icon

Ako nahlásiť anonymne na políciu plánovaný priestupok?

anonym23846
14. máj 2025

Dobrý deň
Chcel by som sa opýtať že ako to je z anonymným nahlasenimk na polícii ? Spolužiaci idu o 3 týždne na výlet na noc do hotela v Tatrách , nemajú 18 a plánujú si tam zobrať alkohol a elektronické cigarety . Ucitelia o tom vedia a všetko čo k tomu povedali je že "nám je jedno čo tam budete robiť". Myslím že takto by to nemalo byť a žiaci aj ucitelia by si zaslúžili lekciu , preto ich chcem anonymne nahlásiť na políciu .Samozrejme sa môže aj stať že nakoniec si ani alkohol a ani cigarety nezoberú ale ja o tom nebudem mať informáciu a nahlasim to a polícia tam príde a nič nenájdu ... Nechcem mať problémy že nahlasujem nepravdu preto sa pýtam že ako by to bolo potom v prípade že by si nič nepriniesli a políciu by som informoval .

Ďakujem

Strana
z3
elli333
16. máj 2025
@anonym23846

@sulavikova viete čo , máte pravdu , motivovali ste ma 🤓☝🏻neurobím to anonymne ale poviem polícii svoje meno

@anonym23846 a este prezrad co si myslis, ze s tym policia urobi?

rozculena
16. máj 2025
@anonym23846

@sulavikova viete čo , máte pravdu , motivovali ste ma 🤓☝🏻neurobím to anonymne ale poviem polícii svoje meno

@anonym23846 ty si vážne myslíš,že keď polícii nahlásiš,že na nejakom hoteli budú žiaci fajčiť a piť,že tam nabehne komando?
Ty máš koľko rokov,prosím ťa

alex49
16. máj 2025

nehlás to, policajtov je málo a musia riešiť dôležitejšie veci ako alkohol u mladistvých. Dúfam, že si trol a nie reálny spolužiak.

anonym23846
autor
16. máj 2025
@sulavikova

@anonym23846 autor si lajkuje svoje príspevky🫣amen tma.

@sulavikova slečna prosím vás choďte za manželom nech vás poriadne vybucha alebo prečítajte deťom rozprávku namiesto toho čo sa tu so mnou hádate 🤦🏻‍♂️ja som si sem prišiel pre radu , vätsina ľudí mi ju dalo normálnu , uvažujem že prehodnotim môj postoj a týmto ukoncujem diskusiu s vami lebo ste jedna hnusná žena ktorá nemá čo na robote len sa hádať na internete . Ďakujem a želám pekný zvyšok večera

sulavikova
17. máj 2025
@anonym23846

@sulavikova slečna prosím vás choďte za manželom nech vás poriadne vybucha alebo prečítajte deťom rozprávku namiesto toho čo sa tu so mnou hádate 🤦🏻‍♂️ja som si sem prišiel pre radu , vätsina ľudí mi ju dalo normálnu , uvažujem že prehodnotim môj postoj a týmto ukoncujem diskusiu s vami lebo ste jedna hnusná žena ktorá nemá čo na robote len sa hádať na internete . Ďakujem a želám pekný zvyšok večera

@anonym23846 aspoň použi AI, keď ideš opovedať po slovensky, resp. požiadaj tatka, nech ťa riadne ale naozaj riadne vybúcha. Prípadne si prečítaj rozprávku: čítanie s porozumením sa to nazýva. Pekný víkend.

natalll
3. jún 2025
@cyberk

Tak teba je radost mat za spoluziaka 😅 ani sa necudujem, ze si outsider, ked riesis taketo veci..

@cyberk presne🤣🤣U nas fajčia 15 rocny

Strana
z3