Ste očkovaní proti covidu?
ste ockovani na kovid? porpipade dieta? ake mate myslienky? kludne rozoberte aj nejake konsipracne teorie, zaujima ma to
@anonym_1a0399 Kolega má tiež od očkovania bolesti v ruke, často také, že nevládze ruku zodvihnúť.
@anonym_a96fb9 ja som stratila svalovu silu v rukach,po covide,nie po očkovani,vratilo
sa mi to,tá sila,ale ani spolovice
Zaujimalo by ma,či ockovani s nasledkami ( nie su dokazatelne) aj prekonali covid.
@nikolas_urbanic chod uz do riti troll
bola som ockovana 2 al 3x uz si nepamatam kvoly praci .. a covid som nikdy nemala ... kolegovia ho mali aj 3-4x niekto silnejsi iny slabsi .. dcera neockovana tiez nemala ... rozdiel medzi ockovanymi ci neockovanymi nevidim ... kazdeho osobna vec ..ci to malo neake nasledky alebo nie sa aj tak nedozvies- lebo vsetko je len konspiracia a kludne mozem povedat z eniesom stara -som len ockovana a moje vrasky su nasledky
Odporúčané bolo očkovať sa onkologickým pacientom, no všetci tí veľmi rýchlo zomreli. Aké následky budú mať mRNA vakcíny na zaočkovaných, prípadne na ich budúce potomstvo, to sa len uvidí. Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí.
@evkatk prosím ťa,aké potomstvo,veď zaockovani sú všetci neplodni. Bože,kde na to chodíte?
@anonym_708418 tak, ako vás oebali s Covid vakcinami, rovnako to robia s konfliktom Rusko - Ukrajina. Napíš, čo vieš o majdane na Ukrajine v 2014. Ja som bola na Ukrajine osobne, mám firmu, zamestnancov odtiaľ tiež. Nie som Rusofil, ani Fico volič. Sledujem však dianie po celom svete, aj správy, ale nie jednostranny slovenský mainstream.
@magdalienka11 ahoj, ako myslíš, že to robia rovnako s vojnou na Ukrajine....?
Odporúčané bolo očkovať sa onkologickým pacientom, no všetci tí veľmi rýchlo zomreli. Aké následky budú mať mRNA vakcíny na zaočkovaných, prípadne na ich budúce potomstvo, to sa len uvidí. Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí.
@evkatk "Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí."
Prosím ťa pošli nam link kde sa o tejto štúdii píše. Vďaka!
Každého osobná vec. Ja očkovaná som 3x, neľutujem a urobila by som to znova. Dieťa mám tiež očkované.
Radšej sa dať očkovať, ako skončiť na UPV, ako skončila aj moja kamarátka.
@evkatk "Teraz sa robí výskum týkajúci sa podstatne skráteného života očkovaných detí a budúcich potomkov očkovaných ľudí."
Prosím ťa pošli nam link kde sa o tejto štúdii píše. Vďaka!
@anonym_110c49 ved si pohladaj, informacie k tomu su. Len pozor, ak si zacnes informacie vyhlavat, zacnes pochybovat 😉. Ale ja ti pomvozem, kniha Pfitzer files 👍. Taka cervena a hruba 😉. Tam su informacie co vela z vas bude povazovat za klamstvo... len pozor, vsetko su to informacie priamo z Pfitzeru 😉.
Ja nie som, no len z toho dôvodu, že mám panický strach z ihiel, proste omdlievam 😥...a keď som sa dozvedela vtedy, že musia byť az tri dávky, tak som jednoducho nešla. No môj osobný názor na toto očkovanie je taký, že mali by ho absolvovať všetci starší ľudia a ľudia s oslabenou imunitou a pridruzenymi chorobami. Myslím si,že mladý zdravý človek dokáže prekonať kovid, mne sa to tiež v pohode podarilo bez dakych následkov a mala som ľahký priebeh. Každý by sa mal rozhodnúť sám za seba. Mňa tiež nikto nenútil...
@7miriam77 pridružené choroby,,,hmmmm...jedna kamoška diabetik s pumpou,druhá rakovina.
