icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
sirinka
12. apr 2017

@peter952 tehotenstvo nemoze sposobit hiv pozitivitu v skutocnom zmysle slova, moze ale vyvolat falosnu reaktivitu testu.

senta_sofia
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sirinka
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sirinka
12. apr 2017

@peter952 nie, nie jeden labak a druhy labak...ale su na to rozne testy. a co myslis tym, stava sa to bezne, mas informaciu cca z kolkych testov vyjde jeden reaktivny? lebo ja zhruba mam predstavu, zaujima ma, ci aj ty?

endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
katkaajurko
12. apr 2017

@peter952 to bolo prve,co som si nacitala pred ockovanim prveho syna a poviem ti to polopate - antivax knihy a clanky su napisane ako pre podpriemerne inteligentnych ludi- ich jazyk a vnucovanie jedineho zaveru ma urazalo pri citani. Ja ti odporúčam tiez jednu kvalitnu knihu ,myslim ze to bola Trick or threatment .

Inac ale ja ti fakt neverim,ze ty tomu veris co pises. Keby si sedel oproti mne neverim,ze toto budes obhajovat aj v realnom zivote 🙂 fakt ti neverim.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
katkaajurko
Odpoveď bola odstránená