icon

Ako rýchlo vybavíme pas pre malé dieťa?

24. máj 2026

Ahojte neviete ako to je keď chcem vybaviť pas pre bábätko, keď tam prídeme budeme nejako uprednostnení alebo musíme čakať? Ide mi skôr o to že online rezerváciu mi nejde spraviť vždy má z tej stránky vyhodí a teda mám 5 mesačne dieťa a neviem si predstaviť tam čakať 4 hodiny ako som ja naposledy. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_26b2a3
24. máj 2026
@betulinka1

@anonym_autor Ved nemusis ist do Ba. Chod do menej vyťažených pracovísk, kde sa objednas na cas. Nezabudni rodny list a ked nepôjdeš s otcom dietata aj suhlas.

@betulinka1 súhlas druhého rodiča sa nevyžaduje

anonym_6be5ef
24. máj 2026

Nás vybavili rýchlo .Za príplatok bol tuším do dvoch dní hotový

anonym_751da0
25. máj 2026

@anonym_autor do 3 rokov mas prednostne vybavenie. Prídeš tan, vytlačíš si lístok a čakáš. Niekedy je to rýchle, inokedy čakáš aj 30 minút.

anonym_751da0
25. máj 2026
@anonym_autor

@belllinka tak na klientskom na doklady už ráno o 7:30 nedávalo lístok. V Petržalke áno takze podľa toho to hodnotím.

@anonym_autor ty si berieš iný lístok. Keď tak mala si ísť na informácie za tým supervizorom. Vybavia ta vždy, aj keď tam.dojdes o 11

tecila
25. máj 2026

S malým dieťaťom do 3 je prednostne vybavenie stačí to v automate zakliknut a stačí len rodný list.

autor
25. máj 2026

Dnes sme pas vybavili aj pre seba, asi 15 min to trvalo aj s fotením. Ďakujem ešte raz za odpovede.

betulinka1
25. máj 2026
@anonym_26b2a3

@betulinka1 súhlas druhého rodiča sa nevyžaduje

@anonym_26b2a3 to je super, ze uz netreba. Ja som robila prvy pas malemu pred 11 rokmi a vyzadovali. Takto je to lepsie podla mna, ze netreba to komplikovať.

anonym_26b2a3
25. máj 2026
@betulinka1

@anonym_26b2a3 to je super, ze uz netreba. Ja som robila prvy pas malemu pred 11 rokmi a vyzadovali. Takto je to lepsie podla mna, ze netreba to komplikovať.

@betulinka1 písomný súhlas potrebuješ pri vstupe do niektorých krajín, napríklad Talianska
rovnako dieťa môže mať aj 2 pasy ak nepohneš s rodičom a nechce dať pas na cestu tak vybavíš dieťaťu druhý pas

betulinka1
25. máj 2026
@anonym_26b2a3

@betulinka1 písomný súhlas potrebuješ pri vstupe do niektorých krajín, napríklad Talianska
rovnako dieťa môže mať aj 2 pasy ak nepohneš s rodičom a nechce dať pas na cestu tak vybavíš dieťaťu druhý pas

@anonym_26b2a3 to je suhlas na vycestovanie. To je iny suhlas. Ale aj informacia o dvoch pasoch je pre nna nova. Tiez dobre vediet. 👍

Strana
z2