(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@natas4 nech sa kazdy lieči ako chce, nie je jeden prípad čo sa ludia dostali hrobárovy z lopaty len cez bylinky, nie cez chemiu, takze neodsudzujme nazory iných ludí a nebudme hlúpo zaslepení
@tatko_bebe informaciu o ktorej je rec si priniesol do tejto temy ty. vtedy ti nevadilo,ze je to tema o ockovani? 😉 ja som chcela stanovisko kompetentneho uradu k veci a tak som sa ho dozvedela.takze ja som sa k veci vyjadrila ,podala som informacie,ktore som ziskala od kompetenteho uradu.to je vsetko. nemam k tomu co viac dodat.ak si precitas moje prispevky,tak sa dozvies vsetky relevantne informacie k veci. mimochodom,uz som ti raz pisala,ze by si mal zmenit slovnik,ked mi pises.
a mylne si zase vysvetlujes pojmy. .to tak ako s tou pravnickou,co nemala judikaturu,ze?ja sa nikomu policiou nevyhrazam. to si kde zasa vzal ?policia je tu na ochranu zakonnosti.takze nikto sa nemusi bat jej zasahu,ak je bez viny.
tymto pokladam tuto temu pre mna za uzatvorenu.zelam ti spokojnu dobru noc.
@balculienka jasne, nech sa kazdy lieci ako chce...chcem vsak podotknut, ze nie jeden pripad sa vyskytol, ked clovek uveril nejakemu sarlatanovi a odmietol rokmi overenu liecbu, liecil sa bylinkami a uz je pod zemou
ano ale je to aj opačne, je vela vyjadrení že tieto super CHEMOterapie su skôr pomocou nie k zdraviu ale do hrobu, ani jeden jediný lekár by si to nedal, ak taký existuje sem s ním , rada b y som ho spoznala 🙂
@balculienka by ma zaujimalo odkial ty vies, ze " ani jeden jediny lekar" ak by mal rakovinu by sa neliecil AJ pomocou chemoterapie..."milujem" tieto silacke vyhlasenia
@alice107 s Tebou sa neda informacia kt. som priniesol bola interpretovana spravne, pises take polopravdy neviem o co Ti ide. Co si podala? precital som si od Teba x vyhrazok ako sirim poplasnu spravu atd atd a teraz si to zakoncila ze mam ist spat, jaaj ok neboj ja pojdem spat kedy sa mi bude chciet.
Poucuj svoje deti ja nie som Tvoj soplavy chlapec, zabudol som ze patologicke osobnosti musia mat konecne slovo 😀
slovnik budem pouzivat aky chcem urcite sa Ta na to nebudem pytat.
Zhrniem to budem sa trapne citovat:
"a perla na zaver minuly tyzden mali v Komarne epidemiu hep.A vdka sestre kt. pouzivala jednu striekacku opakovane na cca 80pacientov emoticon a medzi nimi bol aj bacilonosic Acka emoticon vraj kvoli peniazom ju nadriadeni nutili ze ma setrit"
nasledne si reagovala takto:
"alice107 @tatko_bebe to mas zarucene potvrdenu informaciu o tej zdravotnej sestre a jej konani?kto ti to povedal? ako to ten dotycny vie? to je totiz konanie trestne a malo sa to oznamit organom cinnym v trestnom konani.
ale ak to nevies zarucene ,tak je to len fama.na to pozor ako na sirenie poplasnej spravy. "-TROCHU ULETENE
nasledne si zo mna zacala robit siritela poplasnej spravy:
" alice107 @tatko_bebe v tvojom prispevku nie je ani zmienka o autorovi tej informacie.tak sa pytam este raz.kto ti tuto informaciu poskytol? pretoze ty alebo ten dotycny si uz mal informovat policiu o tomto fakte.nie vypisovat to na nete.
pretoze ak by to bola ozaj pravda,tak su v ohrozeni mnohi obyvatelia SR.
takze ako to je? nesir poplasnu spravu takehoto rozsahu,ak nie si schopny dokazat jej pravost .to je tiez trestny cin.a verim,ze ho nechces pachat. emoticon
a na zaver,prosim ,krot sa vo vyrazoch.ja na take v konverzacii nie som zvyknuta.a mala som za to,ze ani ty. emoticon "
a teraz ked si zistila ako si sa velmi mylila si akosi zabudla na to kto tu vyvolal hysteriu a pisal o TO a podobnych nezmysloch.
Tak som sa teraz schuti zasmial. Dobru noc Alicka
@natas4 to nie su silacke vyhlasenia, povedzme , ze v tychto kruhoch mam vela známich, či už lekárov , alebo to je jedno, proste keby som o tom nebola presvedčená , určite by som to sem nedávala, sme v 21. storočí a ludia ktorí nás chcu "liečiť" nepozerajú nato ako, ale kolko idu na tom zarobiť, je o tom aj vela kníh kde sa " ludia od fachu " o tom vajadruju, takze silacke reci nemam ja, ale skôr niekto iný....
