(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@zuzkaanicka zita19 vam asi dost chyba poctivy skolsky kolektiv plny intrig, dotahovania, dovysvetlovavania a chechtania vsak? 😀 😀
@zuzkaanicka to nevieš ,že ja som taká megachobotnica ,mám chápadlá od slovenska až do nemecka....a to nevieš zvyšok chápadiel kam až dosahuje.... 😉
@demo ver mi chyba skolsky kolektiv. Ale ja som mala to obrovske stastie, ze najkrajsie skolske roky som stravila v kolektive, ktory mal od tebou popisovaneho strasne daleko. A ja sa tu nedotahujem. Mne ide o princip. Akceptujem exaktne dokazy a netvarim sa, ze existuje len to co sa mi hodi.
A dosli sme k podstate problemu. Akceptujem, ze ockovanie je obrovsky prinos pre epidemiologicku situaciu vo svete a ze zachranuje obrovske mnozstvo zivotov. Rovnako akceptujem aj jeho vedlajsie neziaduce ucinky, ktore su exaktne podchytene. Ale odmietam sa podielat na sireni nepodlozenych informacii a konspiracnych teorii, ktoreho sa dopustaju zastanci slobody v ockovani. A jednou z takychto nepodlozenych informacii bol aj vyfabulovany pribeh dievcatka, ktore zomrelo na nasledky ockovania.
Tak sa vratme po par stranach k tomuto pripadu a nebavme sa o (z tohto pohladu) nepodstatnych veciach ako je miznutie prispevkov z fora Modreho konika.
ako male deti na pieskovisku 😝
ved ak tu ma niekto problem a podozrenie na duplicitny nick, tak sa moze obratit na admina a ten to potvrdi alebo vyvrati...ja si pamatam, kedze tieto diskusie uz sledujem dlho, ze ked zacala aristka s petotom diskutovat o otrave hubami, tak poletovali z temy do temy...o otrave s hubami komunikovali asi v troch temach...ale myslim, ze v tomto pripade by sa mal @petot ospravedlnit 😉 , alebo sam kontaktovat s podozrenim admina, kedze tu s tym ociernovanim zacal on
skor by sme sa mali vratit k teme https://www.modrykonik.cz/blog/isoldaeva/articl...
@natas4 tu ide prave o to, aby sa nic nevyriesilo, ale odviedla sa pozornost od podstatnych veci ... ja dufam, ze co sa tyka duplicity, tak sa coskoro pravdu dozvieme 😉 ... ked dochadzaju argumenty, tak nastupuju take prispevky, aky adresovala @demo mne a @zita19 😝 ... len mam dojem, ze si nas @demo s niekym pomylila 😉
@sanym vieš ono je to o tom ,keď nevieš o čom sa vtedy točilo ,nevieš čo bolo napísané ...pre mňa bolo podstatné ,že aj napriek tomu ,že som mu dala možnosť si jeho odporúčanú teóriu tu verejne napísanú .dala vyskúšať ,to odmietol......toto odmietnutie je na tom najdôležitejšie ,odmietol niečo čo tu verejne prezentoval,to znamená ,že si neni týmto istý.....a to bez ohľadu na mňa a stardus ....či bol ten príspevok vymazaný alebo stopnutý alebo tam je je mi fuk ....pre mňa je smerodajné ,že otrava hubami čím skôr zistená ,je veľká šanca na život.... a čím skôr odstaneme jedu z tela ,tým lepšie a používame na to dialýzu a eliminačné postupy....
@aristka Prečítaj si ešte raz môj prvý dnešný príspevok adresovaný tebe. Presne to som chcela - aby si našla príspevok v ktorom vyzývaš petota na užitie jedovatých húb a následne liečbu otravy C-čkom a tým vysvetlila jeho omyl. A stále si nevysvetlila, prečo sama seba nazývaš anonymom.
@sanym po prvé hľadaj si ty s petotovi som to obúchala o hlavu niekoľko krát ....v ktorej téme neviem ..či tu alebo v zodpovednosti...táto má 219 stránok zodpovednosť má koľko stránok....neviem .....inak som rada ,že stardus mu to navrhla tiež ...asi vie prečo....a ja som mu ponúkla muchotrávku ,ktorú si podá sám ...ak nájdeš ten príspevok ,ten je môj s nickom aristka....tých tém je tu až až ,nech sa páči....asi máš čas...
@sanym ja tipujem, ze to bolo tak, ze @aristka tuto debatu @petot a @stardust nezaregistrovala a ona s nim uz isto viackrat na temu liecenia otravy hub C-ckom debatila a ak on spomenul, ze ho nejaky anonym nutil tie huby pozit, tak si myslela, ze naraza na nu ... ja by som za tym nic ine nehladala ... @petot si to nasledne zle spojil a dedukciou jemu vlastnou prisiel k zaveru, ze @aristka ma dva nicky 😉
@zuzkaanicka Tak nejak si myslím aj ja. Len neviem, prečo má aristka problém to vysvetliť. Len keby to tak nebolo...
@zuzkaanicka fakt som sa zasmiala s tým spojením...ale mu to stardus tam dala a dobre napísala ako hociktorá z nás z fachu ....
@natas4 Spytala som sa osoby, ktora tvrdila, ze iste vie, ze dva nicky nie su ta ista osoba, ci ich obe pozna osobne. Odpoved bola: poznam osobne len jeden nick. Oslovim adminov nech to preveria.
Inak ked sme pritom:
@admin @martinjasen Kto si tu vytvoril ten druhy nick a urazal cez neho nick Sanym? Myslim, ze je fer to tu zverejnit.

@zuzkaanicka tu už ide o očierňovanie 2 nickov..takže sa pripájam....