Ako riešiť nedostatok signálu počas PN?
Nejako aa tu roztrhlo vrece s pn témami tak sa pridám aj ja. U dr mám normálne zadanú adresu kde som aj moje telefónne číslo. No v dolnom poschodí kde sa zdržiavam 99,9% času nemám žiaden signál ( nikdy nie len počas pn 😄 ) a zvonček má u seba babka ( vedľajšie miestnosti v ktorých ja zvonček nepočujem) Ako to riešiť keď bude napr volať, ja nemám signál a nemám ho ani ako mať. A keby nieje doma babka a on zvoní 😅😅 nemám to ako počuť. Vychytávky dodržiavam, veď v podstate nejdem ako je ceny deň von ( som seknutá a neveim sa poriadne hýbať.)
Tu vobec nejde o to, ci ma niekto mobilny signal alebo nema. Lebo kontrola zo Socialnej poistovne alebo aj od zamestnavatela nema povinnost nikomu vyvolavat a hladat ho. Povinnosti toho, kto je praceneschopny su take, ze si ma zabezpecit jednak pristup k domu a tiez funkcny zvoncek. Pre pripad kontroly. A tu je uplne irelevantne, ci je niekde signal ci nie je.
Mne ťa prišlo až ľúto. Bývat nikde v riti v trojgeneracnom dome bez signálu, v jednej kutici. Nahlásila si dúfam túto adresu a nie adresu trvalého pobytu?

@anonym_45c355 moja reakcia smerovala k tym, ktori neveria, ze take domy bez signalu existuju.
@mirage ja viem ze su. a ze vypadava. ale verim ze SP ma podobne skusenosti. hodrusu poznam, a poznam ze aj u svokry pada signal. ale teda mam za to, ze ak jeden signal nefunguje, tak autorka ma mat plne pristup ku funkcnemu VCHODOVEMU zvonceku.