Ako riešiť nedostatok signálu počas PN?
Nejako aa tu roztrhlo vrece s pn témami tak sa pridám aj ja. U dr mám normálne zadanú adresu kde som aj moje telefónne číslo. No v dolnom poschodí kde sa zdržiavam 99,9% času nemám žiaden signál ( nikdy nie len počas pn 😄 ) a zvonček má u seba babka ( vedľajšie miestnosti v ktorých ja zvonček nepočujem) Ako to riešiť keď bude napr volať, ja nemám signál a nemám ho ani ako mať. A keby nieje doma babka a on zvoní 😅😅 nemám to ako počuť. Vychytávky dodržiavam, veď v podstate nejdem ako je ceny deň von ( som seknutá a neveim sa poriadne hýbať.)
@sweet20 mám iphone, tam fakt netuším kde to najať
@anonym_autor nehnevaj sa ale je to jedna sekunda na googli
@sweet20 hlavne, ze ma iPhone
@sweet20 už to mám 😄viem si to nájsť aj sama, len som netušila kde sa to zapína
No cize si vsetko vyriesila a je to ok
No cize si vsetko vyriesila a je to ok
@sweet20 je to zapnuté, no netuším či to bude fungovať. Musím počkať kým niekde pride domov 😄😄 vďaka za radu inak
@anonym_c584e3 a? závisť či čo?
@anonym_2f2953 nie nie, len to, že na ňom nevie ani robiť ;)
@anonym_2f2953 nie nie, len to, že na ňom nevie ani robiť ;)
@anonym_c584e3 mobil ako mobil 🙄
bože aká nesamostatná generácia nám tu rastie. Veď ležíš doma, nemáš čo robiť, tak googli, keď tú wifi máš🙄ešteže ti mal kto poradiť.
Ešte aj blbá AI vie poradiť, keď už:
Prehľad od AI
Keď nemáte signál,
nemôžete bežnými metódami telefonovať, ale môžete vyskúšať funkciu volania cez Wi-Fi (VoWiFi), ak ju váš operátor a telefón podporujú. V opačnom prípade môžete podniknúť kroky ako zmena polohy, reštartovanie telefónu, kontrola nastavení alebo nastavenie siete na 2G, ak je to možné.
Možné riešenia
Skúste volanie cez Wi-Fi (VoWiFi):
Pripojte sa k Wi-Fi sieti.
Skontrolujte, či máte aktivovanú funkciu VoWiFi v nastaveniach telefónu a či váš operátor podporuje túto funkciu.
Uistite sa, že ste pripojení k stabilnej a silnej Wi-Fi sieti.
A to mate aký dom, keď 2 zvončeky nie sú počuť do vedľajšej izby? Ved to musíš počuť.
A to mate aký dom, keď 2 zvončeky nie sú počuť do vedľajšej izby? Ved to musíš počuť.
@bielasovicka horné poschodie ma vlastný zvonček. Odtiaľ nieke počuť nič. A babka má svoje 3 miestnosti, uzatvorené, odtiaľ nieje tiež nič počuť. My sme na opačnej strane od nej.
Ako si doteraz prijímala návštevy, poštárku bez zvončeka, keď babka nebola doma?
Daj si vonku tretí zvonček, to ste už mali mať dávno urobené a nie si dávať ohlasovať návštevy babkou, nie si kráľovská rodina s komorníkom 🙂
Ako si doteraz prijímala návštevy, poštárku bez zvončeka, keď babka nebola doma?
Daj si vonku tretí zvonček, to ste už mali mať dávno urobené a nie si dávať ohlasovať návštevy babkou, nie si kráľovská rodina s komorníkom 🙂
@anonym_35a088 poštárka dáva všetko do schránky, alebo babke. ( ano aj do vlastných rúk). My s aru už dlho nezdrzime, tak sme to preto neriešili.
ja neviem co riesite mobilny signal, pokial viem tak zatial nie je povinnost vlastnit telefon, takze socialna poistovna nemoze pri kontrole PN vyzadovat dostupnost na telefone. Clovek na PN ma byt dostupny v mieste svojho pobytu a to ti vyriesi ten zvoncek.
Tak si mala ísť domov na PN ku,tam kde máš tp, a nie takto vymýšľať. Aj tak nechápem ten zvonček, to byvas v nejakom obrovskom kaštieli, že není počuť zvonec z poschodia?
Tak si mala ísť domov na PN ku,tam kde máš tp, a nie takto vymýšľať. Aj tak nechápem ten zvonček, to byvas v nejakom obrovskom kaštieli, že není počuť zvonec z poschodia?
@bielasovicka ja to chápem. Ja tiež nepočujem zvonček do vrchnej izby. Ak to má o poschodie nižšie Ana druhú stranu a máš hrubé múry v dome tak počuť nebudeš. A tieto zvončeky nie sú až také hlasné. Avšak môže to vyriešiť zvoncekom u seba
@anonym_c584e3 mobil ako mobil 🙄
@anonym_f0740f ani nie, máš rôzne mobily s rôznymi funkciami. Pani ho ma zrejme len za značku :D
@anonym_f0740f ani nie, máš rôzne mobily s rôznymi funkciami. Pani ho ma zrejme len za značku :D
@anonym_c584e3 myslis ze s android sa netreba ucit narabat? 🙄 a iphone uz davno nie je najdrahsi mobil……..
oni inak nezvyknu volat, nie su povinni
@anonym_c584e3 myslis ze s android sa netreba ucit narabat? 🙄 a iphone uz davno nie je najdrahsi mobil……..
@anonym_f0740f to som ani nenapisala
@anonym_c584e3 mám ho služobný 🤷🏽♀️ ja som si ho nevybrala
@anonym_c584e3 mám ho služobný 🤷🏽♀️ ja som si ho nevybrala
@anonym_autor tak to si naozaj neviem predstaviť ako sa vám niekto môže dovolať ked nemáte žiadny signál. Ved nevadí, človek sa učí celý život
Kup si bezddrotovy zvoncek a docasne si ho umiesti na branu maju dost silny dosah a tuzkove …. mas este moznost kravsky zvonec v strede izby a snura az k brane … na koniec snury daj cedulku s menom . …nepotrebujes ani elektriku ani pokrytie, len trochu fantazie a sikovnosti… kto chce si moznosti najde …
@anonym_autor tak to si naozaj neviem predstaviť ako sa vám niekto môže dovolať ked nemáte žiadny signál. Ved nevadí, človek sa učí celý život
@anonym_c584e3 keď som doma ? Jedine cez whatsapp.

A vyskusaj nech ti niekto zavola