icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
pietricka80
1. mar 2018

@peter952 Ved ty si uplny farizej.. Cela rodina ste ockovana, ale budes tu pisat bludy a postovat fotky na urovni zakladnej skoly. Uz prosim ta daj pokoj.. Stale melies hluposti dookola

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 to nevypisujem ja, to je vedecky dokázané, to, čo tu tvrdíš ty, nie. odporcovia očkovania často klamu ohladom poškodení po očkovaní, vymyšlaju si ich, ak dojdeš s dokazmi, potom ti ludia uveria, zatial maš len bubububu a nečko ludia zomieraju. ale tak čo už?

adsumus
1. mar 2018

18 z 20 obetí nákazy osypkami sú neočkovaní.

https://www.irishexaminer.com/ireland/18-of-20-...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 teba obťažuje iný nazor ako tvoj? prečo? stačíš si sám na fore?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 možno pre teba je diskusia strata času, pre mna nie.

adsumus
1. mar 2018

matka nahnevena že fotografka bábetiek prišla fotiť dorbca bez toho aby ju upozornila, že je neočkovana aj jej dieťa, ktoré priniesla so sebou. zmenila správanie, teraz si už zisťuje infomácie aby svoje deti nevystavovala zbytočnemu riziku.

https://www.glamour.com/story/unvaccinated-phot...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 odporuje ti tu vela ludí peter, nielen ja a so všetkými sa ti diskusiu nepodarí raz a navždy ukončiť a nikdy som nepísala, že fond neodškodnuje, odškodnuje ale nie zato, čo píšeš ty autizmus a tak dalej.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 nie su žiadne moje kolegyne, su to náhodní ludia, matky vzdelané a inteligentné, ktoré ked si prečítaju čo píšeš, cítia povinnosť uviesť veci na pravu mieru. aby nezomierali deti zbytočne. enormne deštrukčne na detske mozgy aj tvoje deti maju zničene mozgy po očkovani, či ty?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. mar 2018

@peter952 a čo sa týka očkovania by sa nenašlo?

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
1. mar 2018

@peter952 ilegalne uvedenie lieku na trh, zavadzajuca reklama, ...
nevidim udaje za odskodnenie za poskodenie zdravia po ockovani.
daj ten vypocet cely.
nie odkaz na obrazok zo stranky.

rovnako mozes tvrdit, ze rocne daju sudy miliardy na odskodnenie obeti havarii, a potom hodit tabulku s informáciami ako v rokoch 1990-2017: 9,5 mio dol za jazdu s nezasvietenym denny osvetlenim. 5,5 mio dol za nedodrzanie rychlosti. 3 mio dol za nedovolene prebiehanie.

blairgossip
1. mar 2018

@peter952 mozem sa spytat ake je tvoje povolanie ze sa tak ockovaniu rozumies?

blairgossip
1. mar 2018

@peter952 cize by si bol radsej ak by ti decko umrelo na tuberkulozu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
tin007
1. mar 2018

Ucinnost vakciny proti chripke v prevencii hospitalizacii ludi 60+ s laboratorne potvrdenou chripkou (Valencia reg., Spanielsko, sezona 2016/17 http://www.eurosurveillance.org/content/10.2807...

Vysledky: Z 1094 hospitalizovanych pacientov (6o+) bolo 648 (59.2%) ockovanych v danej chripkovej sezone. Celkova ucinnost vakciny proti chripke v prevencii hospitalizacii bola stanovena na 18.7%.

peter952
Odpoveď bola odstránená
bb6
1. mar 2018

@peter952 mozem poprosit o nejaky odborne vyzerajuci zdroj tvrdenia, ze telo si nevie vytvorit protilatky proti tetanovemu toxinu ?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kortinka
1. mar 2018

@peter952 ahoj Peter. Ja som svoje dieťatko dala očkovať len proti tetanu. Preto by som ťa poprosila o vysvetlenie ako to je s tými toxoidmi vo vakcinach a ich neucinkovani. Ďakujem

peter952
Odpoveď bola odstránená