icon

Prosba o pomoc pre rodičov v ťažkej situácii

anonym_ce5654
Dnes o 08:39
@jarmila87

@anonym_ce5654 Áno?A to odkiaľ beriete?

@jarmila87 tak prečo platis prenájom miesto toho aby ste bývali s nimi?
Prečo ti nepostrazia deti a ty robotu riadnu

patrike
Dnes o 08:46

Neodpovedas na otazky, ako vznikol nedoplatok. Fakturu so zaciernenymi udajmi si sem nedala tiez. Aku mali rocnu spotrebu, kolko m3 ?

anonym_7319c4
Dnes o 08:48

aj odpovieš, prečo si vzájomne nevypomôžete keď aj ty ledva prežiješ?

alex49
Dnes o 08:48

Napíš dôvod nedoplatku a prilož faktúru, inak ti nikto neuverí. Ak nenapustili bazén 10 krát do roka, tak n nemohli toľko minúť.

anonym_a66e71
Dnes o 08:49
@jarmila87

@doriiis Akože prepáčte ale čo si myslíte že na stránke dakujeme.sk sú vsetke zbierky podvod?Ja som len poprosila dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť ktorý nechcú nemusia . Ďakujem

@jarmila87 by si sa divila, koľko podvodov "prasklo" na týchto stránkach. Nie raz to bolo aj v TV.

melanta
Dnes o 09:04
@jarmila87

@anonym_348d69 A začína hneď rasizmus.Nehnevajte sa ale ste trápna keď nechcete pomôcť nemusíte ja som vás o to nežiadala.Prosila som dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť.Dakujem

@jarmila87 je nás tu množstvo dobrých ľudí, ktorí pomáhame a radi. Byť dobrý ale neznamená byť hlúpy. A práve preto, že nie sme hlúpi, máme otázky, ktoré tu odzneli viackrát a ty na ne opakovane neodpovedáš. Takže ak chceš, aby sme tomuto príbehu uverili, odpovedaj.
1. Opakovane neodpovedáš na otázku, prečo nebývaš u rodičov. Nemusela by si platiť nájom, rodičia by ti postrážili deti a ty by si mohla normálne pracovať na plný úväzok. Takže?
2. Opakovane neodpovedáš na otázky ohľadom toho, ako je možné, že za rok mali takúto spotrebu vody. Veď takú spotrebu nemajú ani rodiny so 4 deťmi. Alebo ide o nedoplatok za niekoľko rokov, čiže dlhodobo ignorovali dlhy? Takže?
3. Odfoť faktúru, nech sú vidieť dátumy, spotreba, nedoplatok, osobnú údaje zakry (meno a adresa). Ak píšeš pravdu, nebudeš mať problém zverejniť to. Takže?

anonym_953cc5
Dnes o 09:14
@melanta

@jarmila87 je nás tu množstvo dobrých ľudí, ktorí pomáhame a radi. Byť dobrý ale neznamená byť hlúpy. A práve preto, že nie sme hlúpi, máme otázky, ktoré tu odzneli viackrát a ty na ne opakovane neodpovedáš. Takže ak chceš, aby sme tomuto príbehu uverili, odpovedaj.
1. Opakovane neodpovedáš na otázku, prečo nebývaš u rodičov. Nemusela by si platiť nájom, rodičia by ti postrážili deti a ty by si mohla normálne pracovať na plný úväzok. Takže?
2. Opakovane neodpovedáš na otázky ohľadom toho, ako je možné, že za rok mali takúto spotrebu vody. Veď takú spotrebu nemajú ani rodiny so 4 deťmi. Alebo ide o nedoplatok za niekoľko rokov, čiže dlhodobo ignorovali dlhy? Takže?
3. Odfoť faktúru, nech sú vidieť dátumy, spotreba, nedoplatok, osobnú údaje zakry (meno a adresa). Ak píšeš pravdu, nebudeš mať problém zverejniť to. Takže?

@melanta Nebude komunikovať. Nahodila stratégiu mŕtveho chrobáka - nedám žiadne informácie, len mi prispejte.

rozculena
Dnes o 09:15
@jarmila87

@doriiis Akože prepáčte ale čo si myslíte že na stránke dakujeme.sk sú vsetke zbierky podvod?Ja som len poprosila dobrých ľudí ktorý chcú pomôcť ktorý nechcú nemusia . Ďakujem

@jarmila87 ja som dobrý človek,momentálne bez práce,a aj tak som poslala z nasporených peňazí 500 a 100,ale poslala som to útulkom pre zvieratá,lebo tam mám záruku,že to ozaj ide na krmivo alebo veterinára.....ale ľuďom už neposielam.

anonym_f806bb
Dnes o 09:16

Uz ked niekde clovek zobre je slusne aspon ukazat svoju tvat. Ta fotka od chrbta... Preto nie su na donio, tam by jej to bez fotky nepreslo.

melanta
Dnes o 09:17
@anonym_953cc5

@melanta Nebude komunikovať. Nahodila stratégiu mŕtveho chrobáka - nedám žiadne informácie, len mi prispejte.

