icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
23. sep 2016

Rumunsko bojuje s epidémiou osýpok, rodičia odmietajú očkovanie

Čítajte viac: http://svet.sme.sk/c/20281878/rumunsko-bojuje-s...

tin007
23. sep 2016

@adsumus Opakovane som ta ziadala, aby si ma neoslovovala, respektuj to.

adsumus
23. sep 2016

@tin007 Ak administrácia rozhodne, že tu budu vylučne prispievať a reagovať na teba len tí, ktorým dáš povolenie, potom tvoje želanie budem rešpektovať. Inak nie, budem robiť presne to iste, čo ostaní, slobodne reagovať na príspevky kohokolvek, s dodržiaavím všetkých pravidiel MK.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
zuzu1122
23. sep 2016

To je zaujímavé ako tu podaktorí vodu kážu a víno pijú. To čo oni môžu, dávať linky bez ďalšieho vysvetlenia, urážať a útočiť na človeka, ktorý sa sem príde informovať či vyjadriť pochybnosť prípadne názor, tak to je v poriadku ale keď sa karta obráti a táto istá metóda sa použije na nich tak to je hneď neprípustné a začínajú spochybňovať konanie dokonca adminov.

stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
aristka
23. sep 2016

@zuzu1122 vies .ale ak mas nazor .mas si ho vediet odovodnit a to si absolutne neurobila .jednoducho stale je to o tom ja si myslim.ale preco si to myslis ....obvinujes .nezdovodnujes a toto tu mame stale dokola od av .az to sklzne k osobnemu utoku a pritom sa napr.ja len pytam alebo poviem co viem priklad sepsa....toto nie su dialogy .ale mam pocit.ze tu uz fakt ide o nastrcenych ludi ....

kvieta
24. sep 2016

@stavbyveduci Máš nick STAVBYVEDÚCI =m.r, profil máš zvolený m.r., ale prispievaš v ž.r. si "slimák"?
VIĎ:

fotoportrét
stavbyveduci co je pravda nieje hriech.... tolko paranoje a schyzofrenie dovedna som nevidela naposledy on nasej maloobchodnej porady.
Včera o 22:09 • Odpovedz • ​ Páči sa mi to • Pošli IP •

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. sep 2016

@teegreen vieš prečo su tu tieto debaty, lebo antivax pretláča neočkovanie, keby dali pokoj a nepresviedčali silou mocou každeho, že sa nemáme očkovať, tak tu tieto vyšinute debaty nie su, ale si tu normálne vymienaju nazory rodičia bez invektív a debilizmov. ale toho sa my asi nedožijeme, možno naše deti.

zuzu1122
24. sep 2016

@aristka jasné, ja som nastrčená a ty asi žiješ v inom svete keď máš názor, že celé naše zdravotníctvo funguje dokonale a lekár sa nemôže pomýliť alebo svojím nezodpovedným chovaním spôsobiť smrť človeka... máš pravdu, v celej histórii sa to nikdy nestalo a ty mi chceš povedať, že ja som nastrčená, nie, len pozerám otvorenými očami a ja ti dokazovať nič nemusím, tak isto si o tebe môžem myslieť, že si nastrčená niekým, súdim podľa názorov aké máš... ty dôkaz...

zuzu1122
24. sep 2016

@kvieta ty dokonalosť sama o sebe, nikdy si sa nepomýlila a nikdy si neurobila preklep, že? stačí pozrieť komentáre pred tým...

zuzu1122
24. sep 2016

@evittam no tak už som nasadená, človek, ktorý tu vyjadrí pochybnosť alebo vlastný názor je ten ich antivaxer a niekoho o niečom presviedča a prejavuje sa debilizmom... ale oni nikoho chúďatká ukrivdené neurážajú, oni neútočia... toto už dávno nieje diskusia

adsumus
24. sep 2016

@zuzu1122 každy sa može pomyliť, može sa stať hocičo a treba to dať vyšetriť, aby sa to neopakovalo, tvoja rodina to vyšetriť nedala ani ty, že vám lekári zahubili babičku aj dedka, tak čo čakaš, že ti bude každy veriť, čo píšeš, ja napríklad to beriem s obrovskou rezervou.

