icon

Plačlivé dieťatko po očkovaní

dhanka
2. feb 2015

Dobrý večer!

Viem, že okolo očkovania je tu už X diskusií, avšak je toho také množstvo, že sa v tom strácam! My sme boli dnes na obed očkovať prvýkrát moju 3 mesačnú dcérku. Pár hodín po očkovaní bolo všetko ok, ale teraz navečer je taká uplakaná a je to taký iný plač ako poznám u nej, taký žalostný :( Stále sa chce iba nosiť na rukách s cumlíkom, ako náhle ju položím, v tom momente spustí plač! A ešte k tomu odmieta aj papať, papala o tretej, aj to pocuckala len 5 minút a je pol ôsmej a nechce! :( Mám pocit, že je taká bez nálady. Baby, prosím, máte niektorá podobnú skúsenosť? Ako dlho trvalo, kým sa Vaše dieťatko po očkovaní dostalo do nálady a dostalo opäť chuť papať, smiať sa a bľabotať?!
Ďakujem za rady vopred!

tajkoska
2. feb 2015

@monicm suhlasim,ja som jej aj poradila😉

tajkoska
2. feb 2015

@aristka nemozem sa s tebou bavit,lebo to k nicomu nevedie,je to zbytocne,precitaj letak,ty by si sa mala poucit,ale uz sa vazne nechcem s tebou vybavovat,lebo pises 🔇

aristka
2. feb 2015

@tajkoska myslím ,že si to dobre napísala ....treba ešte študovať ...inak prečo nepovieš priamo ,do ktorého svalu a možno po latinsky ,inak ovládaš aspoň tie lieky čo si písala a ich NU a na čo sú ....inak si úplne mimo tému ....

tajkoska
2. feb 2015

@tajkoska opr.ortut

dhanka
autor
2. feb 2015

Dievčatá- maminy, ďakujem vám za rady a povzbudenie, našťastie väčšina z vás našla slová, ktoré som potrebovala v tejto chvíli počuť, dodalo mi to energiu, lebo už som bola fakt zúfalá... A trošku sa nám podarilo napapať a teraz maličká spinká! Modlím sa, aby to zvládla dobre a aby som zajtra zasa videla ten jej krásny úsmevík!
A mrzí ma, že som zasa rozpútala diskusiu ohľadom očkovania a vyvolala prudkú výmenu názorov. Viem, že je veľa odporcov očkovania ako aj tých, čo sú za. Každý chce pre svoje dieťa len to najlepšie! A podľa toho koná...

tajkoska
2. feb 2015

@aristka dakujem,tak si to mrkni😊

katarina644
2. feb 2015

@dhanka ahoj, vsak po ockovani je normalne, ze dieta je nekludne, daj obklad na nozku a ked ma horucku, tak daj cipku do zadocku. inak moje deti obidve isli bez obkladu, vydrzali sme. vsak to je normalne, ze je uplakana a nechce papat. spytaj sa svojej mamy aka si bola po ockovani🙂

tajkoska
2. feb 2015

@dhanka chcela som ti poradit,aj my sme to mali,bude ok,len zvaz dalsie ockovania,kazdy chceme,alebo si myslime ze robime pre babo to naj,je to kazdeho vec,drzte sa💪

aristka
2. feb 2015

@tajkoska ani ortuť v očku nie je ....

katy2
2. feb 2015

HALOOOOO !!!!!!! Preco pri kazdej, hoci aj nevinnej otazke ohladom OCKOVANIA sa tu zbehnu ako supy odporcovia ockovania..... Ved tu nikto nedal ozazku, ci ma alebo nema ockovat....
@dhanka sa len pytala, na reakciu jej dietatka.... Preco vsade vidite tie najhroznejsie nasledky.... Klud.....
a inak, reakcia je uplne normalna... a nastastie vacsina mamiciek aj poradila....

katy2
2. feb 2015

a este poprosim @admin -ov, nech sa pozru na niektore odpovede, ci su v zhode s temou.... dakujem
@mariosmykal @danulicek

zita19
2. feb 2015

@tajkoska ziadna vakcina NEOBSAHUJE OLOVO!!! Nikdy sa olovo vo vakcínach nepouzivalo.