Ani jednej to lekári nedoporučovali
Ano a aj na chripku tento rok, kedze kolegovia boli odpaleni aj 2-3 tyzdne a lepi sa to potom na nich dalej... zijem 😂😂
@anjelicek26 v mala som chrípku 1x v živote.Očkovaná nie som. Celý život robím v zamestnaní,kde sa stretávam s ľuďmi a nič.....zaujímavé,ani covid som nemala
Nie, nedali sme sa očkovať. Iba sme si kúpili očkovací certifikát ako mnoho iných, ktorí vedeli na koho sa obrátiť. Pardon za NN, ale niektorí by tu z toho mohli chytiť tik v oku, označovať a vyhrážať sa. Nemám záujem😉
Sme očkovaný. Myšlienky, že sme lepšie pripravený na ďalšiu epidémiu, zaviedol sa rýchlejší systém včasného varovania s pokynmi a otestovalo sa že plynule bez výpadku sme schopný prejsť na fungovanie počas epidémie zatiaľ čo iný v tom čase nevedeli kam z konopí a ich činnosť bola ochromená.
Novú epidémiu zvládneme ešte lepšie.
@anonym_4d5aa0

@anonym_7d6cc8 daj link prosím ťa
@arek00 zase?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_47da98 hladaj od Australie po Rakusko boli clanky,ja to nedrzim v hlave.
Nechcem ešte zomrieť Boj proti COVID-19 v dunajskostredskej nemocnici
@anonym_4d5aa0 ja som si myslela,že Dunajská Streda ja na Slovensku....zjavne nie
Kolegyňa po 1.dávke infarkt oka,oslepla.
V rodine traja súrodenci vo vysokom veku,všetci relatívne zdraví,bez liekov.Dvaja sa dali zaočkovať,jeden z nich začal bezdôvodne padať,plus sa rozvinuli ďalšie choroby,druhý po očkovaní pľúcna embólia,náhle problémy s kolenami,až to došlo do štádia,že vôbec nedokázal chodiť,neskôr zistená rakovina v brušnej dutine,neskutočne rýchly priebeh,obaja už mŕtvi.
Tretí súrodenec,najstarší,neočkovaný v pohode.
@nikolas_urbanic som očkovaná, mala som aj covid, ľahší aj ťažší, nemám na to žiaden názor. Keď bude ďalšia pandémia niečoho, tiež sa budem riadiť tým, čo hovorí väčšina odborníkov 🤷. Ak sa niekto nedal očkovať, v podstate mi to je jedno, nijak ma to v súčasnosti neohrozuje alebo čo. A vtedy som to nejak nevedela ovplyniť ani v najbližšom okolí, ľudia, ktorí sa očkovania báli, proste mainstreamovým odborníkom neverili, tak prečo by som ja mala niekoho lámať... Som rada, že moji blízki to všetci prežili, očkovaní aj neočkovaní.
@nikolas_urbanic ano 2x, ledva som sa dockala kedy budem moct, kedze zomrelo 6 ludi na covid v mojom okolí, boli zdraví inak (este sa nedalo ockovat a oni na to cakali, ale nedockali sa bohuzial)
@7miriam77 pridružené choroby,,,hmmmm...jedna kamoška diabetik s pumpou,druhá rakovina.
Ani jednej to lekári nedoporučovali
@anonym_4a919f tak ja neviem, či na všetky pridružené je to vhodné, nie som doktorka, vzdy sa treba radiť so svojím doktorom, čo odporúča. V rodine máme starších a choroby rôzne a všetci sú očkovaní....tak viac k tomu povedať neviem ✌️🙂
@nikolas_urbanic ano, 2x Pfizer, 1xprekonany covid taky, ze horsie mi bolo po 2.davke ocko ako covid samotny...takze obskakovania od manzela som sa nedockala 😭
Manzel 1x covid, 2x ocko, od nas covid uz potom nechytil
Onko svokra s nadorom na plucach ocko 2x, prezila covid tyzdnom v posteli.
Deti sa ocko netykalo.
Covid bol, zmutoval ako predpovedala nasa detska dr.do chripkovej podoby. Zijeme dalej a riesime uz ine dolezitejsie veci.