@tatko_bebe ja somhovorila ze to je psycho 😀
@balculienka myslim ze viaceri dr uz podstupili chemo 😀
@balculienka aj ja mam znamych lekarov...o to viac mi je smiesne co tu citam...dufam, ze si to tu neprecita nejaka mamicka, ktorej dieta ma onkologicke ochorenie a neodmietne svojmu dietatu tuto liecbu 😔
keďže sme tu všetci mimo témy ja pridávam na prečítanie www.milost.sk/Logos/4/2007 celkom zaujímavý článok 😉
@natas4 ja nikomu nechcem hovoriť aby liečbu odmietal alebo neodmietal, pôvodom tohto celeho bolo len to aby sa ludia mohli dobrovolne rozhodnuť či daju svoje dieta zaockovat alebo nie, aby to bolo na ich uvazenie, nie na tom , ze je to povinne, nech si každý robí podla svojho vedomia a svedomia 🙂 viac k tomu pisat uz nejdem , lebo to aj tak nema zmysel 🙂
@leishmania ok, ja sa tu nechcem s nikým hadať a nikoho to nejdem presviedčať, ked viet tak je to fajn 😀 😀
@balculienka aj ked je ockovanie zatial povinne, tak rodic sa v konecnom dosledku rozhoduje sam 😉
@aristka mne to nejde otvorit
@natas4 áno , ale nie kazdy si môze dovoliť pokutu , ktorú musí zaplaiť ak to odmietne 🙂 😉 😉 😉
@balculienka je to sice mimo temu, ale jeden moj dobry kamarat lekar prave podstupil chemo a podstupuje aj ozarovanie. Je si vedomy vsetkych NU aj rizik, nie je z toho happy, ale chce PREZIT.
@tatko_bebe nechápem tvoj príspevok na mňa ,ja som nič nenapísala a ani ti nevyvrátila čo sa týka fytoterapie ..takže ...
@balculienka za chvilu nebude musiet platit pokutu...ale sukromnu skolku a to ho vyjde v konecnom dosledku ovela ovela drahsie 😉
@zeleny_cajik áno , topiaci sa aj slamky chytá, ved ja nikoho neodsudzujem zato,... je 1 000 000 ľudí a kazdy ma nato taký alebo onaký názor....
@zeleny_cajik prajem rýchle a úspešné uzdravenie,vieš toto môže napísať len človek ,ktorý túto situáciu nemusel nikdy riešiť samozrejme chvalabohu,ale nemal by sa potom k tomu ani vyjadrovať...
@natas4 áno , to je dalsia tema na diskusiu 🙂) pozri ja sa tu nechcem hádať, kazdy ma pravo si povedať svoj názor, určite prajem všetkým onkologickým pacientom vela zdravia a síl a urcite som nechcela nikoho nabadať aby sa neliečil , ale je vela alternatív, a treba si zvažiť za a proti, to je všetko čo som tým chcela povedať.
@balculienka ani ja sa nechcem hadat 🙂 v takych chvilach clovek vyskusa vsetko...medikamentoznu liecbu, bylinky, detoxikaciu organizmu, zmenu stravovania....
@aristka len si spojila dve veci do jednej prepac, spajat pavedu s vedou sa mi nepaci
@mariuskaa po prvé ja som ťa nenahlásila ,po druhé fytoterapia je samostatná disciplína a o homeopathii som sa tu neraz vyjadrila ,takže si dokázala akože čo ..prečítaj si pár stránok dozadu a máš tam niečo aj o homeo ...a homeo ak funguje ,čo je otázne lebo veľa ani odbornej verejnosti jej neverí by si bez bylín tej fyto ,drvených jašteríc,kovov aj ťažkých ,výťažkov z patologických tkanív ,ale aj zdravých tkanív a rôznych iných org.látok magnetického žiarenia, slenčného žiarenia by si ani neto....takže čo si dokázala ,opakuješ čo tu už dávno bolo písané....a ešte niečo homeo jeho sila alebo účinná látka je číslená v v potenciách ešte niečo....opakujem to tu druhý krát....
balculienka "ano ale je to aj opačne, je vela vyjadrení že tieto super CHEMOterapie su skôr pomocou nie k zdraviu ale do hrobu, ani jeden jediný lekár by si to nedal, ak taký existuje sem s ním , rada b y som ho spoznala
Dnes o 21:51 •
To bolo k tomu...
@natas4 áno to máš pravdu, súhlasím
@natas4 estesi zabudla podotknut cecko 😀
@balculienka vies napisala si totakym stylom,ze to nevyznelo ako odprezentovanie nazoru na ockovanie, ale dalasi aj nepravdive info ohladom dr, chemo atd tak na to ludia reagovali...

uz som to nasla... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Hlavné zmeny v pravidlách pre prispievanie do fóra
..
2. Rušíme pravidlo - Neodbočuj od pôvodnej témy
Ak je téma voľnou diskusiou a nemá jasne stanovené pravidlá argumentácie, nie je možné správne posúdiť, ktorý príspevok je mimo tému. Preto to už nebudeme posudzovať.
Tieto zmeny sú od 23.07.2013 zapracované aj do Pravidiel stránky - Pravidlá pre prispievanie do fóra.