icon

Ako riešiť ohováranie na polícii?

19. okt 2024

Prosím vás, keď náhlásim, že niekto šíri o mne a mojej rodine mepravdivé pošpiňujúce informácie - ako to budú na polícii riešiť? Nemáte niekto skúsenosti? Oplatí sa mi to strácať čas? Škodí mi to sj profesne, ľudsky.

Strana
z2
roxanna
21. okt 2024

A áno, je možné aj telefonické predvolanie, podľa okolností to môže byť rýchlejšie a hospodárnejšie.

autor
21. okt 2024

@roxanna ďakujem ti

mamina7070
22. okt 2024

ano predvolat ta mozu telefonicky, mailom.

zafir01
22. okt 2024

Mňa predvolali telefonicky ,keď ex švagriná má chcela akože " dostať do basy " za ohováranie ... Pričom teda vysvetlím .. chcela si načierno otvoriť miniskolku a strážiť aj 5 deti naraz popri svojich dvoch s tým že čaká tretie . Záujem cez FB enormný ( Nič zle na Tom nevidím ,keby nema tri deti s troma chlapmi , a niekoľko krát jej boli deti odobraté pre zanedbávanie , už 1 ručne dieťa nemala problém udrieť , hygiena ,strava ,( dodnes píšu v spisoch ,že nevarí ,a nie je schopná ani donášku keď a riešiť ) .... ) .
Takže som pod jej ponuku na stráženie reagovala ,aby si najskôr overili tu osobu,že mala deti niekoľko krát v domove , že aj v tomto čase je pod súdnym drobnohľadom , že sa stretávala s ľuďmi s drogového prostredia ....

A teda na políciu som prišla vysmiata s papiermi ži súdu ,že som sa starala v istom čase o jej dcéru ,a že všetko je dokázané a čierne na bielom ,že to nemôže byť považované ani len za priestupok .

Policajti sa len zasmiali ,že aj keby to je opodstatnené ,hrozila by mu v Tom čase 40€ pokuta a to je všetko .,že im chodí denne veka týchto podnetov , a aj keď sú dôkazy ,snažia sa o ecstrany prinútiť k tomu aby prišli k ospravedlneniu a nemuselo sa ti riešiť na súde .lebo toľko byrokracie a času , a zbytočne sa zaťažuje systém .

Takže určite to môžeš vziať naspäť .len druhá osoba bude predvolana , a budú ju vypočúvať .
Ak ti to škodi ,nenechala by som to tak ..

Tiež som istú dobu zvažovala , lebo na mňa moja ex hovorila všade ,že moje tri deti mám s niekým iným ako s manželom ..dokonca že najmladšia je isto dcéra jej ex ( brat môjho manžela ) .. čo som sa bála ,že staršie deti by už riešili takéto reči .našťastie s tým prestala .

autor
22. okt 2024

@zafir01 tvoja ex ;)? Ďakujem za skúsenosti.
Stali sa vážne veci, ktoré isto nenechám tak.

mamina7070
22. okt 2024

sak napis co sa stalo ved si anonym toto je len take tliachanie

autor
22. okt 2024

@mamina7070 Čo sa stalo riešim s policiou. Nemám energiu nazvyš to tu rozpisovať, rozumiem že si zvedavá.

mamina7070
22. okt 2024

nie som zvedava nezaujima ma to, sak len ries a uvidis max dostanu pokutu na okresnom urade alebo to otocia voci tebe

autor
22. okt 2024

@mamina7070 pôjde to ďalej. Ďakujem za vyhrážky.

mamina7070
22. okt 2024

podaj na mna TO 😂😂😂😂

autor
22. okt 2024

@mamina7070 ďakujem za príspevky k téme.

zafir01
22. okt 2024

😂 ex môjho švagra ... Komplikovaný príbeh. Stále som v strehu ,a ak by jeden jediný krát ešte začala znovu verejné šíriť nepravdy ,tiež by som Ska na najbližší obvodný úrad

autor
22. okt 2024

@zafir01 dobre že si maminky upozornila. Hrozné, že si taký človek chcel otvoriť jasle/škôlku.

Strana
z2