@anonym_953cc5 jasné, že nebude. Veď takéto prípady už poznáme.

iwesska
Dnes o 09:24

Otec nemoze vykonavat tazku pracu. V poriadku,ale taky informator tazka praca nie je,tiez predavac v nejakom mensom obchode,nemyslim potravinove retazce. Mama to takisto moze robit. Keby sa chcelo,tak by sa nasli sposoby,ako 800e zarobit. Aj keby sa na mesiac zamestnali.

anonym_94730c
Dnes o 09:31
@jarmila87

@abbey1 Dobrý deň bohužiaľ prišli o prácu obidvaja a pokým sa všetko vybavilo nemali z čoho platiť

@jarmila87
Odrb aj ja byvam sam a platim a mam rakovinu

anonym_fe7dbd
Dnes o 09:34

Tu začínajú ľudia žobrať. Treba ísť do práce a zarobiť si. Sú aj horšie prípady a ľudia makajú a platia si svoje dlhy. Ja nebudem podporovať takýto typ ľudí ako ste vy. Lebo narobiť dlhy je jednoduché, potom vyskúšate nejaké zbierky a ľudia sa vám tam vyskladajú na tie dlhy. Potom šup na ďalšie dlhy, lebo nie aby ste sa vzdelávali a trochu sa naučili finančnej gramotnosti, ale vy sa celý váš život budete spoliehať na druhých ľudí, že za vás vyriešia všetky vaše finančné ťažkosti.

bielasovicka
Dnes o 09:39

@jarmila87 no kde je ta faktúra? Asi neexistuje však?

earlgrey
Dnes o 09:42
@anonym_94730c

@jarmila87
Odrb aj ja byvam sam a platim a mam rakovinu

@anonym_94730c Ak ju vážne nemáš, tak ani nesranduj. Lebo napr. ja som slobodna matka a taktiež onko pacient, dieťa má dokonca PAS a to sranda nie je. Ale na druhej strane nežobrem, pracujem ako sa len dá 🤷‍♀️

lienka.7
Dnes o 09:46

@jarmila87 autorka prepáč, ale všetky tieto žobracie zbierky by mali byť zakázané. Aby človek nevedel zaplatiť 800€? Kde majú nejaké úspory? Co robili?
Ľudia si zvykli, že sa im niečo stane, nemajú peniaze a hneď sup zbierka a nech mi to zaplatia iný. Financna gramotnosť nie ze 0 bodov, ale ze -10. O chvíľu mate ďalší dlh, to zase budete zobrať? Nonsens

anonym_84a5c9
Dnes o 10:08

Ja neviem my sa sprchujem3 kazdy den ,stále pečieme, polievame záhradu, bazén a my platíme za pol roka cca 80€ ale ze fakt míňame dosť vodu ... nechaoem ako moze niekto takú sumu ..

rozculena
Dnes o 10:12
@anonym_84a5c9

Ja neviem my sa sprchujem3 kazdy den ,stále pečieme, polievame záhradu, bazén a my platíme za pol roka cca 80€ ale ze fakt míňame dosť vodu ... nechaoem ako moze niekto takú sumu ..

@anonym_84a5c9 neplatili niekolko rokov,inak sa to nemohlo stať a teraz majú exekúciu

anonym_30eabe
Dnes o 10:14
@doriiis

Odrb jak mraky. Nás je doma 5 a takýto nedoplatok neexistuje aby bol pre 2 ludi

@doriiis tak zrovna odrb ze pride nedoplatoknto byť nemusi jeden rok mi prisiell 500eur a tiez som nechapala ale bolo to tak....do vyuctovania sa rata aj kúrenie..a to sme my vtedy veru kurili....aj sa hodne pralo...potom sme ai nato dali pozor zvysili sme platby

earlgrey
Dnes o 10:14
@rozculena

@anonym_84a5c9 neplatili niekolko rokov,inak sa to nemohlo stať a teraz majú exekúciu