kvieta
24. sep 2016

@zuzu1122 Nie, nikdy som "nepovedal", namiesto "nepovedala". Ty si sa niekedy v tomto konkrétnom pomýlila? A áno, v tomto som dokonalá. Prinajmenšom nie som rozdvojená osobnosť 😀

zuzu1122
24. sep 2016

podľa mňa, človek, ktorý si vymyslí, že jeho dieťa umrelo po očkovaní, patrí na psychiatriu... a na psychiatriu patrí aj človek, ktorý niekoho obviní, že klame a na druhý deň poprie, že niečo také napísal...

zuzu1122
24. sep 2016

@kvieta tak keď si taká dokonalá, neviem, čo robíš tu a nie si teda niekde inde, nieje ťa tu škoda?

evittam
24. sep 2016

@zuzu1122 A čo si čakala? To je normálne - a ešte sa mi páči výrok, že vlastne oni všetko dokázali čo tu napísali a všetko je pravda. Dávno som s tak dobre pri rannej káve nezabavila. 😀 😉

kvieta
24. sep 2016

@zuzu1122 Nie, nie je matu škoda. Práve naopak. Myslím si, že takých "dokonalých" by nás tu mohlo byť aj viac. Veľmi by som sa "tešil" 😀

zuzu1122
24. sep 2016

@adsumus ja neviem, teba to baví? vidíš, že by som ti niečo adresovala? máš tu málo tvojich pochlebovačov, keď máš potrebu mi písať? ja som napísala svoju skúsenosť a či mi ty alebo niektorí tu "neprebudení" veria alebo nie mi je celkom jedno... ja som sa s tebou fakt snažila komunikovať normálne až do toho tvojho útoku aj s tou hviezdou, čo vidí naše zdravotníctvo ako dokonalosť.... a čo mi to pomôže? primára, ktorý dostal úplatok vyhodili, takže? ja mám fakt pocit, že buď ste tu poniektoré nikdy neboli v nemocnici alebo máte až priveľmi dobré konexie v zdravotníctve.... iste, veriť mi nemusíš, nepoznáme sa osobne ale ja nemám nikoho tendenciu presviedčať... opakujem, napísala som len svoju skúsenosť... nič viac, nič menej

zuzu1122
24. sep 2016

@kvieta si trápna... ale ukazuješ svoju inteligenciu....

evittam
24. sep 2016

@zuzu1122 Ale pozor si ju nedokázala a v tomto prípade vlastne klameš, si antivaxer, a sršíš debilizmom - bohužiaľ.....
No a povedala by som, že rozdvojenú osobnosť tu má ešte určite aj niekto iný......

kvieta
24. sep 2016

@zuzu1122 Iste😀 Ty ďaleko neodskakuješ😀

adsumus
24. sep 2016

@zuzu1122 no už zasa "neprebudení, mimo metrix", dufam, že nezačnete zas ponukať modre tabletky. ja som na tebe nikdy utočiť nezačala, mne je uprimne luto ak lekári pochybili pri ošetrovaní tvojej rodiny, ale nesuhlasím až do krajnosti, že to neriešiš ani ty ani tvoja rodina, vypsovanie tu na fore pre očkovanie nikomu nepomože a je to aj mimo temu.

zuzu1122
24. sep 2016

@evittam tak ako tu prišla osoba, ktorá tvrdí, že mala čierny kašeľ a nedokázala mi, že to tak naozaj je, teda nedoložila dôkazy, tak isto ich nebudem predkladať ani ja... nech sa páči, nech sa prídu pozrieť do nemocnice kde ležala a budú vidieť... ja nikomu nebránim... a mám pocit, že sú tu podaktorí asi paranoidní, lebo každý kto má iný názor ako oni, tak je antivaxer...

evittam
24. sep 2016

A ozaj, pozor chýbajú vakcíny - rýchlo do radu aby aj tie čo ešte majú vám nepredali - teda tí čo máte záujem. 🙂

zuzu1122
24. sep 2016

@adsumus ja som ti napísala že si mimo metrix???? nikdy som ti nič také nenapísala, narážala som na niečo iné a nie že žiješ v metrixe, prosím, nemýľ si, kto ti čo napísal... patrí očkovanie pod zdravotníctvo? patrí, vieme ako to v zdravotníctve chodí, preto som povedala svoju skúsenosť... nikto ťa nenútil s nožom na krku aby si na mňa reagovala, veď každý nech si urobí názor sám....

dekys
24. sep 2016

@adsumus tvoj komentár o 7:41 sedí,ale na teba!a to co robis ty!