icon

Status Jozefa Miklošku ohľadom očkovania

prevenar
1. jún 2013

poslanec za KDH Jozef Mikloško napísal dnes tento status:

Jozef Mikloško
Pred 2 hodinami ·

29.mája 2013 som položil v NR SR ministerke zdravotníctva Zuzane Zvolenskej otázku ohľadom očkovania detí. Otázka bola vylosovaná ako č.18, takže v Hodine otázok sa nedostala na program. Znela takto:

Povinné očkovanie je proti zásade informovaného súhlasu a výhrade vo svedomí. Štát nemá právo nútiť zákonom rodičov povinne očkovať svoje deti. Rastie počet článkov proti povinnému očkovaniu, počty ťažkého ochorenia detí a počty publikácii o chemických analýzach vakcín, ktoré obsahujú zdraviu škodlivé zlúčeniny (napr. toxické riziká používania hliníka v detských vakcínach). Existuje tiež výskum o nespoľahlivých a neúčinných vakcínach, aj o ich priamom spojení s neplodnosťou. Farmakologické firmy silne profitujú z očkovania a neudávajú objektívne informácie o rizikách a negatívnych dôsledkoch očkovania. Zohľadňuje MZ SR a ÚVZ tieto poznatky, vedú sa odborné diskusie o minimalizácii týchto rizík, aj legislatívne iniciatívy? Aké konkrétne?

Otázku rozšírim a podám ju ako interpeláciu.

aristka
4. jún 2013

@manof tak je asi slabo informovaný alebo treba ísť do terénu a spraviť si štúdiu o prisťahovalcoch a ich chorobách...otvorilo by nám to všetkým oči ,čo nám to chodí na slovensko aj s akými chorobami,,,tj.aspoň niekto by to obšírnejšie zmapoval...

sirinka
4. jún 2013

@aristka ved nam to popis... Hadam si nemyslis, ze by sme sa mohli ist teraz bez problemov prechadzat po nemocniciach a nazerat do chorobopisov... Ty si podla toho co pises celkom dobre informovana.

irenkask
Odpoveď bola odstránená
mano5
4. jún 2013

Ano, ano prosim. Aj ja si prosim blizsie info o strasnych chorobach a este strasnejsich pristahovalcoch na SLOVENSKU. 😲

aristka
4. jún 2013

@sirinka ale akože a odkiaľ potom máte akože vaše informácie,len internet a nejaké knižky..tak to nefunguje...preto treba mať odborníka ,lepšie fórum z praxe ,nie z kancelárie a budete vedieť na čom ste,lekári majú podchytené infekčné choroby a štúdie ...preto chodte týmto smerom,ja nemusím byť informovaná,len pracujem v praxi a s ľudským teľom...

aristka
4. jún 2013

@irenkask jaj teba ospravedlňuje ,že sa vyspovedáš...a potom zas môžeš byť hulvátka...neberiem ti to ,ale aj tak si potom braná 😒

irenkask
4. jún 2013

@aristka Ale skúsenosti z praxe neuznáva tvoje učiteľka, tak neviem prečo ty?
Braná alebo brána to myslíš tú nebeskú, tak tam mám známosti, ale len tam. 🙂 🙂 🙂 🙂
No a prácu s ľudským telom, tú som už opísala vyššie.
A ozaj ja sa nespovedám, lebo boh vidí vraj a počuje každú ovečku zo svojho ovčína, takže samotné spovedanie nemá štipku logiky aspoň pre mňa.
Treba žiť v súlade so svojím svedomím a rozumom a s tým nemám nijaký problém.
A ako som braná v odpadnom potrubí to nie je dôležité aspoň nie pre mňa. Ja mám iné méty , vzory, priority. 😉 😉 😉 😉

reni93
4. jún 2013

@aristka ahoj, chcem sa ta opytat..moje dieta sa narodilo presne v mesiaci od ktoreho sa prestalo ockovat proti tbc. realna choroba, nebezpecna..este pocas mojho tehotenstva som pocuvala z ust odbornikov o aku velku hrozbu ide, hlavne kvoli pristahovalcom, ktori ju sem vlacia atd...od januara 2012 odkedy sa proti tbc neockuje doslova utalo a ockovat uz netreba. ako je to mozne? vsak choroba stale existuje, pistahovalci tiez...vies mi to vysvetlit ? dakujem

mano5
4. jún 2013

@aristka A ako to funguje? Ja som si do teraz myslel, ze kazdy vedec a odbornik ma nejaku publikacnu cinnost - pise "nejake knizky". A co je zle na informaciach z internetu?? Kazda univerzita, vysoka skola, dokonca uz aj stredne skoly (boze kam to spejeme?) ma vlastnu internetovu stranku, kde sa uverejnuju najnovsie poznatky a vyskumy - k tomu ucelu internet vznikol, na vymenu informacii. Kazdy si moze najst informacie, ktore potrebuje. Na internete je zadarmo cela vedecka kniznica - iTunes U.

