(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@petot Jaj tak toto ty povazujes za podsuvanie...
Takze siris zdarvotnicku osvetu o skodlivosti ockovania? Siris, to popriet nemozes.
Vedel by si pomoct v pripade anafylaktiskeho soku. Odpovedz si sam. Ja ano. Poskytla by som svoje antihistaminika aj keby pre mna nemali zvysit.
Spytal by sa na ockovani? Mozno ano. Lebo zastankine slobody v ockovani sa pravidelne na MK pytaju mamicky pri kazdom zdravotnom probleme co tu konzltuje, co bolo ockovane. Mozno ty nie, ale nejak mi to prislo do klavesnice...
@zuzkaanicka ale na to ,že je to chlap a toto je skôr ženské fórum ....no neviem možno sa tu dozvieme priemer príspevkov a možno nám tu doloží niekto aj graf ,kto je v tom zbehlí ..máme tu adeptov ..roky na koníku verzus príspevky v priemere...a potom zistíme ako sme na tom dobre alebo zle....
@petot Nespravne pouzita vakcina. Cize pricina nie je vakcina ale ludsky faktor.
"It appears from all indications there is no problem with the vaccine. It is a programme error (the way the vaccine is handled). As per WHO guidelines, vaccine which comes in a vial should be reconstituted and used within two hours but there have been instances when the vaccine has been reconstituted and kept overnight (before being administered),'' said N Anand, general manager, marketing, Indian Immunological Ltd.
@zuzkaanicka @aristka
On sa tu chodi len realizovat. Ja sem chodim hlavne za kamoskami a poucenim
@zita19 a tipujem, ze v meste pod Urpinom sa uz spi ... aj ked mozno nekludne 😉
@zuzkaanicka takto do noci behat? Asi nie. Vetra uja Googľa 😉 Ja idem prdkat do perin. Mozno zajtra sa to porekadlo konecne dozviem. Fakt ma to straaaasne zaujima. ☹
@aristka Ohľadom duplicitného nicku, už som to našiel. Vychádzam z tvojho príspevku, ktorý si mi adresovala na fóre Vitamín C - megaskorbická liečba, rady a skúsenosti str. 142, 22. dec 2013 o 19:05:
"takže tvoj príspevok je v téme zodpovednosť za odporúčania v zdr.starostlivosti ,ohľadom intoxikácie hubami str.78 ......ten anonym čo ti navrhol to skusiť som ja a preskakovali sme aj v neočku a očku ,ale príspevok v zodpovednosti je pre mňa smerodajný ..."
(koniec citátu).
Na str. 78 uvedeného fóra však nie je ani jeden príspevok pod nickom aristka, a jediný anonym, ktorý ma (opakovane) provokuje vyskúšať otravu hubami (!!), je pod nickom stardust. Takže tvoj citovaný výrok sa dá chápať ako priznanie k duplicitnému nicku. Na ďalších najmenej 10 stránkach už pod týmto nickom nie sú ďalšie príspevky.
@petot ak ste teto hladali celu noc, tak ta prechadzka do Laskomera bola naozaj lepsi napad 😅
@zuzkaanicka nemozem sa prestat smiat 😅 ale ked @petot takymto istym sposobom vyhodnocuje informacie z internetu ci knih o vakcinach a ockovani, nemozno sa cudovat, ze prisiel k tym nazorom co ma 😝
@natas4 ved prave, mna udivuje ako moze jeden chlap a navyse informatik takto dedukovat 😉 ... takze je velmi otazne, ako robi vyhodnotenie ohladom ockovania a uzivania C-cka ... akurat je rozdiel v tom, ze nas dnes svojou dedukciou pobavil, ale pri ockovani a C-cku to uz sranda nebude, obzvlast ak niekto da na rady takehoto odbornika 😝
@zuzkaanicka viem ,že je tu taký nick ,ale to je všetko....dobre som sa zasmiala ....
@petot ide o opätovné očierňovanie môjho nicku z duplicity a samozrejme nahlasujem adminovi.....

@zuzkaanicka ale nebolo veľmi veľmi veľa toho nie je v médiach ...nie sme platený od toho ,aby sme vynášali ...čo ti poviem mala som na stole veľmi známu celebritu a to doslovne a nikde nebolo o tom ani muk ....reportéri hľadajú senzácie ,ale my im ich nepodsúvame...