icon

Ako riešiť nedostatok signálu počas PN?

3. okt 2025

Nejako aa tu roztrhlo vrece s pn témami tak sa pridám aj ja. U dr mám normálne zadanú adresu kde som aj moje telefónne číslo. No v dolnom poschodí kde sa zdržiavam 99,9% času nemám žiaden signál ( nikdy nie len počas pn 😄 ) a zvonček má u seba babka ( vedľajšie miestnosti v ktorých ja zvonček nepočujem) Ako to riešiť keď bude napr volať, ja nemám signál a nemám ho ani ako mať. A keby nieje doma babka a on zvoní 😅😅 nemám to ako počuť. Vychytávky dodržiavam, veď v podstate nejdem ako je ceny deň von ( som seknutá a neveim sa poriadne hýbať.)

anonym_d37435
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_dad7a6 zvončeky v dome sú už 2, no ja nemám ani jeden. 😄 keďže trvalý pobyt mám inde

@anonym_autor tak si kup dalsi zvonček len pre seba kde si napises meno a v dome budete mať zvončeky 3. 🤷Hore mas aj link tak si to objednaj a problem je vyriešený.🤷

autor
3. okt 2025
@anonym_d37435

@anonym_autor tak si kup dalsi zvonček len pre seba kde si napises meno a v dome budete mať zvončeky 3. 🤷Hore mas aj link tak si to objednaj a problem je vyriešený.🤷

@anonym_d37435 už davno ho mám objednaný 😄😄

anonym_dbb1ce
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d37435 už davno ho mám objednaný 😄😄

@anonym_autor ten kravsky?

autor
3. okt 2025
@anonym_dbb1ce

@anonym_autor ten kravsky?

@anonym_dbb1ce tebe na krk ale 😄

anonym_45c355
3. okt 2025

TROLIA TEMAAAAAAAAAAAAAAAAA

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_dbb1ce tebe na krk ale 😄

@anonym_autor ZAPLATENY TROLL

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_45c355 u nás v dedine ( sme v doline ) ten signal fakt nieje na všetkých miestach. Máme stary dom, hrubé steny. Vždy keď chcem telefonovať musím vyjsť von. Vieš ono to príbeh nieje, my takto bývame. Hore na poschodí majú svoj zvonček a babka má svoj. Ja bývam u priateľa v 2 izbach dolu. Ten zvonček nemá( keďže sa všetko riešilo na jeho mamu vždy). Si mám vonku postaviť stan aby som mala signál alebo čo?

@anonym_autor a prvy krat ides byt PN ze? dadaaaaaaa

anonym_a39186
3. okt 2025
@anonym_45c355

smola. mas byt na adrese, kde signal je. a ten pribeh so zvoncekom, k vianociam mozno.

@anonym_45c355 my napríklad doma tiež nemáme signál v kúpeľni a spálni. Čo nemám do tých miestnosti chodiť alebo sa počas PN odsťahovať keď smola?

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_a39186

@anonym_45c355 my napríklad doma tiež nemáme signál v kúpeľni a spálni. Čo nemám do tých miestnosti chodiť alebo sa počas PN odsťahovať keď smola?

@anonym_a39186 zvonia na domaci zvoncek, este nieco? 👏

lugie
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_a39186 zvonia na domaci zvoncek, este nieco? 👏

@anonym_45c355 to mi je jasne, len si to napísala dost uštipačne. Že mas byt na adrese kde signál je 😂 zvonček má už hádam každy

anonym_62d731
3. okt 2025
@evcagabi

@anonym_autor zijem na polosamote v 2generacnom dome a cuduj sa svete, signal mame a aj zvonecek pocujem ked ho zapnem 😁 ty si chod natiahnut ten kravsky, mozno ukonci aj tuto tvoju rozpravku 😊

@evcagabi predstav si, že sú miesta napríklad Borinka, Zochova chata kde tiež nie je miestami signál, máme chatu v Novej Bani a tiež sú dni kedy sa nedovolas.Neviem čo je na tom smiešne😉nežijú všetci v oblasti s dobrým signálom a kde chytí všetky susedove wifiny.Ked bol covid išla som na chatu a nemohla som mať home office, lebo mi nešiel pc

anonym_45c355
3. okt 2025
@lugie

@anonym_45c355 to mi je jasne, len si to napísala dost uštipačne. Že mas byt na adrese kde signál je 😂 zvonček má už hádam každy

@lugie u niekoho ma zvoncek babka a niekto ma nefunkcny

sticker
autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor ZAPLATENY TROLL

@anonym_45c355 zaplatíš mi?

autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor a prvy krat ides byt PN ze? dadaaaaaaa

@anonym_45c355 hej prvý krát. Co je na tom divné 😄😄

senta_sofia
3. okt 2025

@anonym_autor ak by si si v schranke nasla oznamenie, tak mozes podat namietky a napisat im, ze si doma, ale zvoncek nezvonil. A budes cakat, ci to akceptuju. Ak nie, mas smolu, treba sa zabezpecit tak, aby si otvorila. Oni tiez nemaju moc na vyber, ako si overit, ci si skutocne doma.

