(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
jaj teraz citam ze V- nacisti...tak to nemuslo byt. Som to zle precitala - narychlo.
Ale ani AV komando by to nemuselo odznievat............
@petot, podotykam, ze som tiez dobrovolna prispievatelka a musim napisat, ze z Vasich prispevkov dost zhnusena 😝
@zuhana2 myslis amalku?
Posahany moze byt clovek co ockuje aj neockuje...z toho by som dake hromadne zavery nerobila.
A v konecmnom dosledku to uskodilo AV ... bolo to strasne priehladne,lahko odhalitelne...ta osoba nerozmysla vobec.......
nehadzala by som teraz vsetkych pre toto do jedneho vreca.......klame sa vsade..ci na jednej ci na druhej strane a aj blbci su na oboch stranach.........teraz to niekomu mozno velmi vyhovuje,lebo vsetky pribehy s poskodieniami po vakcine su teraz po tomto incidente spochybnene.....
@kaja73 ano, pripad Amalka asi poskodi AV ... ale je zaujimave, ze kym sa nevedelo, ze je to podvod, tak sa daval do pozornosti prave ludmi podporujucimi AV ... dokonca ani po odhaleni sa niektori drzali "pravdy" zubami nechtami 😖
@zuzkaanicka vies ono to bolo vieruhodne,kedze poznam podobny pripad a tiez malinka zomrela par mesiacov po MMRke. Hned po nej sa jej zhorsil zdrav.stav a uz len upadala az zomrela.....ale jasne ofice to nebol z MMRky....ta maminka je tu na MK a je tiez z ciech....bola to jedina dcerka pri myslim 3 chalanoch...stalo sa to pred cca 5 rokmi
@kaja73 no, ale vzhladom k tomu, ze na net sa da zavesit kadeco, tak je velmi odvazne verit takymto informaciam ... preto treba byt ostrazity ... ale jasne, oblbnut sa aspon raz necha kazdy, kto si mysli, ze nie, tak je hlupak 😉 ... len mne pripada divne, ked niekto ani po odhaleni neprestane tvrdit, ze to bola pravda 😉
@petot ahoj, chcem sa ta spytat, aj ked to sem mozno nepatri, ale je normalne, aby tu mal niekto skoro 14000 prispevkov ? No ja som si na 100 % ista, ze je tu fakt viacero platenych diskuterov. Zacinam zistovat, ktore su to, oni sami o sebe vedia, takze netreba sa rozpisovat. A vy, co sem chodite castejsie, pre vas uz su to stare zname. Pre mna nieco ubohe, ako nizko moze niekto klesnut. Za prasule. Hovori sa, ze kazdy je podplatitelny, ale v tychto temach to musia byt ludia bez chrbtovej kosti. Vid prispevky 😀
@maminkakacenka tymi prispevkami si narazala na mna? 😀 si ma pobavila takto na vecer 😀 😀 😀 😀 ked som ja platena diskuterka, tak petot je farmaceuticky boss 😀 😀 😀 😀 😀
@natas4 no niektori sa strasne zaujimaju o pocet prispevkov... Zial cislo neukaze, kde sa prispelo... Ja mam v jednej konkretnej teme ćez 3000 a tym padom mi vyskocilo cislo hodne vysoko. Uz mi to bolo vytykane. Joj keby ma za to niekto chcel platit... Lenze este ma nikto neoslovil. Ja sa ti tak vykecabam sama, dobrovolne, z vlastnej hlavy a bezplatne 😀 😀 😀 Ujo s batohom ma tiez tisicky a je to v poriadku.
@zuzkaanicka Ako pravdivá sa ukázala správa, že došlo k výmazu.
Pojem "vakcinacisti" som nevymyslel ja. Slovotvorným základom je zrejme slovo "vakcína". Ak máš nejaký príhodnejší termín, kľudne ho napíš. Mne sa zase nepáči nálepkovanie "antivaxer" a radšej by som videl "kritik povinného očkovania". Ale moje želanie asi rešpektované nebude, s tým som vyrovnaný 🙂

@petot okrem toho Ty anti "vakcinacista", neurazaj tu nikoho!!! Aj opacne sa to da napisat vakcinacista alebo antivakcinacista.Su to ubohe praktiky!!!