sirinka
4. jún 2013

@aristka nehnevaj sa, ale mna fakt zaujima to, co si pisala , tak kludne daj nejaky odkaz, statistiky hocico... Svoje zistenia... Ja viem, ze najlepsia obrana je protiutok, ale to u mna nefunguje... Vyslovila si nazor, ktory mne prisiel aj ako zastrasujuci a tak ta prosim o trosku podrobnejsie informacie...

irenkask
4. jún 2013

Státisíce detí zabitých očkovaním!
Ďalšie dôkazy o škodlivosti očkovania
Každoročne sú očkované milióny malých detí. Rodičia ani lekári nevedia presne, aký jed im je v tejktorej vakcíne podávaný. Nezriedka dostáva dieťa pred svojim šiestym rokom 30 vakcín, často dostáva viaceré vakcíny súčasne. Smrtiaci koktail. Nová štúdia ukázala, že iba v USA zomrelo za posledných 20 rokov na následky tejto očkovacej praxe približne 145 000 detí.

Dávno nie je žiadnym tajomstvom, že moderná medicína vyrába zo zdravých ľudí pacientov. Farmapriemysel postupuje mimoriadne agresívne predovšetkým voči našim najmenším. Niet divu: nemôžu sa brániť a väčšina rodičov chce pre svoje deti predsa to najlepšie. O tom, že to najlepšie nemusí byť pre deti dobré – že ich to dokonca zabíja – svedčí štúdia, ktorá nedávno vyšla v medzinárodnej publikácii „Human & Experimental Toxicology“. Opiera sa o údaje amerického systému na hlásenie zdravotných komplikácií spojených s očkovaním (Vaccine Adverse Events Reporting System, VAERS). Iba v USA zomrelo za posledných 20 rokov približne 145 000 detí na následky vakcín.

Štúdia jasne ukazuje, že čím viac vakcín dostane dieťa počas jednej návštevy pediatra, tým vyššia je pravdepodobnosť ťažkej negatívnej reakcie – až po smrť. Od piatej vakcíny dramaticky narastá množstvo hospitalizácií a úmrtí.

Ďalšie údaje a grafy si môžete pozrieť napríklad tu.

Zdroj

Komentár:

Táto štúdia je plne v súlade so štúdiou japonskej univerzity Kóbe, ktorá (nechtiac) dokázala, že opakovaná imunizácia (=očkovanie) zákonite vyvolá autoimunitné ochorenie. Každé očkovanie je pre dieťa ruskou ruletou. Otázka nie je, či dostane autoimunitné ochorenie, ale kedy ho dostane!

To už nemožno považovať za komplikáciu pri očkovaní, to je systémová chyba očkovania.

Keďže tieto údaje sú zodpovedným pracovníkom našich zdravotníckych organizácii dávno známe (ak sa k nim dopracuje laik, určite aj naša pani ministerka zdravotníctva), namieste je otázka, prečo sa očkovať ihneď neprestalo a prečo sa dávno nevyšetruje toto zločinné konanie, založené na ziskuchtivosti. Pre porovnanie, keď v bufete ľudia skonzumujú pokazenú tresku v majonéze, máte na krku hygienika, ktorý odoberie vzorky a zavrie vám prevádzku. A to sa nestalo nič zlé, hnačka, maximálne salmonelóza, ak nenastanú komplikácie.

Keď vakcína zabije dieťa, alebo spraví z neho doživotného mrzáka, autistu…, zodpovedné orgány to neriešia. Vôbec ich nezaujíma, čo v tej vakcíne presne je, nič nekontrolujú v laboratóriu, možno preto, lebo nevedia, čo v tej vakcíne má a nemá byť. Napriek tomu, že laboratória a vybavenie na to majú. Alibisticky sa spoľahnú na vyhlásenie výrobcu. Ďalšou otázkou je, že sa vie, že vo vakcínach sú jedy, ale nič sa s tým nerobí. A pritom ide o deti, ktoré sa nevedia brániť…

Tu už sa dávno nedá argumentovať dobrým úmyslom, nedostatkom „vedeckých dôkazov“. Ak niekto očkuje aj potom, ako sú verejne známe takéto desivé informácie, dopúšťa sa ublíženia na zdraví. A na to sú v tomto štáte zákony. Očkovanie sa malo dávno zastaviť už pri prvých podozreniach. Teraz prichádzajú dôkazy…

To, že zodpovední nekonajú, si možno vysvetliť tak, že buď nemajú informácie, alebo ich nevedia vyhodnotiť, alebo cielene nekonajú (je jedno, či za peniaze alebo z presvedčenia). Všetky dôvody ich diskvalifikujú z funkcie.