@rozculena Alebo pokiaľ bývajú v byte a voda a kúrenie je na spoločnej faktúre ako ostatné zalohové platby za služby atď. tak stačilo pár mesiacov a šup, nedoplatok, lebo v tom je zarátané už všetko a nie len voda a kúrenie 🤷‍♀️ Lenže všade ale všade sa dá dohodnúť na splátkovom kalendári, ak je to napr. prvýkrát, ale ak je to opakovane, že neplatia pravidelne, potom zaplatia a zase neplatia, tak sa nikto s nimi baviť nebude 🤷‍♀️

anonym_7d66c4
Dnes o 10:27

Ja by som tiež poprosila posplácať naše úvery, ako sa to vybavuje? 🙈

anonym_f806bb
Dnes o 10:31
@anonym_7d66c4

Ja by som tiež poprosila posplácať naše úvery, ako sa to vybavuje? 🙈

@anonym_7d66c4 Ono mozno staci zalozit diskusiu na MK. A kludne napis k tomu, ze aj elektricky bicykel by si chcela, ako tu raz jeden zobral 😀. Alebo cokolvek co ta napadne napis. Napr. na donio schvalia akukolvek hlupost. A potom niektori maju tu drzost to este aj sem na MK dat a zobrat.

anonym_953cc5
Dnes o 10:32
@anonym_f806bb

@anonym_7d66c4 Ono mozno staci zalozit diskusiu na MK. A kludne napis k tomu, ze aj elektricky bicykel by si chcela, ako tu raz jeden zobral 😀. Alebo cokolvek co ta napadne napis. Napr. na donio schvalia akukolvek hlupost. A potom niektori maju tu drzost to este aj sem na MK dat a zobrat.

@anonym_f806bb Napr. plávanie s delfínmi v zahraničí.

anonym_fe7dbd
Dnes o 10:56

Ja šetrím už teraz na vodičák dcére, ale keď je to tu také jednoduché idem založiť zbierku. Tie peniaze, čo mám miniem na blbosti. A veď sa mi tu vyskladajú na jeden vodičák. A potom možno aj na auto pre moju dcéru. Ale nie len tak obyčajné, ale kvalitné. Toyota by bola super. A maximálne trojročná, alebo radšej novú rovno napíšeme.

anonym_391501
Dnes o 10:58
@rozculena

@jarmila87 ja som dobrý človek,momentálne bez práce,a aj tak som poslala z nasporených peňazí 500 a 100,ale poslala som to útulkom pre zvieratá,lebo tam mám záruku,že to ozaj ide na krmivo alebo veterinára.....ale ľuďom už neposielam.

@rozculena ja uz som aj pri utulkoch veeelmi opatrna, nedavno pripad, dve baby si tak splacaju hypoteku na dom. Vedu utulok ako statutarky, utulok tj. oni dve si od nich, tj. od samych seba, prenajal nehnutelnosti a plati im najomne. A oni si z toho splacaju hypoteku. Velmi vychcane. Ale vsetko v poriadku, vsetko OK.

anonym_e29d85
Dnes o 11:08
@anonym_fe7dbd

Ja šetrím už teraz na vodičák dcére, ale keď je to tu také jednoduché idem založiť zbierku. Tie peniaze, čo mám miniem na blbosti. A veď sa mi tu vyskladajú na jeden vodičák. A potom možno aj na auto pre moju dcéru. Ale nie len tak obyčajné, ale kvalitné. Toyota by bola super. A maximálne trojročná, alebo radšej novú rovno napíšeme.

@anonym_fe7dbd Si robis srandu, ale minule sa tu jedna na drzovku opytala, ze kto daruje jej nevlastnej dcere auto. Ze vsak niekto ma viac aut a mozno jedno nepotrebuje😄😆 a este bola potom urazena, ked sme jej vysvetlili, ze takto zivot nefunguje.

anonym_a66e71
Dnes o 11:18
@anonym_fe7dbd

@anonym_fe7dbd ale, čo budeš trochárčiť rovno novú. Však dobrí ľudia a nájdu 😀

anonym_36d138
Dnes o 11:25

Ked mohla spravit zbierku rodina s piatimi ci kolko detmi kde boli obaja rodicia zamestnani z toho otec it a pani HR lebo nemaju kvoli konsolidacii na kruzky pre deti ( drahe kruzky futbal hokej) s domom v bratislave, tak preco by autorka nemohla spravit zbierku pre rodicov invalidov. Kto chce prispeje, kto nie nemusi.

anonym_7d66c4
Dnes o 11:29
@anonym_f806bb

@anonym_f806bb ďakujem 🥲😆

danica2711
Dnes o 11:34
@anonym_391501

@rozculena ja uz som aj pri utulkoch veeelmi opatrna, nedavno pripad, dve baby si tak splacaju hypoteku na dom. Vedu utulok ako statutarky, utulok tj. oni dve si od nich, tj. od samych seba, prenajal nehnutelnosti a plati im najomne. A oni si z toho splacaju hypoteku. Velmi vychcane. Ale vsetko v poriadku, vsetko OK.

@anonym_391501 a práve preto ja do útulkov nosím granule. Tie im nezožerú...