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_45c355 hej prvý krát. Co je na tom divné 😄😄

@anonym_autor jaaaaaaaaaaj jasneeee ste si kupili domcek novy? neskolaudovany alebo ides futasit na chatu? chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor jaaaaaaaaaaj jasneeee ste si kupili domcek novy? neskolaudovany alebo ides futasit na chatu? chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@anonym_45c355 stačí si prečítať príspevok a nemusis robiť zo seba chuderu 🫢

janai1
3. okt 2025

Niektoré ste fakt pekne tupé. No tak ju nenapadlo, že si ma kúpiť bezdrôtový zvonček, horšie - základnejšie veci sa tu pýtajú.

anonym_45c355
3. okt 2025

jasneeee lebo kebyze napises v uvode sa tu nik zbytocne nezhadzuje si chudera ze zijes v diere kde nie je signal, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_45c355 stačí si prečítať príspevok a nemusis robiť zo seba chuderu 🫢

@anonym_autor ale asi nemas ani na zvoncek, velmi ti ta je luto, zvoncek ti funguje? jaj to ty si ta s babkou odrbavaj dakoho ineho, ty si chudera co nema na vlastny domm,a zijes u babky, chudera

autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor ale asi nemas ani na zvoncek, velmi ti ta je luto, zvoncek ti funguje? jaj to ty si ta s babkou odrbavaj dakoho ineho, ty si chudera co nema na vlastny domm,a zijes u babky, chudera

@anonym_45c355 😄😄 nám sa dom práve stavia. Vieš ono to nieje len tak, ale asi si nikdy dom nestávala. A ano máme úžasnú rodinu u ktorej môžeme zostať 😁😁 nad tým ty asi môžeš len snívať. Svoje komplexy si choď vylievať niekde inde.

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_45c355 😄😄 nám sa dom práve stavia. Vieš ono to nieje len tak, ale asi si nikdy dom nestávala. A ano máme úžasnú rodinu u ktorej môžeme zostať 😁😁 nad tým ty asi môžeš len snívať. Svoje komplexy si choď vylievať niekde inde.

@anonym_autor blabal blaaaaaa nabuduce si rovno volaj do sp chuderka a mas rodinu a ziadna ti neporadi. chod dakam

anonym_45c355
3. okt 2025

@anonym_autor a mojaaa chod pracovat dobre? ty si dalsia odrbavacka co trci doma zjavne

autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor blabal blaaaaaa nabuduce si rovno volaj do sp chuderka a mas rodinu a ziadna ti neporadi. chod dakam

@anonym_45c355 neplač stále, niesi zaujímavá

autor
3. okt 2025
@anonym_45c355

@anonym_autor a mojaaa chod pracovat dobre? ty si dalsia odrbavacka co trci doma zjavne

@anonym_45c355 zlatik chod si ty pracovať so seknutym chrbtom dobre? 🥰 potom nápis aké to je

mirage
3. okt 2025

fuu, sila, reakcie niektorych zrejme zivotom frustrovanych zien. Hodrusa je dolina, polka domov tam ma celodennu tmu alebo svetlo len par hodin.
Ja byvam v dome, ktory ma vyse 200 rokov, a chodim telefonovat na terasu, alebo si sadnem na parapetu do obyvacky, tiez tazsie chytame signal.

anonym_45c355
3. okt 2025
@mirage

fuu, sila, reakcie niektorych zrejme zivotom frustrovanych zien. Hodrusa je dolina, polka domov tam ma celodennu tmu alebo svetlo len par hodin.
Ja byvam v dome, ktory ma vyse 200 rokov, a chodim telefonovat na terasu, alebo si sadnem na parapetu do obyvacky, tiez tazsie chytame signal.

@mirage pozname to tam a pozna to tam urcite aj socialka. tak na co to tu riesi autorka?

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@muchotrafka298 ja mám v mobile orange aj o2, babka ma telekom svokra štvorku. Nikto dolu na prízemí signál proste nechytá. Bývame v hodruši, tak si to skús domyslieť

@anonym_autor a ty si zo seba urobila neviem co, snad socialka pozna hodrusu kde este aj vrany otacaju krkom a davaju zbohom.

anonym_45c355
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_45c355 zlatik chod si ty pracovať so seknutym chrbtom dobre? 🥰 potom nápis aké to je

@anonym_autor a este prepac ze som si necitala kazdy prispevok ale mozno kebyze rozmyslas, si to radsej overis na socialke a nie tu na kobyle.

mirage
4. okt 2025
@anonym_45c355

@mirage pozname to tam a pozna to tam urcite aj socialka. tak na co to tu riesi autorka?

@anonym_45c355 moja reakcia smerovala k tym, ktori neveria, ze take domy bez signalu existuju.