Ako riešiť ohováranie na polícii?
Prosím vás, keď náhlásim, že niekto šíri o mne a mojej rodine mepravdivé pošpiňujúce informácie - ako to budú na polícii riešiť? Nemáte niekto skúsenosti? Oplatí sa mi to strácať čas? Škodí mi to sj profesne, ľudsky.
@roxanna ďakujem ti
ano predvolat ta mozu telefonicky, mailom.
Mňa predvolali telefonicky ,keď ex švagriná má chcela akože " dostať do basy " za ohováranie ... Pričom teda vysvetlím .. chcela si načierno otvoriť miniskolku a strážiť aj 5 deti naraz popri svojich dvoch s tým že čaká tretie . Záujem cez FB enormný ( Nič zle na Tom nevidím ,keby nema tri deti s troma chlapmi , a niekoľko krát jej boli deti odobraté pre zanedbávanie , už 1 ručne dieťa nemala problém udrieť , hygiena ,strava ,( dodnes píšu v spisoch ,že nevarí ,a nie je schopná ani donášku keď a riešiť ) .... ) .
Takže som pod jej ponuku na stráženie reagovala ,aby si najskôr overili tu osobu,že mala deti niekoľko krát v domove , že aj v tomto čase je pod súdnym drobnohľadom , že sa stretávala s ľuďmi s drogového prostredia ....
A teda na políciu som prišla vysmiata s papiermi ži súdu ,že som sa starala v istom čase o jej dcéru ,a že všetko je dokázané a čierne na bielom ,že to nemôže byť považované ani len za priestupok .
Policajti sa len zasmiali ,že aj keby to je opodstatnené ,hrozila by mu v Tom čase 40€ pokuta a to je všetko .,že im chodí denne veka týchto podnetov , a aj keď sú dôkazy ,snažia sa o ecstrany prinútiť k tomu aby prišli k ospravedlneniu a nemuselo sa ti riešiť na súde .lebo toľko byrokracie a času , a zbytočne sa zaťažuje systém .
Takže určite to môžeš vziať naspäť .len druhá osoba bude predvolana , a budú ju vypočúvať .
Ak ti to škodi ,nenechala by som to tak ..
Tiež som istú dobu zvažovala , lebo na mňa moja ex hovorila všade ,že moje tri deti mám s niekým iným ako s manželom ..dokonca že najmladšia je isto dcéra jej ex ( brat môjho manžela ) .. čo som sa bála ,že staršie deti by už riešili takéto reči .našťastie s tým prestala .
@zafir01 tvoja ex ;)? Ďakujem za skúsenosti.
Stali sa vážne veci, ktoré isto nenechám tak.
sak napis co sa stalo ved si anonym toto je len take tliachanie
@mamina7070 Čo sa stalo riešim s policiou. Nemám energiu nazvyš to tu rozpisovať, rozumiem že si zvedavá.
nie som zvedava nezaujima ma to, sak len ries a uvidis max dostanu pokutu na okresnom urade alebo to otocia voci tebe
@mamina7070 pôjde to ďalej. Ďakujem za vyhrážky.
podaj na mna TO 😂😂😂😂
@mamina7070 ďakujem za príspevky k téme.
😂 ex môjho švagra ... Komplikovaný príbeh. Stále som v strehu ,a ak by jeden jediný krát ešte začala znovu verejné šíriť nepravdy ,tiež by som Ska na najbližší obvodný úrad
@zafir01 dobre že si maminky upozornila. Hrozné, že si taký človek chcel otvoriť jasle/škôlku.

A áno, je možné aj telefonické predvolanie, podľa okolností to môže byť rýchlejšie a hospodárnejšie.