icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
eva8
29. aug 2019

@katharines masožravé baktérie? Fuj, to čo je?

eva8
29. aug 2019

Aj vám hapruje koník?

adsumus
29. aug 2019

@katharines dovliekli z obi a podobne

adsumus
29. aug 2019

@katharines alebo turisti

katharines
29. aug 2019

@adsumus masozrave bakterie, ak sa dostanu do rany zozeru cloveka za ziva

katharines
29. aug 2019

Vdaka vrazdiacim bestiam, ktore nechavaju tela hnit na uliciach sa tieto choroby rychlo siria, rovnako, ako mor, kedze tam chyba i tecuca voda.

katharines
29. aug 2019

Mimochodom, leishmanioza je uz zaznamenana i na Slovensku.

eva8
29. aug 2019

@adsumus kto, čo,kde dovliekol? Ako sa proti tomu brániť, Pýtam sa, lebo som šťastný človek

katharines
29. aug 2019

@eva8 migranti to dovliekli

katharines
29. aug 2019

A tie masozrave bakterie ludia mozu schytat pri mori

adsumus
29. aug 2019

@katharines prosím ťa sa uvedom, vieš čo všetko dovlečú supermarkety

katharines
29. aug 2019

A okrem ineho, to, ze ockovacie latky sposobuju neplodnost, dokonca mnohopocetne potraty sa riesilo uz davnejsie v suvislosti s ockovacimi latkami Bila gatesa v Afrike.

adsumus
29. aug 2019

ľudia budu veriť bludom a bodka.

eva8
29. aug 2019

@katharines to isté som pozerala, ale vždy keď napíšem príspevok, skočí rohojdaného koníka obrázok a príspevok neodoslaný.
"Leishmanióza je souborný název pro parazitická onemocnění způsobená prvoky z rodu Leishmania, jejichž přenos na člověka probíhá štípnutím bodavého hmyzu rodu Phlebotomus a Lutzomyia, který žije především v lesnatých územích tropického a subtropického pásu. "
Aj kvôli klimatickým zmenám budeme tu mať tropické choroby. Aj nílska horúčka sa šíri...

vroni
29. aug 2019

@eva8, mne sa príspevok zobrazí, ak medzi tým nikto do rovnakej témy neprispel. Ak prispel, môj sa zmaze.... 🤪

adsumus
29. aug 2019

@vroni ludstvo prišlo o hodnoty

katharines
29. aug 2019

@eva8 ano, takze osypky, su oproti tymto "chutovkam" prechadzkou ruzovou zahradou.

vroni
29. aug 2019

@adsumus, možno, ale toto si asi nechcela do tejto témy, či?

adsumus
29. aug 2019

@vroni či, moja.

adsumus
29. aug 2019

mäsožravé baktérie v očkovaní majú svoje stále miesto , čo narobíme, vakcína vám vyžerie kosti aj mäso, kde je ten upír? smajlík?

eva8
29. aug 2019

mne sa vždy ukáže hombajúci koník počas písania príspevku a môj príspevok môžem písať odznova
@vroni

katharines
29. aug 2019

@adsumus na tvojom mieste si kupim skafander

adsumus
29. aug 2019

@katharines ano? nevieš o čom píšeš, ak by tvoj blízky mohol umrieť lebo na neho kýchne neočkovaný, tak si tieto vtipy odpustíš, kde je ten plujuci smajl?

adsumus
29. aug 2019

@eva8 to je aby si si premyslela, čo píšeš

eva8
29. aug 2019

@adsumus však si písala, že u vás sú všetci poctivo očkovaní. Aj že si to pred očkovaním vždy viackrát premyslíš

katharines
29. aug 2019

@eva8 premysla asi o mieste vpichu

adsumus
29. aug 2019

@eva8 nemám k tebe čo povedať, moji nie su všetci očkovaní a ani nemôžu byť a nielen moji, veľa ludí okolo. len sa treba zaujímať.

katharines
29. aug 2019

@adsumus tak mas smolu, podla vyssie spomenuteho clanku chcu ockovat vsetkych, aj ludi s vaznymi kontraindikaciami.

adsumus
29. aug 2019

@katharines ale prosím ťa.