icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
aristka
3. feb 2014

@zuzkaanicka ale nebolo veľmi veľmi veľa toho nie je v médiach ...nie sme platený od toho ,aby sme vynášali ...čo ti poviem mala som na stole veľmi známu celebritu a to doslovne a nikde nebolo o tom ani muk ....reportéri hľadajú senzácie ,ale my im ich nepodsúvame...

zita19
3. feb 2014

@petot Jaj tak toto ty povazujes za podsuvanie...
Takze siris zdarvotnicku osvetu o skodlivosti ockovania? Siris, to popriet nemozes.
Vedel by si pomoct v pripade anafylaktiskeho soku. Odpovedz si sam. Ja ano. Poskytla by som svoje antihistaminika aj keby pre mna nemali zvysit.
Spytal by sa na ockovani? Mozno ano. Lebo zastankine slobody v ockovani sa pravidelne na MK pytaju mamicky pri kazdom zdravotnom probleme co tu konzltuje, co bolo ockovane. Mozno ty nie, ale nejak mi to prislo do klavesnice...

zita19
3. feb 2014

@petot a to porekadlo?

zita19
3. feb 2014

@aristka ja sa vykecavam v sukromke... na verejnych az tak vela nie...

aristka
3. feb 2014

@petot kde .....to by zaujímalo aj mňa ....a zažila som anafyl.šok z vonku ,plus u nás sme mali reakcie na lieky ,ja sama som mala tiež a prežili ....ak je rýchlo dostupná lekárska star,a podaná liečba úspešnosť je 99,9 percentná....

aristka
3. feb 2014

@zita19 😉 ...to len na margo toho ,ako to tu niekto špehuje a pred chvíľou som sa dozvedela ,kde sa to dá najsť...inak petot má koľko...pozrela som ten má viac ako ty...

zuzkaanicka
3. feb 2014

@aristka on to ma za dlhsi casovy usek 😉

aristka
3. feb 2014

@zuzkaanicka ale na to ,že je to chlap a toto je skôr ženské fórum ....no neviem možno sa tu dozvieme priemer príspevkov a možno nám tu doloží niekto aj graf ,kto je v tom zbehlí ..máme tu adeptov ..roky na koníku verzus príspevky v priemere...a potom zistíme ako sme na tom dobre alebo zle....

zita19
3. feb 2014

@petot Nespravne pouzita vakcina. Cize pricina nie je vakcina ale ludsky faktor.
"It appears from all indications there is no problem with the vaccine. It is a programme error (the way the vaccine is handled). As per WHO guidelines, vaccine which comes in a vial should be reconstituted and used within two hours but there have been instances when the vaccine has been reconstituted and kept overnight (before being administered),'' said N Anand, general manager, marketing, Indian Immunological Ltd.

zita19
3. feb 2014

@zuzkaanicka @aristka
On sa tu chodi len realizovat. Ja sem chodim hlavne za kamoskami a poucenim

zita19
3. feb 2014

@aristka presne vyhodnocovanie nepresnych cisel im ide na vybornu

zuzkaanicka
3. feb 2014

@zita19 akurat nepresne cisla sa vyhodnocuju inak 😉

zuzkaanicka
3. feb 2014

@zita19 a tipujem, ze v meste pod Urpinom sa uz spi ... aj ked mozno nekludne 😉

aristka
3. feb 2014

@zuzkaanicka čísla a lá google

petot
3. feb 2014

@zita19 Zdá sa, že v tom máš pomerne jasno po predbežnom vyjadrení marketingového manažéra výrobcu vakcíny.

zita19
3. feb 2014

@petot tak napis tvoj zaver, porovnam
A to porekadlo?

zuzkaanicka
3. feb 2014

@zita19 to porekadlo bude asi velmi tajomne 😉 ... a na zaver by sa veru hodil nejaky zaver od pana @petot ... aj ked si myslim, ze keby sa isiel prebehnut do Laskomerskej doliny, tak by to bolo uzitocnejsie 😉

zita19
3. feb 2014

@zuzkaanicka takto do noci behat? Asi nie. Vetra uja Googľa 😉 Ja idem prdkat do perin. Mozno zajtra sa to porekadlo konecne dozviem. Fakt ma to straaaasne zaujima. ☹

zuzkaanicka
3. feb 2014

@zita19 Dobru noc 😉

zuzkaanicka
3. feb 2014

@petot a prajem kludnu noc aj do Banskej Bystrice 😉

petot
4. feb 2014

@aristka Ohľadom duplicitného nicku, už som to našiel. Vychádzam z tvojho príspevku, ktorý si mi adresovala na fóre Vitamín C - megaskorbická liečba, rady a skúsenosti str. 142, 22. dec 2013 o 19:05:

"takže tvoj príspevok je v téme zodpovednosť za odporúčania v zdr.starostlivosti ,ohľadom intoxikácie hubami str.78 ......ten anonym čo ti navrhol to skusiť som ja a preskakovali sme aj v neočku a očku ,ale príspevok v zodpovednosti je pre mňa smerodajný ..."
(koniec citátu).

Na str. 78 uvedeného fóra však nie je ani jeden príspevok pod nickom aristka, a jediný anonym, ktorý ma (opakovane) provokuje vyskúšať otravu hubami (!!), je pod nickom stardust. Takže tvoj citovaný výrok sa dá chápať ako priznanie k duplicitnému nicku. Na ďalších najmenej 10 stránkach už pod týmto nickom nie sú ďalšie príspevky.

zuzkaanicka
4. feb 2014

@petot osobne poznam @stardust a viem isto, ze osobne nepoznam @aristka 😉 ... toto su take dedukcie, ze sa musim smiat 😉

zuzkaanicka
4. feb 2014

@petot a uz len dodam, ze napr. @stardust zije v DE, takze sa zrejme aj lahko ukaze, ze tam duplicita nie je 😉

zuzkaanicka
4. feb 2014

@petot ak ste teto hladali celu noc, tak ta prechadzka do Laskomera bola naozaj lepsi napad 😅

natas4
4. feb 2014

@petot 😅 😅 😅 ake pobavenie na rano ja mozem potvrdit, ze stardust a aristka nie je jedna a ta ista osoba 😉 @stardust citas aka si popularna v tychto dnoch v teme o neockovani? 😀 😀 😀

zuzkaanicka
4. feb 2014

@natas4 aj Ty si sa tak zasmiala ako ja? 😅

natas4
4. feb 2014

@zuzkaanicka nemozem sa prestat smiat 😅 ale ked @petot takymto istym sposobom vyhodnocuje informacie z internetu ci knih o vakcinach a ockovani, nemozno sa cudovat, ze prisiel k tym nazorom co ma 😝

zuzkaanicka
4. feb 2014

@natas4 ved prave, mna udivuje ako moze jeden chlap a navyse informatik takto dedukovat 😉 ... takze je velmi otazne, ako robi vyhodnotenie ohladom ockovania a uzivania C-cka ... akurat je rozdiel v tom, ze nas dnes svojou dedukciou pobavil, ale pri ockovani a C-cku to uz sranda nebude, obzvlast ak niekto da na rady takehoto odbornika 😝

aristka
4. feb 2014

@zuzkaanicka viem ,že je tu taký nick ,ale to je všetko....dobre som sa zasmiala ....
@petot ide o opätovné očierňovanie môjho nicku z duplicity a samozrejme nahlasujem adminovi.....