Rodičia, skôr než vám pediater vyrobí malého autistu (za vaše peniaze), radšej sa informujte!

Preklad z nemčiny a komentár ďurino, jún 2013

adsumus
4. jún 2013

Pozor, pozor. Ide o antivakcinistickú kravinu vyprodukovanú počítačovými expertmi.
http://thinktwice.com/goldman-miller-study.htm

adsumus
4. jún 2013

@aristka Oni čerpajú svoje kraviny z podobných stránok ako je ich vlastná, jeden maniak vyprodukuje, rozpošle, iní maniaci poprekladajú, peniaze si az to od ľudí vypýtaju a tak to ide.

kvieta
4. jún 2013

@adsumus Ten ďurino má na tej stránke vycapené číslo účtu na "prevádzku stránky"...

adsumus
4. jún 2013

@reni93 K tomu ti poviem len toľko, že prvé nezaočkované dieťa už na TBC na Slovensku zomrelo a v danej lokalite bolo opäť nariadené povinné očkovanie proti TBC. Ono všetko má za a proti. Dávaj pozor, aby si dlho nebola s pokašliavajúcou osobou v jednej miestnosti, stačí tak štyri hodiny. Ale čo naše deti v takej škole? Celý den zavreté...

adsumus
4. jún 2013

@kvieta To oni všetci majú a dole pod nadpis za spôsobené škody nezodpovedáme. A ja sa ti tu vypytujem ako taká Dora už asi mesiac, že aké škody a nedozviem sa a nedozviem.

kvieta
4. jún 2013

@adsumus A nech zabudnú rodičia, že v triedach sa pravidelne vetrá...

aristka
4. jún 2013

@adsumus však práve...

adsumus
4. jún 2013

@kvieta Zacéčkujú, bude dobre....netreba sa báť, všetko bude dobré, stačí prísun vitamínov, kde sa hrabe tetanus, besnota, zápal pľúc, čierny kašeľ, obrna. Zivot je taký jednoduchý vo svojej podstate.

kvieta
4. jún 2013

Teraz to nasúka do všetkých očko tém... Akoby šlo o vyhlásenie výherných čísel v lotérii.

adsumus
4. jún 2013

@kvieta Ona to nasúka do všetkých tém. Zajtra s tým pôjde mávať po Košiciach, škoda, že tam nebudem.

kvieta
4. jún 2013

Hej, len aby z toho mega C-čka nedostali raz prinajmenšom šedý zákal, keď už kašlú na ľadviny, majú si z čoho vybrať, rizík je tam dosť....

kvieta
4. jún 2013

@adsumus Večer sa vynadáva na koni a možno aj na koníku 😀 a pekný deň je za nami...

adsumus
4. jún 2013

@kvieta Hocičo môže byť, vedia oni presne ako reaguje cečko so všetkými látkami, ktoré sa môžu dostať do tela? Ved aj ten chrom, čo som čítala, že s cečkom spôsobuje rakovinu, to nie je len tak. A ten zákal čo? Ešte som nepočula.

aristka
4. jún 2013

@kvieta ja len dúfam,že to dajú v tv,lebo by som chcela vidieť nejakého mudr. a či nejaký mudr,za nimi stojí 😉

kvieta
4. jún 2013

@adsumus Pošlem Ti IP, lebo ako tu raz povedal populárny... Škoda perly hádzať sviniam... Veď behajú po nete, po najväčšej knižnici, tak neverím, že ešte nečítali...

kvieta
4. jún 2013

@aristka Akí MUDr.? Zjazd IT-čkárov a dôchodkýň...

aristka
4. jún 2013

@kvieta veď práve...žiadna odborná verejnosť

sirinka
4. jún 2013

@reni93 inac ockovanie bcg vakcinou nikdy nechranilo pred samotnou nakazou tbc... Vid velka indicka studia... 0% ucinnost
http://www.nrsr.sk/web/dynamic/Download.aspx?Do...

adsumus
4. jún 2013

@aristka Nie, len homeopati a vyskumnici v oblasti chrápania. Na tom STOPAV si pozri za dva dni vyše 700 lekárov ich podporilo, že oni sú za očkovanie a očkuju svoje deti.