icon

Strach z očkovania proti COVID

lalinka328
Včera o 23:01

Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?

Strana
z7
astrobot
Autor odpoveď zmazal
anonym_ed0381
Dnes o 12:45
@zorienka28

@lalinka328 Kto pise o tych nahlych umrtiach? Odbornici, alebo kadejaki Janovia z Hornej Dolnej? Lebo ja vidim iny trend - vsetky nove casy a plusky od zavedenia ockovani pisu o uplne vsetkych nahlych umrtiach na svete, ktore su uplne mimo temu, tam zomrel 21-rocny futbalista v nejakej brazilskej dedine, hentam zase nejaka 25-rocna mamicka v Anglicku, naschval neuvedu pricinu, co byva u mladych ludi casto vrodena (podotykam vrodena, nie "naockovana") srdcova vada, ktora je cely zivot uplne asymptomaticka, az kym telo nema nejaky zavazny stres, ako napriklad vysoky sportovy vykon, alebo porod. Mladi ludia na taketo raritne ochorenia zomierali vzdy, aj pred vakcinou, len vtedy o tom nealo zmysel pisat. Preco to robia? Pretoze to presne takito komentuju, zdielaju, pripisuju vakcinam, a to je pre online media sledovanost, reklamy, zisk.

Ak sa clovek pozrie na data (https://www.cidrap.umn.edu/covid-19/mrna-covid-....) tak zisti, ze celkova umrtnost (na vsetky zdravotne priciny) po zavedeni vakcin na COVID klesla az o 25%, a umrtnost na tazky priebeh covidu klesla o 75%.

Takze tam mas odpoved. Vobec sa neboj. Ja som zaockovana 3x a som tu, a parkrat som mala odvtedy covid, a bola to taka slabucka nadcha. Kludne sa pojdem dat zaockovat aj 4x.

@zorienka28 napíšem laicky - pred rokmi nebola taká možnosť šírenia a zdieľania informácií, teraz zverejnia krimi správy z celého sveta, ako obrovskú zaujímavosť, a upss kooooľko smrti odrazu. Nie, aj predtým zomierali ľudia náhle, nevediac že majú nejaký skrytý problém alebo náhly, len sa o tom nepísalo tak bombasticky ako teraz prečo ? Lebo tupi ľudia to sledujú, hltaju morbidnosti, zvyšujú sledovanosť a tak novinárske hyeny takto podporované prinášajú takéto správy. Keď do porovnáme spravodajstvo, koľko negatívnych a koľko pozitívnych reportáži vysielajú ?! Koľko šikovných, morálnych a niečoho pekného schopných ľudí prezentujú, v zameraní akéhokoľvek smeru a koľko zlodejov, vrahov, tyranov, pedofilov, havárie, požiare, podvody, koľko minutáže venujú ?!

cacianka
Dnes o 12:49
@anonym_a5f88c

@lalinka328 na záver: ja nepoznám nikoho zaočkovaného, kto nemal covid

@anonym_a5f88c hlásim sa ja, môj muž aj moja sestra

cacianka
Dnes o 12:59
@anonym_2cfabf

@anka2015 nie, nikto neveri Statistickemu uradu, ani Sukl. 😅 Vsetci verime Janovi z Hornej Dolnej, co pise dezolatske voloviny na FB a v Postoji. Velmi jednoduche zmyslanie mas.

@anonym_2cfabf už viem ktorý, to je ten s 3 zubmi, prechlastaný krčmovy sekadón, čo trafí max do okresného mesta aj to iba priamym spojom 🤭😉

anonym_2cfabf
Dnes o 13:01
@cacianka

@anonym_2cfabf už viem ktorý, to je ten s 3 zubmi, prechlastaný krčmovy sekadón, čo trafí max do okresného mesta aj to iba priamym spojom 🤭😉

@cacianka 😀

ewellina
Dnes o 13:06

Netráp sa. Skôr či neskôr zomrieme všetci a niektorí z nás aj náhle, ale nie kvôli očkovaniu.

cacianka
Dnes o 13:09
@arek00

@anonym_a5f88c ta vakcina ma aj psycho ucinok... a to taky, že 4 roky po jej aplikacii, moze clovek lutovat, ze si ju pichol, alebo bude jeho dvôvera nastrbena, ako má autorka prispevku. Zial, na to mali mysliet pri jej aplikacii, že co to spravi s clovekom po roku, dvoch, troch.... zial. Taky co sa nedali a prezili, boli na strane vitazou

