Prosba o pomoc pre rodičov v ťažkej situácii
Nedá sa dať konkrétne číslo účtu vodární, variabilný symbol a nejaky screen z nedoplatku?
Bolo by dobré pridať nejaký doklad o nedoplatku. Tieto portály sú už pre veľa ľudí nedôveryhodné, takže je dobré mať napísanú prosbu čo najdôveryhodnejšie. A tiež by ma zaujímalo ako prišli k takej veľkej spotrebe. My sme štyria v domácnosti, mali sme nedoplatok 150,-€ a vieme aj prečo.
To mi je ľúto ale prečo im nepomôžes ty?
Tiež som mala chorých rodičov a makala som aby som im pomohla 🫣
@anonym_ce5654 Som osamelá mama 2 deti mám malého syna vo veku 2 rokou som na materskej žijem podnájme horko ťažko prežijem chodím upratovať pomáham ako môžem ale toto nedám aby som im zaplatila bohužiaľ
Ako k tomu nedoplatku doslo ? Preco bola zrazu zvysena spotreba vody ? Alebo si znizili zalohy ?
@anonym_ce5654 Som osamelá mama 2 deti mám malého syna vo veku 2 rokou som na materskej žijem podnájme horko ťažko prežijem chodím upratovať pomáham ako môžem ale toto nedám aby som im zaplatila bohužiaľ
@jarmila87 no vidíš miesto prenájmu si mohla ušetriť keby si byvala s nimi
Oni postrážia deti a ty šup práca
Lebo dávať zodpovednosť pomoci na iných ľudí....?
V prvom rade je to tvoja povinnosť a zodpovednosť
@jarmila87 Tak akože veľa vecí uverím a znesiem, ale zbierať sa na nedoplatok za vodu vo výške 780 €??? To čo robili? Celý rok polievajú mestskou vodou skleníky a trávnik? My sme trojčlenná rodina a aj s bazénom minieme v priemere 4 m3 vody mesačne a stojí nás to asi 20 € mesačne.
Ako môže niekto spraviť tak vysoký NEDOPLATOK, to znamená, že platili nejaké zálohové predpisy a ani tie nestačili!
Len za ten prenájom čo platíš zbytočne a dala im,už by to mali dávno vyriešené
@jarmila87 celé toto zaváňa niečím divným .....
- pre toto si sa rozhodla dnes založiť účet na MK???
- neexistuje, aby dvaja ľudia mali takýto nedoplatok
- predať dom a ísť do menšieho bytu
- prečo, ak si osamelá matka a nebývate spolu, oni pomôžu s deťmi a ty môžeš veselo do práce.
Preco nie donio alebo ludialudom?
Otec sa nemoze zamestnat ako SBS alebo na vratnici?
Dvaja ludia s tak biednym prijmom budu navzdy odkazani na zbierky, lebo vzdy sa nieco pokazi, pride necakany vydavok
Nehnevaj sa, ale toto normálny ľudia dokážu splatiť sami...to za cely zivot si nenasetrili ani 700€? otec ma polovičný ID, takže jeho stav nie je taký, že by nemohol pracovať...mama dokonca ID nemá, cize jej zdravotný stav tiež nie je až taký zlý. Cize sup do roboty a splácať svoje zaväzky
Nedoplatok 760e, ale cielova suma 1000e...ved sa prida
@sisa_s .... Však rómske decko potrebuje tiež značkové tenisky predsa. A cigarety sú tiež drahé.
@sisa_s .... Však rómske decko potrebuje tiež značkové tenisky predsa. A cigarety sú tiež drahé.
@anonym_348d69 A začína hneď rasizmus.Nehnevajte sa ale ste trápna keď nechcete pomôcť nemusíte ja som vás o to nežiadala.Prosila som dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť.Dakujem
@doriiis Akože prepáčte ale čo si myslíte že na stránke dakujeme.sk sú vsetke zbierky podvod?Ja som len poprosila dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť ktorý nechcú nemusia . Ďakujem
@jarmila87 preco nebyvate spolu? Kedze nevychadzate ani ty ani oni, nebolo by to rozumne? Partnera mas?
@anonym_348d69 A začína hneď rasizmus.Nehnevajte sa ale ste trápna keď nechcete pomôcť nemusíte ja som vás o to nežiadala.Prosila som dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť.Dakujem
@jarmila87 .... Takže som sa trafila.
nehnevaj sa autorka ale ty im nechces pomôcť a platit miesto drahého prenájmu im
Mne je ich ľúto len kvôli tomu, že ty neurobis pre nich nič
iba prehodis zodpovednosť na cudzích ľudí
nehnevaj sa autorka ale ty im nechces pomôcť a platit miesto drahého prenájmu im
Mne je ich ľúto len kvôli tomu, že ty neurobis pre nich nič
iba prehodis zodpovednosť na cudzích ľudí
@anonym_ce5654 Áno?A to odkiaľ beriete?
@anonym_348d69 omylom som to poslala tebe a neviem to presmerovať na autorku🙂 prepáč

To mi je ľúto ale prečo im nepomôžes ty?
Tiež som mala chorých rodičov a makala som aby som im pomohla 🫣