zita19
2. feb 2015

@tajkoska ani ORTUT neobsahuju vakciny pouzivane u DETI

tajkoska
2. feb 2015

@katy2 halloooo,som sa opravila,jasne nech to pozru,pisem si dalsiu "zalobnicku" na zoznam😂😂😂😂

tajkoska
2. feb 2015

@aristka dufam,ze ten tvoj nick nie je odvodeny od anesteziologie,lebo potom pomoc

tajkoska
2. feb 2015

@zita19 citaj pozornejsie,nemusis pisat velkymi

aristka
2. feb 2015

@tajkoska tak aj to máš veľkú znalosť, ARO je OAIM a je to anesteziologicko resuscitačná klinika pre vysvetlenie a ak hovoríš pomoc ,tak vieš určite čo to obnáša ,či pre pac.alebo zdr.prac a lekárov....nie je to len o vit.E ,tramale a diazepame ...a inak znova si mimo tému...

zita19
2. feb 2015

@tajkoska tvoja oprava sa dostala az na 2. stranu, ja som reagovala z prvej. A nebola to informacia pre teba, ale pre tie, co by snad podlahli tvojej (dez)informacii. O oprave s ortutou plati to iste z predchcdzajucej vety.

tajkoska
2. feb 2015

OAIM-odd anesteziologie a internej mediciny,ked uz za total mudru,anesteziolog/icka-slang-arista,aristka

liebling98
2. feb 2015

@dhanka Hlavne kľud. Studený obklad si už dala. Sleduj teplotu, v prípade potreby podaj Nurofen. Ak bude mať teplotu, nech má dostatok tekutín.
Neboj sa, to prejde. Ak by sa Ti niečo nezdalo, kľudne choď k lekárke alebo aj na pohotovosť.
Tvoje slniečko sa bude zajtra zas usmievať.

liebling98
2. feb 2015

@tajkoska OAIM je oddelenie anesteziologie a INTENZÍVNEJ medicíny

tajkoska
2. feb 2015

ach tieto dotykove-OAIM -odd.anesteziologickej intenzivnej mediciny

prevenar
2. feb 2015

ak niekto este pribalovy letak k vakcine nevidel , tak tu ma zoznam vsetkych:

http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovacie-l...

zlozenie vakcin:

http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock...

zlozky vakcin podla abecedy:

http://www.slobodavockovani.sk/clanky/zlozky-va...

tajkoska
2. feb 2015

@liebling98 jej diky,dalsie velke pismena!!!

tajkoska
2. feb 2015

@zita19 prepac zita,ty nie,tvoje nazory uz som mala cest citat,😰

prevenar
2. feb 2015

..popripade , kto ma zaujem o realne informacie ohladom ockovania (nie copy/paste z reklamnych letacikov a sponzorovane "studie" ) tak tu > https://www.modrykonik.sk/group/1799/

.. co - to najdete aj v mojom blogu . https://www.modrykonik.sk/blog/prevenar/?from=ub

drzim palce na ceste k ceste poznania 🙂

aristka
2. feb 2015

@tajkoska nájdi si nejaké OAIM odd a nájdeš preklad lebo po tomto tvojom prepote anesteziologicko -interná klinika ,takže ti dám doslovný preklad ...OAIM je klinika anestézie a intenzívnej medicíny ,určite nie internej a už fakt končím s tebou debatu tj ťažko sa debatuje z neznalým....

liebling98
2. feb 2015

@tajkoska rado sa stalo, teším sa, že som Ťa niečo naučila

tajkoska
2. feb 2015

tak sestricka z ARA,dostala som IP,kto si,dufam ze nie Kramare,lebo tam boli vzdelane sestricky,troska mi to predpisal mobil,ale nevadi,som rada ze sme si pokecali a pozor na pac.,UVP,CVK,HRDR,PVK,PK a v kazdom lieku je aj letak

tajkoska
2. feb 2015

@liebling98 tie velke pismena text tak obzvlastnili,vrele dik