Títo istí ľudia , ktorí odsudzujú očkovanie , jedia šunky , údeniny , klobásy , pijú redbully , ochutené minerálky , fanty , coly , pijú alkohol , fačia, jedia kadejaké umelé sladké blbosti , užívajú antibiotiká , ibalginy , lieky , nezmyselne doplnky výživy , pichajú si botox a kadejaký iný sajrajt .. atd atd , mohla by som pokračovať . Pre nich očkovanie je jed na ľudí ale toto všetko čo som vymenovala ( a to je len zlomok z toho čo nám naozaj škodí, je podľa nich ok) takže iba toľko k tomu
@anonym_369e0c sklameme Ťa, ale popri vyhýbaniu sa vakcínam, sa vyhýbam aj nezdravému jedlu, nakupujem len základné potraviny, veľa vecí si dopestujeme, pravidelne športujem, kozmetiku používam len prírodnú, veľa času trávim v prírode a na noc vypínam internet aj mobil 😝 stačí sa pozrieť po mojom okolí, po očkovaní proti covidu sa u mnohých prejavili chronické ochorenia, ktoré pred tým nemali. Kebyže je to jeden alebo dva prípady, tak si poviem, že asi to je náhoda, ale keď je to príliš časté, tak je jasné, že to s očkovaním súvisí. Viac verím vlastným očiam ako skorumpovaným pajácom, ktorí sú na výplatnej listine farmamafie.
@anonym_1a0399 trafili nerv,riesila si to s dr?
@janinah že to mám od chrbtice, keďže mám problém aj s platničkami.......
@janinah ten nerv, to by ma veru nenapadlo.
@anonym_708418 tak, ako vás oebali s Covid vakcinami, rovnako to robia s konfliktom Rusko - Ukrajina. Napíš, čo vieš o majdane na Ukrajine v 2014. Ja som bola na Ukrajine osobne, mám firmu, zamestnancov odtiaľ tiež. Nie som Rusofil, ani Fico volič. Sledujem však dianie po celom svete, aj správy, ale nie jednostranny slovenský mainstream.
@magdalienka11 ty nie si rusofil, ani Fico volič. Ty si úplne obyčajný blb. Registrujem ťa s podobnými názormi a hoaxami na všetko možné. Takže teba mám zaradenú, ty normálna nie si.
@nikolas_urbanic zodpovies mi na otazky? Ci si madlis rucicky aka si sikovnucka, hadka bezi a ty sa spokjne tlapkas po pleci
Nie, nedali sme sa očkovať. Iba sme si kúpili očkovací certifikát ako mnoho iných, ktorí vedeli na koho sa obrátiť. Pardon za NN, ale niektorí by tu z toho mohli chytiť tik v oku, označovať a vyhrážať sa. Nemám záujem😉
@anonym_d6822c zaplatit peniaze za blbost (falosny certifikat) kvoli neockovaniu a este si mysliet, aki ste sikovni. 🙂 Naozaj, "vybabrali" ste so vsetkymi ... :D
@evkatk "Aké následky budú mať mRNA vakcíny na zaočkovaných, prípadne na ich budúce potomstvo, to sa len uvidí. " No zomru v 80tke a samozrejme na "nasledky" ockovania. Neockovani zomru v 60tke, lebo mentalne jednoduchi ludia sa malokedy staraju o svoje zdravie a nedoziju sa vacsinou ani tych vytuzenych nasledkov tych neockovanych. Ak sa ockovanym nic nestane, tak to urcite zasiahne ich potomkov. A ked nie deti, tak vnukov, potom pravnukov,... Hlavne tomu treba "dat cas" ... Ti zasvateni uz vsetko vedia.
2x a trpko ľutujem. Rozbehlo mi to migrény a problémy so zrakom a dennými nevoľnosťami. Už 2 mesiace po 2 dávke mi začali problémy a postupne sa zhoršujú. Tušila som ze to bolo cele veľký nezmysel covid som aj tak 2x mala je to nepríjemné ale určite mi to nestalo zato nechať sa zaočkovať.

Dala som sa . Ľutujem, od dňa očkovania mávam často bolesti ruky v mieste vpichu. Akoby mi tam niekto vŕtal.