icon

Pomoc pre Tomáša so zbierkou na Donio

tomas49
Včera o 20:25

Ahoj, volám sa Tomáš, mám 49 rokov a pochádzam zo Slovenska. Od narodenia som telesne postihnutý a trpím Charcot-Marie-Tooth (CMT), čo je neuromuskulárne ochorenie. Prejavuje sa svalovou slabosťou, zvýšenou únavou a studenými končatinami. Horšie chodím a na rukách nedokážem úplne vystrieť prsty. Prosím prispejte na moju zbierku na Donio. Za každé euro budem veľmi vďačný. https://donio.sk/pomoc-pre-tomasa-s-cestou-na-f...

chrobak7
Včera o 21:11

Tak to som zvedavý na tie príspevky v téme....

lenkasarka
Včera o 21:25

Budem zlá. Keby si pýtal na rehabilitácie,lieky, pomôcky to pochopím. Ale toto? Toto už môj mozog neberie. Na tom doniu už ludia pýtajú snáď na všetko. Keď sa odstahujes z čoho tam budeš žiť? Či nebodaj budeš poberať naďalej ID zo Slovenska?

anonym_f1c433
Včera o 23:19

A kde tam chces byvat a co tam budes robit?

anonym_a07819
Dnes o 01:14

Som to nepochopila- on tam planuje zit, alebo len na "dovolenku"? Prve nerealne a to druhe nema zmysel.

anonym_63dadc
Dnes o 02:43

Lebo sa tam prestahoval kamarat,tak ked je taky super kamos,mohol ti tu letenku zaplatit,ked ti zrejme aj ubytovanie vybavi.
Hned pod tebou,pod tvojou prosbou mi tam vyskocil 2r chlapcek,tam by som radsej prispela ako takemu to staremu chlapovi,aj ked choremu ale ty si si odzil svoje,ten 2r si zaslu viac,jemu zivot ani nezacal a uz sa musi pasovat s chorobou.
Dufam,ze takto bude rozmyslat vela ludi a tomu chlapcekovi prispeju.

anonym_6deca7
Dnes o 04:07

@tomas49 ako fakt ? Letenky na Filipíny a elektrobike ? .. ako nehnevaj sa , ale keby tie peniaze boli na liečbu, neppviem ani pol slova, ale na takuto somarinu ? Toto, čo uz tam vie niekto prodat to je na zaplakanie

maca1984
Dnes o 04:46

Ešte nie je ani 7 hodín a ja som dnes už videla všetko.
Na letenku a elektrobajk 🙄

anonym_58cd5b
Dnes o 04:50

Nie je nic blizsie ako filipiny 😂😂😂

anonym_3285e7
Dnes o 04:55

To donio je otras: na prsia, 2 hnidam lenivym co zobru s fotkou syna, a tu na bicykel a vylet 🤦‍♀️. To uz je snad vysmech naozaj chorym, ktori potrebuju na liecbu...

anonym_a07819
Dnes o 05:05

Ja sa divim, ze nieco taketo tam schvalia. Vsak to je nenormalne. Ja chcem ist na Sardiniu tento rok. Skusim? 😃

anonym_3285e7
Dnes o 05:07
@anonym_a07819

Ja sa divim, ze nieco taketo tam schvalia. Vsak to je nenormalne. Ja chcem ist na Sardiniu tento rok. Skusim? 😃

@anonym_a07819 A nejaky darcek k tomu este nechces? Napr. kolobezku, bicykel, novu umyvacku, susicku atd. Vies, uz ked zbierku tak vylet+ darcek 😀

1sally12
Dnes o 05:15

Kks neskutočné😳

anonym_a07819
Dnes o 05:16
@anonym_3285e7

@anonym_a07819 A nejaky darcek k tomu este nechces? Napr. kolobezku, bicykel, novu umyvacku, susicku atd. Vies, uz ked zbierku tak vylet+ darcek 😀

@anonym_3285e7 Nj, dobry napad. Ked uz budem zobrat, treba to vyuzit a rozsupnut sa. Think big😃

anonym_3285e7
Dnes o 05:19
@anonym_a07819

@anonym_3285e7 Nj, dobry napad. Ked uz budem zobrat, treba to vyuzit a rozsupnut sa. Think big😃

@anonym_a07819 😀

kalifka
Dnes o 06:00

@tomas49 kde budeš bývať, s čoho budeš žiť ?!? ...

anonym_63dadc
Dnes o 06:03
@kalifka

@kalifka v stane,ved tam je teplo,tam nepotrebuje strechu nad hlavou.Tam mu budu pecene holuby padat same do brucha.

anonym_3285e7
Dnes o 06:06

Bude robit dalsiu zbierku na byvanie a stravu na Filipinach

anonym_9678bb
Dnes o 06:12

Pitche... mam 50 rokov, od skončenia nepretrzite školy makam odvadzam odvody, platim dane, s vynimkou 2xMD, 20 rokov mam do*ebane krize, povysuvane platnicky, rozidene SI klby, odlomeny kusok kostrce, krcove zily, ledva nohy taham za sebou, tyzdne na liekoch, infuziach, rehabilitaciach, cvicim aby som dokazala fungovat, cysty v mozgu, porucha videnia, cukrovka ale nikdy mi nenapadlo pytat ani halier. Od nikoho. Hanba by ma fackovala.

fajnova
Dnes o 06:33

Toto je snáď len vtip, nie?? donio nepreveruje svojich "klientov"?

luccys
Dnes o 06:46
@kalifka

@kalifka Myslim, ze tak daleko sa myslenim este nedostal.

januska12323
Dnes o 07:47

To si z pána niekto vystrelil alebo z nás?