(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 to bolo prve,co som si nacitala pred ockovanim prveho syna a poviem ti to polopate - antivax knihy a clanky su napisane ako pre podpriemerne inteligentnych ludi- ich jazyk a vnucovanie jedineho zaveru ma urazalo pri citani. Ja ti odporúčam tiez jednu kvalitnu knihu ,myslim ze to bola Trick or threatment .
Inac ale ja ti fakt neverim,ze ty tomu veris co pises. Keby si sedel oproti mne neverim,ze toto budes obhajovat aj v realnom zivote 🙂 fakt ti neverim.

@peter952 tehotenstvo nemoze sposobit hiv pozitivitu v skutocnom zmysle slova, moze ale vyvolat falosnu reaktivitu testu.