(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
ak si to tu bude citat aj NEROZHODNUTY RODIC, tak aby v zaplave poslednych stran nasiel aj podstatnu info davam do pozornosti tento link
@sanym ano, dobre sa mi to citalo, lebo hned v uvode zhrnul to, co sa uplne presne na @petot hodi ... samozrejme s pojmom nacista s akoukolvek predponou nesuhlasim, ale nie som povinna rozoberat cely jeho prispevok a vypisovat s cim suhlasim a s cim uz nie ... zakladnu myslienku vystihol a s tou suhlasim ... mozno som tam mala dopodrobna vypisat, co sa mi paci a co by mal napisat inak, ale na litanie momentalne nemam cas 😉
@aristka
To nepisu, takze som pisala, ze je dost mozne (netvrdila som to), ze k ochoreniu, hoci boli ockovani sa pridali aj komplikacie.
Ked si pozries celkove cisla nakazených a z toho ockovanych, tak stasticky museli mat komplikacie aj ti ockovani (mozno najma ti ockovani). Som zvedava na nejaku podrobnejsiu spravu, ak ju vôbec RUVZ Mich. vyda
@tin007
O.K.
- koho majú žalovať NEOČKOVANÉ deti, ktoré ochoreli?
- všetky očkované deti ochoreli? Vieš percentuálne vyjadriť, koľko očkovaných / skutočne a dôveryhodne / detí verzus koľko nezaočkovaných detí ochorelo? Seriózne, nie jedna pani povedala...
- je táto kauza uzavretá? prečo si nepočkáš na výsledky vyšetrovania, a prečo sa takáto situácia neopakuje v iných regiónoch? nie je špecifická, jediná na Slovensku?, prečo asi práve okr. Sobrance a okr. Michalovce? čo tak skúsiť čítať medzi riadkami.
- viem dopredu, že ťa nepresvedčím, len dúfam, že nemáš deti, ktoré to / pre neočkovanie/ postihne, to Ti nedoprajem
- pravda sa ukáže.. časom, ešte budete prosiť o očkovanie...história vie o tom svoje..
@daktari
Komunikujem slusne, komunikuj, prosim, aj ty, dakujem.
Na recnicke otazky nebudem odpovedat.
Vsetko co viem, je v tych správach, mozes skusit ziskat viac konkretnyh informacii (serióznych) a podelit sa s nami.
Ak povazujes spravy RUVZ za JPP... tak sa nemame dalej o com bavit. .
@zuzkaanicka
mne nešlo označiť niekoho slovom " nacista " s predponou. ja som tento výraz nevymyslel, len som ho použil v zmysle" všetko , čo poviete , môže byť použité proti vám ". No vyprosím si, aby ma niekto označoval za " Vakcinacistu " . ja sa len bránim, chcel som poukázať na praktiky iných.
ja si pamatam ako som tu (MK) citala, ze niektore lekarky nezaockuju a zataja to ... niekto sa tu chvalil, ako krasne sa s lekarkou dokazal dohodnut 😝 ... potom sa kludne moze stat, ze niekto bol fiktivne ockovany a nakoniec nebol 😝 ... niektore to tam brali na lahku vahu (uz si nepamatam, ktora tema to bola, mozno si niektora z nas spomenie), ale asi to az taka sranda nebude ... potom aj tie statistiky mozu byt uplne k nicomu ... teraz netvrdim, ze sa isto jedna o mumps v Michalovciach, ale neda sa to ani vylucit 😉
@daktari ja som to tak aj pochopila, len samozrejme, kedze Ta nepoznam, tak som si nebola ista, ako to naozaj myslis ... ale bolo to prve, co ma napadlo 😉 ... lenze tu to niektorym aj tak nevysvetlis, to je v podstate uplne jedno 😉
@daktari
Toto za slusne nepovazujem: "- pravda sa ukáže.. časom, ešte budete prosiť o očkovanie...história vie o tom svoje.. "
Mozes si ma zaradovat to akej len chces skupiny, rovnako aj ja teba.
Vela ludi si tu moze podat ruky, co sa tyka (ne)akceptacia iného nazoru a stylu komunikacie a budu to oponenti.
@tin007 co je na tejto vete: "- pravda sa ukáže.. časom, ešte budete prosiť o očkovanie...história vie o tom svoje.. " neslusne? 😉
@zuzkaanicka Mne sa ta veta nepaci, pripada mi vyryvacna, nie slusna. Nemam narok na svoj vlastny nazor? - To je recnicka otazka, prosim, nereaguj na toto, vdaka.
Ale mohla by si dat zdroje k tym tvojim cislam.

@tin007 nejak sa neviem dočítať ,kto mal tie komplikácie...inak to tam majú pestré syfilis ,menigitídy ,enteritídy ...