamičkám....
@sanym mala som pocit,že si celkom inteligentná žena a celkom dobre sa s tebou komunikuje a máme právo sem prispievať aj s iným názorom ,tiež som ti nepísala ,že sa máš odmlčať ,ja viem veľmi by vám to vyhovovalo ,ale na komunikáciu máte vlastnú skupinu medzi sebou a stále mi zdlžíš aj čítajúcim mamičkám výsledky kultivácie z opakujúcich sa zápalov stred.ucha u tvojho syna .....
@sanym no neviem ,ak chce niekoho niekoho zhovadiť ,zníži sa a j k tomu ,že vystupuje pod pod iným nickom a útočí na vás ,len by bolo zaujímavé zistenie ,že či nie je z vašich vlastných radov ,len aby z nás spravili tých zlých ,lebo na konšpiračné teoŕie ,je neočko veľký odborník .....škoda to sa nedozvieme a na výsledok si počkám ..... 😉

@demo ja by som sa k nikomu nevyjadrovala,ze je ´´nacek´´,pokial nebol pre to odsudeny.a hlavne na verejnom fore. plati prezumcia neviny:
ve;.ze po toma,aka kAmapan bola vedena proti nemu,ak by mali dokazy prOti nemu ,ze spachal dany skutok ,nevahali by to vyuzit.. teda podali by na neho trestne oznamenia a trvali na stihani;to minimalne.
no a volici volili prave takeho ´´nacku´´. ako ty ho oznacujes. to potom treba odsudit aj tych volicov podobne.
ani tebe by sa nepacilo,ak by ta niekto verejne onalepepkoval ,ze si nebezpecna pre demokraciu ci nebodaj si spachala nejaky trestny cin a nepriniesol o tom pravne nespochybnitelny dokaz.,.ale verejne by ta takt aj tak oznacoval. chapes? 😉 ten clovek moze podat trestne oznamenie na ochranu svojej osobnosti.
a pokial ide o jeho vyjadrenia ohladom problematiky ockovania.,nepocula som ziadne jeho vyjadrenie. preto si pockam/ak nejake bude mat/ ze ho vyjadri ako prestavitel statnej moci.
suhlasim,ze osoba toho pana na fora o ockovani preto zatial na toto forum nepatri.