(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Aj v grecku zomieraju neočkovanci ked nastane epidemia.
Lékařka zvítězila nad britskou Všeobecnou lékařskou radou důkazem, že očkování není potřebné k dosažení zdraví
!!! Použili pouze informace z uznávaných lékařských zdrojů. !!!
http://www.consciousrebels.com/lekarka-zvitezil...
P.S.
.... když nějaký rodič řekne: „Mám obavy z nebezpečnosti očkování.“, řekne se mu: „Vy tomu nerozumíte, protože nejste lékař.“
Nicméně pokud lékař řekne: „Mám obavy z nebezpečnosti očkování.“, je mu řečeno: „Obviňujeme vás, z vážného profesního přečinu…"
@evittam zákaz premýšľania :( .... len opakovanie známeho..... Plošné očkovanie bo boom, v dobrom slova zmysle. pred začatím očkovania ale nemohli byť vykonané žiadne reálne štúdie a naozajstnom dopade na zdravie (skutočné vedľajšie účinky) A teraz akoby sa to zámerne chcelo ignorovať.... Ja som podobne uvažovala ako tá lekárka v linku
@eva8 už som ti písala, ja narozdiel od teba svoje dieťa v diskusiách ako argument nepoužívam, ty sa navyše sťažuješ, že niekto zareaguje na info, ktoré dávaš o svojich drobcoch, očko status mojho dieťata ťa nemá prečo zaujímať, ja som proti chrípke očko a na vyjadrenie mojho drobca si počkaj, ked bude svojprávna, to si počkám aj ja.

@adsumus len kvôli zavádzaniu:
ja nemám drobce 🙂 V každej inej diskusii, kde sme sa stretli a nikto nepoznal moje pozadie, si vytiahla skomolené informácie o mojich deťoch ty, ktoré si si letmo pamätala z iných diskusií 🙂 a používala ako argument a vypisovala fakt imaginárne nezmysly 🙂 Po otázke či naozaj si sa rozčúlila len ty a sťažovala na kyberšikanu 🙂 V súkromnej diskusii som nemala potrebu nič vyvracať, lebo nikomu si tým neškodila 🙂
Nevadí ti, že ako argument používaš iné deti? To je zbabelé. Zaujímavé, že keď sa ti to hodí, použiješ nezmyselne aj svoje dieťa - reakci na očkovanie pätnásťmesačného dieťaťa. Inak aj u takých malých niektorých deťoch sa prejavili zmeny, na ktoré som sa pýtala. Ale načo ťa rozčuľovať? Najdôveryhodnejší je osobný príklad. Tak netlač na ostatných, keď sama tak nekonáš
@eva8 Pozor. Ona je ze vraj obyčajná matka co si 'letmo pamata". Ale dokaze ti tu dat "dokaz" printscreenu stary aj 3roky z nejakej diskusie,ktory už bol pred tymi rokmi vymazany a nakoniec to ani žiadny dôkaz nie je-teda pardon je ale nie toho co tvrdi. Dokonca ti poskytne aj kópie určitých pekne starých príspevkov, ktoré su tiez vymazane. No, úplne obycajna matka,ktorej lezi na srdci zaockovanost ludstva.😉
Inak zase jedna zo zbytocnych debát-ktoru koncim, nakoľko nevedie nikam. Zase a znovu o tom istom-"2 metre na jednu vec".
@peter952 ak je teda taka jasna suvislost medzi ockovanim a autizmom - aky je mechanizmus vzniku autizmu po ockovani? 😨 sice uvadzas nieco o neurotoxicite hlinika a pod. - ale potom teda by sa malo jednat o postihnutie nejakych specifickych drah v mozgu... lebo jednemu sa nestane nic, dalsi zacne trpiet autizmom, dalsi epilepsiou a dalsi SIDS?

Názor, že zodpovednosť za prípadne umrtie dieťaťa, ktorého rodiča oklamu antivaxeri, že netreba očkovať, su zodpovední, ti ktorí zavádzaju a klamu verejnosť, nie je vobec ojedinelý a objavuje sa bežne v tlači. Ale tak ludia hádam časom budu žiadať od antivaxu viac ako len obrázky a bububu, ničím nepodložene, zamerane na vymyvanie mozgu.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5256555...