icon

Akú máte OČR?

14. apr 2023

Taka divná otázka 😂 ale tu je to normálne 😂 😂 😂 akú dostávate očr? Myslím koľko máte vyratane na jeden deň? Dik 😂

Strana
z2
doriiis
14. apr 2023

@panelacikova .....tam sa zaratalo aj odstupné,preplatená dovolenka...všetko.
Takže je to zbytočne rátať.Ale áno....dlho pred odchodom tam bola vždy suma 39,72 €.To si pamatam

panelacikova
14. apr 2023

@doriiis akože OK. len sa ťa normálne pýtam, bola si minulý mesiac doma na OČR nejaké dni? ak áno, koľko?

doriiis
14. apr 2023

@panelacikova ...Úplne normálne ti vravím,že za celý marec som bola doma 2 dni.2 dni regulernej dovolenky.Viac mi nedali🤣
OCR na deti ani na nikoho som nikdy nebrala.Ani neviem,ako to tlačivo ( ak to je tlačivo) vyzera

lilinka88
14. apr 2023

@zuzanaete
@klarissa25 stále platí pandemické ošetrovné a to,že bez žiadosti o znovurozhodnutie sa každá ďalšia očr vypláca z posledného vypočítaného VZ

gazpalm
14. apr 2023

No ja som to tiez riesila ,napodiv zlata slecna zo socialky mi volala ze mam ine podmienky,inu zmluvu a narok na vyssiu ocr ...poslala tlaciva do mailu ,prislo mi uz len rozhodnutie a peniaze ...

cyberk
14. apr 2023

@viestta Dakujem 🙂
@klarissa25 na debilnu recnicku otazku, debilna odpoved 🙂

martinkatinka
14. apr 2023

@doriiis teraz zrataj kolko dani si za cely zivot zaplatila a odrataj vsetky pn, ocr, rodicovske, podpory, lieky, preplatene vysetrenia, kocikovne, rodinne pridavky, operacie a podobne.....

doriiis
14. apr 2023

@martinkatinka ....však ja sa nehadam.S daňami aj tak nič nespravím.Kazdy ich musí platiť🤷

panelacikova
14. apr 2023

@doriiis tak potom nemáš dôvod mať na výplatnej páske spomenutú akúkoľvek čiastku ohľadom OČR...

zuzkavladko
14. apr 2023

Bola som tento mesiac so synom na OCR, prislo mi do schranky vyrozumenie zo socialky kolko dostanem na den. Tebe nie? Rata sa to z platu a neplati to zamestnavatel, ale socialka. Dnes mi to aj cinklo na ucet.

zuzkavladko
14. apr 2023

*pardon nie tento mesiac ale v marci

petrapetra1993
11. máj 2024

Mne davaju okolo 30€ za deň

Strana
z2