icon

Ako riešiť nedostatok signálu počas PN?

3. okt 2025

Nejako aa tu roztrhlo vrece s pn témami tak sa pridám aj ja. U dr mám normálne zadanú adresu kde som aj moje telefónne číslo. No v dolnom poschodí kde sa zdržiavam 99,9% času nemám žiaden signál ( nikdy nie len počas pn 😄 ) a zvonček má u seba babka ( vedľajšie miestnosti v ktorých ja zvonček nepočujem) Ako to riešiť keď bude napr volať, ja nemám signál a nemám ho ani ako mať. A keby nieje doma babka a on zvoní 😅😅 nemám to ako počuť. Vychytávky dodržiavam, veď v podstate nejdem ako je ceny deň von ( som seknutá a neveim sa poriadne hýbať.)

evcagabi
3. okt 2025
@anonym_0987e5

Kup si bezddrotovy zvoncek a docasne si ho umiesti na branu maju dost silny dosah a tuzkove …. mas este moznost kravsky zvonec v strede izby a snura az k brane … na koniec snury daj cedulku s menom . …nepotrebujes ani elektriku ani pokrytie, len trochu fantazie a sikovnosti… kto chce si moznosti najde …

@anonym_0987e5 teraz som si predstavila, ako si natahuje tu snuru ku kravskemu zvoncu a mrem od smiechu 😅😅

muchotrafka298
3. okt 2025
@evcagabi

@anonym_0987e5 teraz som si predstavila, ako si natahuje tu snuru ku kravskemu zvoncu a mrem od smiechu 😅😅

@evcagabi nie si sama, ja som si kavou stol oplula :D

anonym_2e4f26
3. okt 2025

@anonym_autor mala si dat číslo na pevnú linku

natalka13
3. okt 2025

kup si zvoncek volat ti nebudu ved nemaju tvoje cislo

lienka.7
3. okt 2025
@anonym_autor

@aurora33 čo ? 😀

@anonym_autor presne. Zvonček nema, signal nema. Ale hlavne ze PNku ma. 👍

muchotrafka298
3. okt 2025

Ja by som urcite riesila ineho mobilneho operatora, takeho, co ma v danej oblasti poriadny signal. Uz len z dovodu, ze nevies nikdy, ci nebude treba sanitku volat, moze prist kurier s vecami a nikto sa Ti nedovola.

lienka.7
3. okt 2025
@bielasovicka

A to mate aký dom, keď 2 zvončeky nie sú počuť do vedľajšej izby? Ved to musíš počuť.

@bielasovicka bratislavský hrad asi 🤦‍♀️ a tému píše kapitán semafor 🤣🤣🤣

autor
3. okt 2025
@lienka.7

@anonym_autor presne. Zvonček nema, signal nema. Ale hlavne ze PNku ma. 👍

@lienka.7 tak skús chodiť do práce so seknutym chrbtom 🤷🏽‍♀️ a neveim ty si nikdy nebola v 3 generačnom dome?

autor
3. okt 2025
@muchotrafka298

Ja by som urcite riesila ineho mobilneho operatora, takeho, co ma v danej oblasti poriadny signal. Uz len z dovodu, ze nevies nikdy, ci nebude treba sanitku volat, moze prist kurier s vecami a nikto sa Ti nedovola.

@muchotrafka298 signál tu nemá nikto, ako píšem už po neveim kolkate. Nikto ani z rodiny ani z návštevy signal jednoducho nemá

sweet20
3. okt 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 signál tu nemá nikto, ako píšem už po neveim kolkate. Nikto ani z rodiny ani z návštevy signal jednoducho nemá

