(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/vitamin-c-megaskorbicka-liecba-rady-a-skusenosti/ na megacéčku mám zmazané príspevky a hovorí sa tam o otrave hubami ,kto si pamätá čo som tam prispela ....
@kveta to, ze poznam @stardust ma dostatocne ubezpecuje v tom, ze to nie je @aristka ... celkovo tieto debaty su momentalne zbytocne ... poziadala som admina a tipujem, ze sa coskoro vysledok dozvieme ... a stale nechapem, preco by mala nieco vysvetlovat @aristka, ked jediny, kto tu niekoho obvinil bez poriadnych dokazov je pan @petot ... ten mal vysvetlovat 😉
@zuzkaanicka 1. @petot obvinil, 2. @aristka obvinenie odmietla, 3. petot citoval, 4. aristka nechce viest zabomysie vojny. aha a este som zabudla 5. petot sa ma ospravedlnit 🙂 Dobre tomu rozumiem?
@zuzkaanicka ja to tiež neviem ....a už by toho očierňovania fakt stačilo...a nemôžem si pamätať ,kde som príspevok pichla a či bol vymazaný ..mám vyše 4000tis.príspevkov ...
@sanym takže kľudne mi mojich vyše 4000príspevkov skontroluj a možno sa dostaneš aj k vymazaným.....a https://www.modrykonik.sk/profile/petot/ nech si nasadí oikamid lebo zjavne mu vit.c nestačí na oxidáciu mozgutj.jeho dobrú funkciu a môžeš sa pridať....lebo takéto scifi tu preberané na strany je na knihu....
@demo @petot na zaklade svojich dedukcii obvinil @aristka z duplicity ... ja som poziadala admina o presetrenie a teda si myslim, ze by bolo rozumne pockat na vysledok ... namiesto toho tu niektore zienky neustale chcu, aby @aristka nieco vysvetlovala ... pokial admini ukazu, ze sa jedna o duplicitu, tak bude musiet vysvetlovat @aristka, preco klamala ... pokial sa vsak ukaze to, ze @petot obvinil nevinneho, tak by sa (pokial je to slusny clovek) mal ospravedlnit 😉
Zabudla som na nieco?
A Ty mila @demo si mi este neodpovedala na moju otazku, takze: Co Ti chyba? 😉
@zuzkaanicka priznam sa, trocha mi chybalo plne brucho, ale uz ho mam a nechyba mi nic. som vrchovato spokojna, dakujem za opytanie 🙂 .
@zuzkaanicka posledný príspevok, kde mi radí použiť niečo na oxidáciu mozgu... Veď si ho lajkla.
@zuzkaanicka ja som tento jej príspevok pochopila tak : "ale mu to stardus tam dala a dobre napísala ako hociktorá z nás z fachu .... "
@sanym no, co sa tyka urazky, tak toto je skor doporucenie zdravotnika 😉 ... ja som si tu precitala kadeco na moju osobu, takze toto mi aku urazka nepripada ... ale tak kazdy ma inu hladinu 😉
Mna napr. vie viac nastvat, ked ma niekto obvini z dvojiteho nicku a pritom to nie je pravda ... na MK celkom bezny jav, uz sa to stalo aj mne ... preto viem mozno @aristka lepsie pochopit 😉
@zuzkaanicka Ale ja som ju predsa z ničoho neobvinila a žiadne odporučenie nepotrebujem, mozog mi našťastie zatiaľ slúži...
@zuzkaanicka necitam to tu teraz cele-od vcera sa vela popiasalo-len chcem dat link kde je to co petot tvrdi
https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/zodpovednost-za-odporucania-v-zdravotnej-oblasti/ tu je strana 78 a o 13.25 stradust vyzvala petota aby vyskusal uzitie cecka....
Neskor ,ale to uz ozaj neviem vyhladat-no citala som osobne-.......pisala aristka, ze na str 78 v tej teme ,ona osobne vyzvala petota, aby to vyskusal--to cecko.....takze z toho vychadzao ze stardust a aristka je jedna ata ista osoba....kedze ho tam vyzyva nick stardust..a nie aristka..
Ci sa tam vymazalvalo nieco neviem,ale mam pocit ze nie-to som tam citala cele vtedy a nic mi tam nechyba...aspon si teda nespominam,ze by ho tam vyzyvali hned dva baby..... na tej istej strane.
Mozno najdem aj ten prispevok od aristky, kde tvrdi ,ze ho na strane 78 vyzvala............pamatam si to, lebo ma to tiez velmi prekvapilo ked som si to nalistovala......ze ho tam vyzyva len stardust a ziadna aristka.
@sanym u nás z fachu ,po jeho ordináciach by petotovi odporučili to isté ...nech sa napchá hubami ,dá si céčko a budeme čakať čo sa bude diať....a ešte si sadneme na stoličku pred neho a budeme mať kino....inak príspevok inej dskutujúcej si ja neprivlastňujem ..ja som mu napísala svoj z anonymného nicku aristka a tie huby mu budem aktívne pripomínať.... takže študuj mojich vyše 4000tis príspevkov aj vymazaných aj vo vymazaných témach ak to dokážeš...
@natas4 ja som admina ziadala, aby to napisal rovno do tejto temy, treba len vydrzat, ale niektore nedockave musia neustale pisat 😉
@zuzkaanicka baby vy viete kam ste všade napísali ...kto vie či to vedia tieto av dámy ....kam všade prispeli ...jájha kto vie čo by povedala diskutujúca s nickom stardus ako jej ho očierňujú.....a bez nej ...nebola by nadšená...
@kaja73 ano, ale to stale nepotvrdzuje duplicitu, to skor svedci o tom, ze @aristka nepostrehla, ze aj niekto iny ho vyzval na zjedenie hub a naslednu liecbu C-ckom ... a ked on napisal, ze nejaky anonym toto od neho pozadoval, tak si myslela, ze naraza na nu a preto mu odpisala tak, ako mu odpisala ... a uplne zbytocne tu toto budeme pisat, treba pockat na vysledok od admina ... ja viem, je tazke priznat, ze pan @petot nieco zle vydedukoval ... ale aj to sa stava a bolo by fajn, keby sa mu to stalo iba v tomto pripade, lebo tu v podstate nejde o nic ... blbe je, ak takto dedukuje, ked sa venuje medicine 😝
@zuzkaanicka na tej strane ho ale nik iny nevyzval......stranu specifikovala prave aristka....to je fakt...este zostav moznost ze si aristka pomylila strany....
Inak mne osobne sa nevidi ,ze by to bol jej druhy nik-ale to je moj nazor,len to ozaj tak vyzeralo...takze sa petotovi necudujem,ze spravil takito zaver z tohoto.

@aristka Preco si napisala, ze tym anonymom, ktory vyzval petota, si bola Ty?