icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
evittam
1. apr 2016
mb269
1. apr 2016

@evittam toto som sem prave isla postnut si ma prebehla hehe :D ale neveriacim bude chybat vyjadrenie doktora presne cisla na papieri 😀

este doplnim postreh z neocko skupiny : Prva uprimna oficialna studia ? americka FDA testovala vakcinu Tripedia (tetanus + zaskrt) 11ta strana "Adverse events reported during post-approval use of Tripedia vaccine include idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, AUTISM, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea. " http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVacc... ..nastastie, to su zle americke vakciny, nase slovenske su samozrejme uplne, absolutne bezpecne. kazdy slovensky predajca vakcin vam to rad potvrdi.

evittam
1. apr 2016

@mb269 Jééj, prepáč. 😉 Jasné, všetky vakcíny dostupné na SVK sú bezpečné a nepostrádateľné k životu - bez nich všetci umrieme na strašné choroby v strašných epidémiách. 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
mb269
1. apr 2016

@teegreen jasne ze ironicky 😀

adsumus
1. apr 2016

@mb269 tvoja PRVA uprimná oficiálna studia z roku 2005, ktoru si mimochodom dala zle, nie je žiadna studia ale leták vakcíny, tie udaje neznamenaju, že vakcína je príčinou týchto chorob, ale že boli nahlásené v čase po zaočkovaní bez ohladu na príčinu.
http://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVacc...

aristka
1. apr 2016

@evittam no badatel net je teda erudovana stranka ....jedna mrtva mamicka z mk ju pri bio liečbe CA spominala nonstop a ked zistila ,že namiesto bio liecenia jej CA pokrocilo az na infaustny stav ..bolo pre ňu neskoro ...ach jaj

evittam
1. apr 2016

@aristka Ach jaj..... 😀 Ešte, že všetky "linky", stránky a ostatné od teba a adsumus sú len tie "pravé orechové", vedecky podložené a podobne. Ako som ti už viackrát napísala - s tebou si nemám čo povedať, tak prosím na mňa zabudni ako mi to sľúbila aj tvoja kamoška adsumus. Ďakujem. 🙂

aristka
Odpoveď bola odstránená
aristka
1. apr 2016

@evittam inak ja linky nedavam .nehovoriac o strankach plnych alernativ .ktore su ciste blbosti...

evittam
1. apr 2016

@aristka Teba nie je do toho nič čím si ja vyplachujem svoje pohlavné orgány - ani teba sa na to nepýtam a ani ma to nezaujíma. Ale už keď si taká zvedavá, tak ja len čistou vodou z vodovodu. Buď taká dobrá - ešte raz ťa prosím -zabudni na mňa!!!!!!! Ja v svojom živote nepotrebujem a ani nechcem samozvané odborníčky, čo si myslia že ak pracujú v zdravotníctve tak vo všetkom čo sa týka vakcín majú pravdu. Ešte raz ti ďakujem za tvoje "prínosné" informácie a daj mi konečne pokoj.
A ospravedlňujem sa všetkým za odbočenie od témy -ale brániť sa musím......

aristka
1. apr 2016

@evittam nieco propagujes a sa sa tym neriadis ....a co ti take robim .ak ti mam dat pokoj .toto je diskusne forum .tak davsm otazky .ktore sa ti zjavne nepacia ....inak vies mi povedat preco je blbost vyplachovat si susu jedlou NABic ...

evittam
1. apr 2016

@aristka Tak si reaguj, ja už nebudem. A ja nič nepropagujem. A netuším prečo je blbosť si vyplachovať pohlavné orgány jedlou NABic - a vôbec ma to nezaujíma. A čo mi robíš - no mne nič, ale začínaš sa strápňovať, ale veľa šťastia.

buckeye
1. apr 2016

@evittam na badatelovi snad este neuverejnili pravdivy clanok :D

aristka
1. apr 2016

@evittam vies preco ...poucim ta .NABic je zasada a v posve je ph kysle .aby bola posva chranena pred inf .a zasada narusa ph posvy .tym padom mikrofloru a ochrannu barieru posv.prostredia a tym padom vznikaju inf.vplyv na virus hpv to na ziadny a zvrhnute rakovinove bunky urcite sa nevyliecia jedlou sodou .ale na vznik inf.je to dobre ...

evittam
1. apr 2016

@buckeye Jejéééj, vitaj - "nová" kamoška. 😀 😀 😀 😀

buckeye
1. apr 2016

@evittam teraz neviem ci ironia :D, lebo na Mk som Nova :D

evittam
1. apr 2016

@aristka Asi nevieš čítať - vôbec ma to nezaujíma. Ale ďakujem.

aristka
1. apr 2016

@evittam ako mozes selektovat co je a nie je pravda .ak neovladas zakladne veci z anatomie ....a stale slepo propagujes a utocis ...

kvieta
1. apr 2016

Janči to tam v diskusii napísal rozumnejšie, ako autor článku.

evittam
1. apr 2016

@aristka Ja na nikoho neútočím!
DAJ MI POKOJ. NEMÁM ZÁUJEM O PRÁZDNE REČI S TEBOU! Ďakujem

aristka
1. apr 2016

@evittam ja sa nerozpravam ,ale pisem ...inak ako pise
@kvieta nick janci v diskusii napisal uplne trefny a zdravy prispevok ...no co aka farma ho plati..

kvieta
1. apr 2016

Alebo to ešte môže byť Ty, ja, adsumus a najnovšie aj buckeye v jednom, teda v Jančim😀

buckeye
1. apr 2016

@kvieta sorry v tomto som nevinne 🙂 ja som si precitala len poslednych par riadkov

@evittam ze badatel pise bludy viem davno(mam zopar znamych co na fb postuju ich clanky a akurat krutim hlavpu) neviem, co tu vy mate konkretne medzi sebou ake zvady, to neriesim, ale co sa tyka ockovania suhlasim s @adsumus,

kvieta
1. apr 2016

@buckeye No, vieš... každý nový diskutujúci/a, ktorý sa vyjadrí proočko je podľa pár jedincov adsumus alebo aristka s iným nickom.

evittam
1. apr 2016

@kvieta No, veď ako každý nebodaj proti je určite prevenar alebo podobne....ale je zaujímavé, že tých tu tak veľa nie je a už dávno sa teda nevyskytol. 😀 😀 😀

buckeye
1. apr 2016

@kvieta jaj no tak co uz :D budu sa musiet zmierit s tym, ze nie 🙂

kvieta
1. apr 2016

@evittam Ej, škoda, že ja s Tebou nemôžem súhlasiť, aby som Ti oplatila to lajkovanie.

adsumus
1. apr 2016

@buckeye to nerob, to budeš povláčená kanálami ako ja, že som uplna stoka, admini neriešia opkakovane urážky a nadavky od antivax , asi suhlasia, ludí za očkovanie sa môže urážať kolko kto chce a neočkujici možu čokolve aj propagovať svoje výrobky zadarmo a dobrí a naivní si myslia, že tu ide o ich zdavie, figu, penazenky.

buckeye
1. apr 2016

@adsumus uprimne? Som zvyknuta z inych for diskusie SME, fb, etc 🙂