(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@cicka22312 mne to vadí ak rodič proti očkovaniu napáda rodiča za očkovanie, prečo to máš zapotreby? ved si neočkuj, ale nečakaj, že ti to všetci odkyvkaju, ved to je hluposť.
jaj ale nám tu miznu urážky napádania zo strany neočkujucich, super funkcia, zmazať si príspevok.
@libawet reaujem až teraz
stále vravím, že pred očkovaním by sa mal dôkladne vyšetriť zdravotný srav dieťaťa. Ale aké metódy na všetko použiť? Magnetická rezobnancia už pre bábäztko?! Poprípade nejaké kontrastné látky? Však to sa nedá. Ale určite aspoň odbery krvi a aj nepatrnú odchýlku vziať do úvahy. U nás pred operáciou pediatrička zistila odchýlky z krvi, poslala nás na hematológiu a tam, že nič sa nedeje. Po operácii nastali problémy práve v súvislosti s tou odchýlkou....
Preto vravím, rodičia nie sú odborníci, veria lekárom. Apreto by každý lekár mal brať všetko do úvahy. To by muselo byť menej pacientov na jedného lekára a hlavne administratívne veci by mal robiť niekto úplne iný, aby sa lekár mohol venovať pacientovi
Ale aspoň niektoré prehľady existujú - slovenské, aj euópske. Aspoň čo sa týka osýpok, žltačky B, tbc a pod. - aspoň niektoré choroby, ktoré sa hromadne očkujú. Napr. očkovanie proti rakovine krčka maternice je dobrovošné.
@adsumus Ja veľmi dobre viem ako napada ockovaci fanatik-vid tvoje reakcie na mna. Isteže, obyčajná matka ma dôkazy o tom ako som ju ja napadla po tom co ona napadla mna. Tvoje schyzofrenicke teorie a dôkazy si strc vies kam a teraz ma nezabudni nahlasit...Teraz si dokazala tvoju "obycajnost". Isteze-obycajna matka,ktorej leží na srdci zdravie celého ludstva si odkladá printscreeny staré aj par rokov napr.prispevkov,ktore boli zmazane a pouziva ich ako dôkazy a nakoniec je to dokaz proti nej samej-ak si nespominas co myslim, rada ti to pripomeniem.😁😉
@evittam ak by ti niekto stále nadával ako mne antivax, že som hus, psychopatka, lezba, svina, že ma treba zabiť aj moje dieťa alebo že sa mám sama zabiť, stále dookola, tiež by si si ukladala tieto veci. pre prípad, že to urobia. nech polícia može riešiť a zabrániť aby sa toto dialo ešte niekomu inemu. je škoda, že administrácia nereaguje a nerieši, dáva ruky preč. vela krát som sa na nich obrátila bez odpovede.
@adsumus Neklamem. Mna si napádala a klamala si o mne. A ano v tom s tebou súhlasím, že administracia neriesi tieto veci. A nie nič také by som si neukladala a ak pises o tvojom dokaze ako ti niekto pisal,ze sa mas zabiť a ja som to nebodaj "laikla" tak to si sama svojho casu stiahla, lebo to bola pekna kravina. Ci ti to mám pripomenúť?! Viac nemám s tebou o com bavit.

@cicka22312 prečo sa obuvaš do aristky, očkovanie je dokázane že choroby deťom nesposobuje ale naopak ich pred nimi chráni. prečo píšeš klamstvá aristka nijako tvoje dieťa neurazila, trochu sa kontroluj, myslieť si možeš čo len chceš aj písať, ale urážať iných je cez, neočkuj, píš, že máš dieťa poškodene očkovaním, ale nenapádaj tých, čo si to nemyslíme. ved prečo by si mala?