@anonym_autor nechaj tak, naco sa rozculujes.. uz si to vyriesila tak je to

autor
3. okt 2025
@sweet20

@anonym_autor nechaj tak, naco sa rozculujes.. uz si to vyriesila tak je to

@sweet20 asi sa to nikektorym ľudom nedá normálne vysvetliť, keď takú situáciu nezažili. Ja len nechápem aké môže byt pre niekoho nepochopiteľne, že nieje niekde signál. To je podľa mňa dosť normálka keď býva človek v doline a hneď nad barakom sa mu začína už les

muchotrafka298
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor cize na Slovensku neexistuje mobilny operator, ktory ma signal v mieste tvojho bydliska? To zijete v horarni, chate, na samote, kde nie je dosah Orange, Telekom, O2? Nikoho?

evcagabi
3. okt 2025
@muchotrafka298

@muchotrafka298 ja som si skoro malu zobudila a zase som si to precila a zase sa smejem pri nej 🥲😅🤦‍♀️

autor
3. okt 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor cize na Slovensku neexistuje mobilny operator, ktory ma signal v mieste tvojho bydliska? To zijete v horarni, chate, na samote, kde nie je dosah Orange, Telekom, O2? Nikoho?

@muchotrafka298 ja mám v mobile orange aj o2, babka ma telekom svokra štvorku. Nikto dolu na prízemí signál proste nechytá. Bývame v hodruši, tak si to skús domyslieť

autor
3. okt 2025
@muchotrafka298

@anonym_0987e5
@evcagabi
@muchotrafka298 vtipné to môže prísť tak jedine nejakému mestskému jednobunkovcovi 😄

evcagabi
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0987e5
@evcagabi
@muchotrafka298 vtipné to môže prísť tak jedine nejakému mestskému jednobunkovcovi 😄

@anonym_autor zijem na polosamote v 2generacnom dome a cuduj sa svete, signal mame a aj zvonecek pocujem ked ho zapnem 😁 ty si chod natiahnut ten kravsky, mozno ukonci aj tuto tvoju rozpravku 😊

autor
3. okt 2025
@evcagabi

@anonym_autor zijem na polosamote v 2generacnom dome a cuduj sa svete, signal mame a aj zvonecek pocujem ked ho zapnem 😁 ty si chod natiahnut ten kravsky, mozno ukonci aj tuto tvoju rozpravku 😊

@evcagabi to je pekné, že máte signál. Mi ho máme na poschodí a vonku. 😄kravy tu nemame a ani nikto iný ☹️

anonym_e4e587
3. okt 2025

Kolegyne chodia kontrolovať dodržiavanie liečebného režimu. Nevolajú nikomu, zazvonia na zvonček označený menom, zaklopú na dvere s menovkou a v prípade, že pacienta/poistenca nezastihnú, nechajú oznam v schránke označenej menom. Je povinnosťou pacienta zabezpečiť, aby bol zvonček funkčný a viditeľne označený jeho menom, aby kontrolu bolo možné riadne vykonať.

muchotrafka298
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0987e5
@evcagabi

@anonym_autor a ty vies na com sa smejeme? Nie na tom, ze ty nemas signal. Ucivo zakladnej skoly je citanie s porozumenim.

anonym_2e4f26
3. okt 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 ja mám v mobile orange aj o2, babka ma telekom svokra štvorku. Nikto dolu na prízemí signál proste nechytá. Bývame v hodruši, tak si to skús domyslieť

@anonym_autor tak si sadni na strechu, daj si na hlavu čiapku z alobalu a možno dačo chytis. Keď nie signál, tak aspoň zásah bleskom.

zobaka
3. okt 2025
@anonym_0987e5

Kup si bezddrotovy zvoncek a docasne si ho umiesti na branu maju dost silny dosah a tuzkove …. mas este moznost kravsky zvonec v strede izby a snura az k brane … na koniec snury daj cedulku s menom . …nepotrebujes ani elektriku ani pokrytie, len trochu fantazie a sikovnosti… kto chce si moznosti najde …

@anonym_0987e5 😂

anonym_2e4f26
3. okt 2025
@anonym_autor

@evcagabi to je pekné, že máte signál. Mi ho máme na poschodí a vonku. 😄kravy tu nemame a ani nikto iný ☹️

@anonym_autor asi si chcela napísať, že MY ho mame. No tak bud na tom poschodí, kde ho mate. Kde je problém? Ci tam je zrovna babka, ktorá má zvonček ale nie je práve doma? 🤣🤣🤣

anonym_2e4f26
3. okt 2025
@muchotrafka298

@anonym_autor a ty vies na com sa smejeme? Nie na tom, ze ty nemas signal. Ucivo zakladnej skoly je citanie s porozumenim.

