Ako rýchlo vybavíme pas pre malé dieťa?
Ahojte neviete ako to je keď chcem vybaviť pas pre bábätko, keď tam prídeme budeme nejako uprednostnení alebo musíme čakať? Ide mi skôr o to že online rezerváciu mi nejde spraviť vždy má z tej stránky vyhodí a teda mám 5 mesačne dieťa a neviem si predstaviť tam čakať 4 hodiny ako som ja naposledy. Ďakujem.
Nás vybavili rýchlo .Za príplatok bol tuším do dvoch dní hotový
@anonym_autor do 3 rokov mas prednostne vybavenie. Prídeš tan, vytlačíš si lístok a čakáš. Niekedy je to rýchle, inokedy čakáš aj 30 minút.
@belllinka tak na klientskom na doklady už ráno o 7:30 nedávalo lístok. V Petržalke áno takze podľa toho to hodnotím.
@anonym_autor ty si berieš iný lístok. Keď tak mala si ísť na informácie za tým supervizorom. Vybavia ta vždy, aj keď tam.dojdes o 11
S malým dieťaťom do 3 je prednostne vybavenie stačí to v automate zakliknut a stačí len rodný list.
Dnes sme pas vybavili aj pre seba, asi 15 min to trvalo aj s fotením. Ďakujem ešte raz za odpovede.
@betulinka1 súhlas druhého rodiča sa nevyžaduje
@anonym_26b2a3 to je super, ze uz netreba. Ja som robila prvy pas malemu pred 11 rokmi a vyzadovali. Takto je to lepsie podla mna, ze netreba to komplikovať.
@anonym_26b2a3 to je super, ze uz netreba. Ja som robila prvy pas malemu pred 11 rokmi a vyzadovali. Takto je to lepsie podla mna, ze netreba to komplikovať.
@betulinka1 písomný súhlas potrebuješ pri vstupe do niektorých krajín, napríklad Talianska
rovnako dieťa môže mať aj 2 pasy ak nepohneš s rodičom a nechce dať pas na cestu tak vybavíš dieťaťu druhý pas
@betulinka1 písomný súhlas potrebuješ pri vstupe do niektorých krajín, napríklad Talianska
rovnako dieťa môže mať aj 2 pasy ak nepohneš s rodičom a nechce dať pas na cestu tak vybavíš dieťaťu druhý pas
@anonym_26b2a3 to je suhlas na vycestovanie. To je iny suhlas. Ale aj informacia o dvoch pasoch je pre nna nova. Tiez dobre vediet. 👍

@anonym_autor Ved nemusis ist do Ba. Chod do menej vyťažených pracovísk, kde sa objednas na cas. Nezabudni rodny list a ked nepôjdeš s otcom dietata aj suhlas.
@betulinka1 súhlas druhého rodiča sa nevyžaduje