(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@111kiki11155 ale priatel je asi ina generacia... vakciny predtym a teraz su ine... a nie vsetko sa ockovalo predtym... este moj najstarsi mal iba tu 5zlozkovu vakcinu , teraz je hexavakcina... postupne sa vsetko mozne pridava... bratranec myslim uz mal aj hepat.B, ale je o vyse 10 rokov odomna mladsi... a podme este viac spat a zistime, ze Tvoj priatel toho nemal este viac, co dnesne deti maju...
Viete čo povedala som svoj nazor môj syn má rok a áno je očkovaní čiže je to vec názoru a nie je to argumentácia je to voľba rodiča všetky choroby hádžete na očkovanie podla mna keby to bolo nejako životu škodlive tak všetky zaočkovane deti a aj vy máte nejaku chorobu takze tak ....môj názor a teraz ma za to ukamenujte ....
@kvieta Prepac,ze zareagujem ale podla toho co pise nema ani sajnu o vakcinach...Lebo napisat nieco take ako ..."ved aj pred 30timi rokmi nas ockovali a je to v poriadku a rovnake... alebo ak by to bolo take skodlive...",tak toto je cista nevedomost o tejto teme. Ale mozno sa mylim...
Každý má iný názor na to ... a nie velmi dopodrobna som sa pýtala lekárni na čo je vakcína určená na rôzne následky atd. a je už len na človeku ako sa rozhodne ... čiže nechápem prečo zrazu niekto sa ide hned do mna púštat že som nevedomá ....
každy všetko zhadzuje na vakcínu a neviem na čo nikdy v mojej rodine ani v priatelovej nebol problem s vakcinami a to mam 4 ročne krsna a priatel ma 4 ročneho brata a dalšich o nieco starších súrodencov ciže je to môj názor na očkovanie a nie som nevedoma práveže vždy sa všetko vyzvedam od lekárky len niektore su tu chytrejšie ako lekári mi to príde keby tie vakcíni ubližovali tak už dávno nie su na trhu podla mna všetko je testovane tak aby to dietatku neublížilo ....
Okey vy asi viete viac než druhe nechám to tak je mi úplne jedno ako sa tu budete ohánat na mna .... a inak neviem kedy sme si mi dve potykali
Nie samotne protilatky vo vakcine su skodlive ale tie konzervanty- alebo ortut, formaldehyd a veľa dalsich( viem z praxe) co presne Teegreen vyjadrila sa prejavi o veľa rokov neskor. Napr.v JAPONSKU nesmu deticky mladsie ako 2r koli tomu ockovať. Ja však verim profesorovi farmakologie kt.raz povedal ze nemohol dostudovat medicinu pretoze odmietol spolupracovat s farmaciou -len koli bonusom - je to biznis ...cista vakcina bez svinstiev mozno-d serioznej farmac.firmy ale ani to nezaruci ze ju telo prijme-alebo co vam pichnu k.ex kolegyna bola ockovana a mala nulove protilatky... chrante svoje krehke deticky pred skodlivymi chemikaliami priamo do telička ked este nemaju ani fontanelku zrastenu a toxicke ucinky na mozog su este silnejsie...
Je to smutne. Svet ma ludi ako pokusnych kralikov a mozme tomu zabraniť iba tym že nebudeme ako stado oviec nasledovať ci riskovať to čo povie lekar - newiem ci s vymytym mozgom alebo skor vedomy svojich extra ziskov :(
@111kiki11155 pises: vždy sa všetko vyzvedam od lekárky len niektore su tu chytrejšie ako lekári mi to príde keby tie vakcíni ubližovali tak už dávno nie su na trhu podla mna všetko je testovane tak aby to dietatku neublížilo ....
mam len jednu CHYTRU otazku. myslis, ze ked robili pokusy ockovacich latok, vypitvali potom jeden jediny mozog nejakeho maleho dietata?...... odpoved si snad domyslis aj sama... ak nie tak takto: NIE urcite NIE........

@kvieta ale si ma pobavila... aspoň trošku odľahčenie ťažkej témy 😉