@muchotrafka298 nema signál, ale má mobile-internete fičí jedna radosť 👍

autor
3. okt 2025
@anonym_2e4f26

@anonym_2e4f26 ty vieš že mobil funguje aj na wifi nie len na dáta 🫢🫢🫢

anonym_e4e587
3. okt 2025
@anonym_2e4f26

@anonym_2e4f26 WiFi ide cez pevný internet (optika, kábel, DSL), alebo aj cez satelitný internet. Ten funguje nezávisle od mobilných operátorov. Mobilný signál závisí od pokrytia mobilnej siete (veža v okolí, terén, budovy). Ak je dom v doline, v hustej zástavbe alebo má hrubé múry, signál sa tam nemusí dostať.

muchotrafka298
3. okt 2025
@anonym_e4e587

Kolegyne chodia kontrolovať dodržiavanie liečebného režimu. Nevolajú nikomu, zazvonia na zvonček označený menom, zaklopú na dvere s menovkou a v prípade, že pacienta/poistenca nezastihnú, nechajú oznam v schránke označenej menom. Je povinnosťou pacienta zabezpečiť, aby bol zvonček funkčný a viditeľne označený jeho menom, aby kontrolu bolo možné riadne vykonať.

@anonym_e4e587 ved keby mali kazdemu volat, zhladuvat ho po dvore, zvonit k susedom, chodit na opustene chaty a neviem co, zblaznili by sa tie panie co chodia na kontroly. Ale niekomu nevysvetlis, co je jeho povinnostou, ked chce dostat zaplatene od statu.

mamina7070
3. okt 2025

@anonym_autor kup si a problem vyrieseny https://allegro.sk/produkt/bezdrotovy-zvoncek-m...

luccija
3. okt 2025

Moja mama býva blízko Ba a tiež majú zlý signál už som to riešila v Orange a jednoducho je to tak čakajú na optiku ako na spasenie.Tiez bývajú v doline.Aj susedia, keď chcú volať bez prerušovania a dobre počuť chodia volať pred dvere.Ale aj záleží kde má mobil na ktorom poschodí sa nachádza.
Keď babka nema psa nechajte odomknutu bránku a vonku si nalep papier, že nech idú dnu.A kúp ten bezdrôtový zvonček tiež ho máme.Cakas tu kontrolu ako návštevu😆

anonym_2e4f26
3. okt 2025
@anonym_e4e587

@anonym_2e4f26 WiFi ide cez pevný internet (optika, kábel, DSL), alebo aj cez satelitný internet. Ten funguje nezávisle od mobilných operátorov. Mobilný signál závisí od pokrytia mobilnej siete (veža v okolí, terén, budovy). Ak je dom v doline, v hustej zástavbe alebo má hrubé múry, signál sa tam nemusí dostať.

@anonym_e4e587 už jej tu davno napisali, ze aj telefonovať sa dá cez WiFi. Ci nikto z rodiny teraz netelefonuje alebo ako?

anonym_e4e587
3. okt 2025
@anonym_2e4f26

@anonym_e4e587 už jej tu davno napisali, ze aj telefonovať sa dá cez WiFi. Ci nikto z rodiny teraz netelefonuje alebo ako?

@anonym_2e4f26 žiaden zamestnanec pri kontrole dodržiavania liečebného režimu jej nebude volať. Má mať zvonček alebo dostupné dvere, kde sa dá zaklopať. Či má signál cez mobil alebo volanie cez internet je irelevantné.