(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@adsumus
@senta_sofia ..skupina " nesuhlas s povinnym ockovanim a rizika ockovania " ma viac aktivnych uzivatelov, ako "zdravotnici na MK " 😀
@prevenar zo 4000 ludi mas aktivnych 174. Zdravotnici maju o 500 menej a aktivnych 169. Prerataj na %
@adsumus ja nechcem nikomu davat provax info, ja sa snazim doplnat alebo vyvracat to,co tvrdi antivax a to je trosku rozdiel. A vzdy je to prospesnejsie niekde,kde maju k tomu pristup kazdy, ako v uzatvorenej skupine,v ktorej ani nikto o ine nazory nestoji. Ja som sa jednoznacne nevyjadrila, ci som za alebo proti, mna toto cierno-biele vnimanie sveta neoslovuje. Aj minca ma dve strany, ale ma aj hranu, na ktorej treba stat,aby si tie strany videla.
@senta_sofia to je tvoj postoj, moj je iný, ja viem povedať kde stojím a za čím si stojím.
@adsumus kazdy mame nejaky a je mi jasne, ze by som ti lepsie pasovala v prevenarovej skupine. To, ze nejaky nazor mam, neznamena,ze ho musim niekomu vnucovat a tym,ze sa striktne vymedzuju postoje,to tak bohuzial casto je. Ja som za diskusiu, vecnu, zivu a nazorovo pestru.
@senta_sofia tebe je jasne, že mne by si lepšie pasovala v prevenarovej skupine? to ako si na toto došla? čo týmto vobec myslíš? vnucovať svoj názor, že ho dáš do nejakej skupiny? prečo by si ho tým vnucovala?
@adsumus ved si mi povedala,ze som ako oni, tak preto. A ten nazor myslim vseobecne, pretoze u mna sa ziadne skupinkovanie nekona a neries prosim, dobre vies, ze to nema konca kraja, nemusis ma citat, ani reagovat na mna, ja tu vlastne ani byt nemusim
@peter952 obcas sa objavi falosna reaktivita, tie testy maju naozaj vysoku citlivost a mozu zachytit aj ine proteiny prave pri roznych ochoreniach, co ale neznamena, ze test je definitivne pozitivny a ze clovek je definitivne nakazeny virusom HIV. nasledne sa urobi pre potvrdenie este iny test a az potom mozeme hovorit o pozitivite.