@arek00 to fakt ?! 🤣😉🤭 Psychonasledky máš tak jedine ty

cacianka
Dnes o 13:13
@lalinka328

Nechcela som vyvolávať hádky medzi nami tu komentujucimi. Len som jednoducho sa potrebovala ,,vyspovedať”, resp. opýtať, či aj vy to tak máte ako ja? Ten strach…..každý ma na to svoj názor. Ja neodsudzujem nikoho. A nie, nie som troll. Dokonca pracujem ako sestra na OAIM 🙂 Aj my sme len ľudia, ktorí sa boja. Áno, videla som mnoho, nespočetne x úmrtí na Covid. Mladých ľudí, čo zo dňa na deň zomreli ešte pred nejakým očkovaním. Zomreli na následky Covidu, na zlyhanie orgánov. A predsa sa u nás v práci nájdu aj take kolegyne - sestry, čo očkovanie zatracujú a jedine ich slova sú take, že zaočkovaný - zomrieš

@lalinka328 tvoja práca napovedá, odkiaľ vyviera tvoj strach. A keď sa k tomu pridružia také kolegyne, pochopíš odkiaľ vietor fúka. Potrebuješ psychohygienu a vôbec sa nehanbi využiť pomoc psychológa/ psychiatra.

magdalienka11
Dnes o 13:20
@anonym_79b543

Pracovala som cez covid na covidovom oddeleni .. a poviem ti, to čo som tam zažila a videla, už nikdy nechcem zažiť a vidieť. Zomierali tam ľudia v mojom veku, vo veku mojich rodičov, zomreli nám tam manželské páry a starí ľudia ktorým deti zakázali očkovanie. Zomrela nám tam mamička pár dní po pôrode. Toto je skutočnosť. Tiež nie som nejak extra total zástanca očkovania ale zaočkovať som sa dala. Pravidelne sme posielali hlásenia o príjmoch, exitoch, UPV a vždy či sú alebo nie sú tí ľudia očkovaní a veru fakt bol rozdiel v očkovaných a neočkovaných, hlavne v kolónke Exity a UPV.
Teraz keď si aj poviem občas, že možno som sa nemusela dat očkovať, tak si vždy poviem, že vtedy som to tak cítila a bolo to podľa mňa v tom čase dobre rozhodnutie a preto som sa dala a možno by som tu už dávno nebola na svete keby mi očkovanie nepomohlo.
A ako je písané vyššie- čo čítaš to ti vyskakuje. Ak klikáš na dezinformačné weby a články o kovide tak ti vyskakujú. Mne taky nevyskočil hádam 2 roky. Na nete tiež netreba veriť všetkému. Keď budeš klikat na články o ufónoch, tak ti budu vyskakovať články o ufónoch a o tom ako obsadzujú našu zem.. to sú algoritmy a tie nerozdeľujú na pravdivé články a konšpirácie.

@anonym_79b543 koľko ti za tieto kecy platia?

anonym_fe74f1
Dnes o 13:21

@magdalienka11 Takze nezomierali ludia na covidovych oddeleniach. To chces tvrdit.

anonym_9be616
Dnes o 13:33
@anonym_79b543

Pracovala som cez covid na covidovom oddeleni .. a poviem ti, to čo som tam zažila a videla, už nikdy nechcem zažiť a vidieť. Zomierali tam ľudia v mojom veku, vo veku mojich rodičov, zomreli nám tam manželské páry a starí ľudia ktorým deti zakázali očkovanie. Zomrela nám tam mamička pár dní po pôrode. Toto je skutočnosť. Tiež nie som nejak extra total zástanca očkovania ale zaočkovať som sa dala. Pravidelne sme posielali hlásenia o príjmoch, exitoch, UPV a vždy či sú alebo nie sú tí ľudia očkovaní a veru fakt bol rozdiel v očkovaných a neočkovaných, hlavne v kolónke Exity a UPV.
Teraz keď si aj poviem občas, že možno som sa nemusela dat očkovať, tak si vždy poviem, že vtedy som to tak cítila a bolo to podľa mňa v tom čase dobre rozhodnutie a preto som sa dala a možno by som tu už dávno nebola na svete keby mi očkovanie nepomohlo.
A ako je písané vyššie- čo čítaš to ti vyskakuje. Ak klikáš na dezinformačné weby a články o kovide tak ti vyskakujú. Mne taky nevyskočil hádam 2 roky. Na nete tiež netreba veriť všetkému. Keď budeš klikat na články o ufónoch, tak ti budu vyskakovať články o ufónoch a o tom ako obsadzujú našu zem.. to sú algoritmy a tie nerozdeľujú na pravdivé články a konšpirácie.

@anonym_79b543 len treba dodat aj b... vela ludi zomrelo/ochorelo este pred moznostou ockovat sa. Cize ano v urcitej dobe uz mohol byt rozdiel v ockovany/neockovany. Ale na zaciatku vobec. Zomrel mi pribuzny 31r, cerstvy otec... ockovanie ani nahodou este nebolo ked bol na plnom oddeleni, uz ked ho viezli do nemocky vedelo sa ze je zle... otazne je, ci sa nedalo vela.chorym pomoct skor. Liecbou a nie karantenou doma, kym sa nedusili.. ale to je samozrjeme teraz uz zbytocna debata, iste do toho vrtat netreba. Len je to cloveku luto..

qrstxyz
Dnes o 13:39
@anonym_961187

@qrstxyz a preco si zaryty? dalsia bio matka?

