(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@adsumus mas pravdu. Pesticidy su aj sucastou vakcin
@katharines nie su, to máš odkial tuto informáciu, je zvláštne z tvojho pohladu, že deti očkovaných matiek mali nižší vyskyt autizmu? mali mať všetky ťažko poškodený mozog, podla petra a spol., ved predsa olovo, ortuť, pesticídy dopl si čo chceš, a oni nič, su natom lepšie ako deti neočkovaných matiek. nebude to tým, že boli chránene protilátkami, zatial, čo tie neočkovane neboli a choreli viac? a že tie choroby deťom skodia?
@adsumus neockovane deti su celkovo zdravsie, takze tu asi tiez tvoj atgument neobstoji.
@katharines kukla som tvoje názory v temach o oplodneni, ty odmietaš aj umele oplodnenie a presviedčaš, ženy, že robia zle ak maju take deti.
@adsumus a kto je clovek, ze sa rozhodol rozhodovat o tom, ci zivot cloveka bude, alebo nebude hodny zivota?
@katharines neženatí dedkovci, ktorí tam sedkaju a poprdkávaju po kostoloch za tisíc euro mesačne a maju za sebou znáslinovanie deti?
@adsumus a ano, som za zivot a obhajujem prava malickych nenarodenych deti, s ktorymi sa naraba ako s vecami. Precitaj si celu diskusiu. Tam som uviedla vsetky relevantne dovody, preco to nie je spravne. Otazkou je, preco to vytahujes v tejto teme o neockovani? Myslis si, ze dostanes na svoju stranu tie, co ivf podstupili?
@adsumus ty si mi "veriaca". Uvadzas na blogu prihovor papeza a teraz napises toto 🙀
@katharines ja nechcem nikoho dostávať na svoju stranu, prečo ma obvinuješ? mne su všetky strany ukradnuté, ja som tu za seba, nie za strany a vyťahujem to lebo názor, že umele oplodnenie je zlo, je pre mna zlom, ubližuje to všetkým ženám a deťom a uplne zbytočne pretože to zlo nie je.
@katharines prečo utočíš, či som veriaca? ja som, ale s tebou nesuhlasím, čo píšeš. nepáči sa mi to, vobec, ženy sa musia pred tebou obhajovať, že mali deti.
@adsumus to je len tvoj nazor, no pravda to nie je. Je to velkym zlom. Avsak tato tema sem nepatri, takze mozeme diskutovat v druhej teme o ivf, ktoru si nacala.
@adsumus urazis knazov a ty sa citis urazena?
@katharines neurážam knazov, pýtam sa či dedkovci ktorí dekády znásilovnali deti, maju čo rozhodovať o tom kto sa narodí a kto nie?
@adsumus opat generaluzujes.
@katharines dala som do porovania ženu, ktorá tuži po dieťati a dedkovca ktorý deti zneužíval alebo ktorý sa ich dobrovolne vzdal, kto z nich má vetšie právo morálne rozhonduť o tom kto sa narodí a nenarodí?
@adsumus pri jednom rozhovore lekar, co robil ivf povedal, ze 90% zien, co pridu do car, bralo HAK. A tvoje urazlive slova len vypovedaju o tom, ako strasne malo o tom vies. Neviem sice v co veris, no nezaskodilo by ti viacej studia 😉
@katharines to je urážka napísať na knaza, ktorý zneužíval desaťročia deti, že je dedkovec, ved to je ešte milé oslovenie a ide tu o stovky knazov, takže je namieste sa pýtať, kto má ake morálne právo o čom rozhodovať.
@eva8 ja som ti jasne napísala, že v tejto veci sa máš obrátiť na odborníkov.nie na mna. extremizmus si prečo mám vyjasnovať, podla teba, definícia je viac menej jasná, názory, ktoré ludia, vyznávaju názory mimo mainstream. niekedy dobre, niekedy zhubne.
@adsumus pretoze encykliku, pre tvoju info, pise papez a opiera sa o pravdy Cirkvy a Svateho pisma a teda nie je to len jeho osobny postoj. Casto to konzultuje aj s odbornikmi a pred napisanim encykliky byvaju casto vedene odborne konferencie. Pre tvoju info, protipolom ivf je NaproTechnologia.
@katharines v každom prípade je to len chlap, ktorý nikdy nemal deti. nevie čo to je, nevie aké šťastie prinášaju, že ano? a svete písmo aby zakazovalo umele oplodnenie, by som sa velmi divila. možno zakazuje aj očkovanie?
@adsumus
"11 mesačné chlapča utrpelo porážku potom ako dostalo kiahne, neočkovaný"
Čo majú kiahne s povinným očkovaním na Slovensku? Porážka je dôsledok kiahní?
očkovací kalendár:
http://www.uvzsr.sk/kalendar/
tvoje dieťa si dala preventívne zaočkovať proti kiahňam? Prekonalo kiahne? Trošku už rozmýšľaj aké linky dávaš. A k tomuto si dala tento link - kopírujem:
About Your Privacy on this Site
Welcome! To bring you the best content on our sites and applications, Meredith partners with third party advertisers to serve digital ads, including personalized digital ads. Those advertisers use tracking technologies to collect information about your activity on our sites and applications and across the Internet and your other apps and devices.
You always have the choice to experience our sites without personalized advertising based on your web browsing activity by visiting the DAA’s Consumer Choice page, the NAI's website, and/or the EU online choices page, from each of your browsers or devices. To avoid personalized advertising based on your mobile app activity, you can install the DAA’s AppChoices app here. You can find much more information about your privacy choices in our privacy policy. Even if you choose not to have your activity tracked by third parties for advertising services, you will still see non-personalized ads on our site.
By clicking continue below and using our sites or applications, you agree that we and our third party advertisers can:
transfer your personal data to the United States or other countries, and
process your personal data to serve you with personalized ads, subject to your choices as described above and in our privacy policy.
môžeš prekopírovať čo je za continue?
Či len automaticky kopíruješ z nejakej databázy? Už tie "krížiky" s key words našťastie vynechávaš
@adsumus a vari k oplodneniu chlapa netreba? Okrem ineho na tych konferenciach su aj zeny, pre tvoju info.
@katharines keď ženská nevie čo zo sebou sliedi ako znemožniť protidiskutujúcu. Nechaj ju tak, ona sa v tom vyžíva.

@katharines neviem, nevnímaš čo píšem, ja som nikdy netvrdila, že očkovanie nemá nežiaduce učinky, má, ale nie tie čo tvdríš napríklad ty, že autizmus a podobne.