Akú máte OČR?
Taka divná otázka 😂 ale tu je to normálne 😂 😂 😂 akú dostávate očr? Myslím koľko máte vyratane na jeden deň? Dik 😂
@doriiis akože OK. len sa ťa normálne pýtam, bola si minulý mesiac doma na OČR nejaké dni? ak áno, koľko?
@panelacikova ...Úplne normálne ti vravím,že za celý marec som bola doma 2 dni.2 dni regulernej dovolenky.Viac mi nedali🤣
OCR na deti ani na nikoho som nikdy nebrala.Ani neviem,ako to tlačivo ( ak to je tlačivo) vyzera
@zuzanaete
@klarissa25 stále platí pandemické ošetrovné a to,že bez žiadosti o znovurozhodnutie sa každá ďalšia očr vypláca z posledného vypočítaného VZ
No ja som to tiez riesila ,napodiv zlata slecna zo socialky mi volala ze mam ine podmienky,inu zmluvu a narok na vyssiu ocr ...poslala tlaciva do mailu ,prislo mi uz len rozhodnutie a peniaze ...
@viestta Dakujem 🙂
@klarissa25 na debilnu recnicku otazku, debilna odpoved 🙂
@doriiis teraz zrataj kolko dani si za cely zivot zaplatila a odrataj vsetky pn, ocr, rodicovske, podpory, lieky, preplatene vysetrenia, kocikovne, rodinne pridavky, operacie a podobne.....
@martinkatinka ....však ja sa nehadam.S daňami aj tak nič nespravím.Kazdy ich musí platiť🤷
@doriiis tak potom nemáš dôvod mať na výplatnej páske spomenutú akúkoľvek čiastku ohľadom OČR...
Bola som tento mesiac so synom na OCR, prislo mi do schranky vyrozumenie zo socialky kolko dostanem na den. Tebe nie? Rata sa to z platu a neplati to zamestnavatel, ale socialka. Dnes mi to aj cinklo na ucet.
*pardon nie tento mesiac ale v marci
Mne davaju okolo 30€ za deň

@panelacikova .....tam sa zaratalo aj odstupné,preplatená dovolenka...všetko.
Takže je to zbytočne rátať.Ale áno....dlho pred odchodom tam bola vždy suma 39,72 €.To si pamatam