@anonym_961187 lebo vidím, čo vakcíny spôsobujú. Očkuje sa proti chorobám, ktoré sú v dnešnej dobe existencie ATB pomerne dobre liečiteľné. Keď si postavím na misky váh riziko infekčného ochorenia alebo autoimunitné dokonca až onkologické ochorenia, kde jedným z rizikových faktorov je očkovanie, tak v tom mám jasno. Mimochodom v mojom antivaxerstve ma zradilalizoval covid.

dora281
Dnes o 14:14

@lalinka328 Veď koničkárka vler žije a pracuje v USA v zdravotníctve. . Spýtajme sa jej, či aj Amerika je na 2 polovice, sú za vakcináciu a sú proti. Ak by bola taká dobrá a povedala nám svoj názor na vakcináciu proti Covidu. Pekný deň do USA, vler.🌹

anonym_d967fb
Dnes o 14:37

@lalinka328 ved to je super sprava. Ked je ockovanie zodpovedne za tolko smrti a ochoreni, ludia sa prestanu ockovat a vysledkom bude, ze poklesne pocket nahlych umrti, rakoviny a autizmu. Super, vyriesili sme jeden z najvacsich problemov mediciny. 🤷🏻

zorienka28
Dnes o 17:08
@magdalienka11

@anonym_79b543 koľko ti za tieto kecy platia?

@magdalienka11 Poviem ti uprimne, kiez by nam v zdravotnictve za “tieto kecy” niekto platil, tie peniaze by sa fakt zisli. Ale nie, je to tvrda realita - ja pracujem v labaku, ale bola som pri tom, ked kolegovia tahali 18-hodinove sichty pocas najbrutalnejsej pandemie, ked spali na zemi, ked sme im objednavali pizzu, aby sa aspon najedli, ked mali 200 umrti denne. Ze chripocka. Taka chripocka tu nemala obdobu 100 rokov. Vyriesilo to az ockovanie. Vies, nad antivaxermi a ich hlupostou sa vacsinou pousmejem, ale aspon z ucty k tym ludom, ktori 3 roky drzali polku sveta pri zivote, by ste sa nemuseli takto strapnovat.
Ja som tam na rozdiel od teba bola a videla som, co som videla.

zorienka28
Dnes o 17:26
@arek00

Nik z Vas, tu nespomenul jednu vec. Ze to co sa dialo pocas covidu, bola skuska na ostro. To co sa chysta, bude mat spojitost s dobou covidovou. Veci, co sa realizovali za oponou nik z vas nevidel. Vlady dostali za ulohu pocas covidu, upravit/opravit/vytvorit zakony proti ludom, aby bolo to, co pride podporene zakonom a nebolo to formou vyhlasok/odporucani. Pred rokom 2020 boli v EU pandemicke cvicenia, kde bolo sucastou aj slovensko. Napriklad spomeniem cvicenie modra orchydea... vsetko to bol vydareny experiment za ucelom skoreho spustenia NWO, na ktorom sa neustale pracuje.

A teraz k vakcine. Podmienkou zavedenia mRNA vakciny, na ktoru prejdu vsetky vakciny v skorej buducnosti...bolo nutné vykonat testovanie na velkom pocte ludi, co bolo to celosvetove ockovanie. Jednoducho z ludi spravili pokusne objekty (vakcina nemala ukoncene klinicke testovania) čo aj sam Krčmery potvrdil jeho legendarnym vyrokom "čo vakcina sposobuje, uvidime až za 5 rokov od jej aplikacie). Ta vakcina by inak nepresla a musela byt demonizovana akakolvek ina uspesna liecba (ivermectin)... preto naň tak útočili, nik nemohol uznat ze ucinkuje, lebo v tom pripade by nemohlo byt podienecne aplikovanie vakciny. mRNA nie je nova technolocia... pozname ju od 80 rokov, ale prvy krat v zivote sa globalne pouzila hala bala do vsetkych.

Je velka skoda, ze to ludi rozdelilo a postavilo proti sebe. Covid ludi nerozdelil... on len poukazal, ako je spolocnost rozdelena uz davno a ukazal to takto verejne.

Ja viem o suvislostiach o covide s tym co este len pride a poviem Vam, že pride ovela horsia doba, ako bola doba covidova.

@arek00 Jasne, my ovce nic nevieme, iba arekovi00 z modreho konika svetove elity, ktore su za tymto sprisahanim, vsetko zavesili na nos.

Ty uz odloz ten novicok, halucinujes z neho viac, nez je normalne.

Strana
z7