icon

Aký máte názor na to, že len očkovaní môžu ísť do reštaurácie?

16. nov 2021

Aký máte názor na to , že len očkovaní môžu ísť niekde do reštaurácie alebo na podujatie a neockovaní nemôžu nič v čiernych okresoch . Myslíte si ,že to naschvál dávajú do čiernych okresov nech sa ľudia idú očkovať ? Mám pocit ,že je to presne to isté ako pred rokom keď sme sa museli dať testovať aby sme niekde mohli ísť . Načo je dobré očkovanie keď aj tak to bude platiť 9 mesiacov a potom zase bude treba ísť na 4 ,5 dávku ?
A potom zase 🤷🏻‍♀️

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z3
nevenka
16. nov 2021

A este netreba zabudat na to, ze niektori ludia nemozu byt ockovani zo zdravotnych dovodov,...

kittykat22
16. nov 2021

@nevenka ano nemusi, pretoze je 90% moznost ze bude mat lahky priebeh. To ze mas niekoho v rodine je pekne, ale tie percenta su na zaklade statistiky milionov ludi a stat sa snazi zachovat fungovanie statu ako celku. Neviem ci ti dochadza, ze po pandemii bude Slovensko v neskutocnom dlhu ktory sa bude platit z dani ktore budete platit vy (ja zijem v CR, mna to caka tu) .... niesom si ista, ci ti uz napadlo, ze nas zivot od buduceho roku bude nocna mora uz aj bez toho aby sme "prestrali" dalsiu zimu. Ja by som ti poradila aby si sa aktivne podielala na potlaceni pandemie - ci uz ockovanim alebo dodrziavanim pravidiel ak si neockovana, pretoze na to doplatime. A uz teraz je jasne, ze to bude drahe, preco si pridavat.

kittykat22
16. nov 2021

A este by som chcela podotknut k autorke, ze ma celkom vytaca, ze Ti nie je dost. Mala si moznost sa neockovat ktoru si vyuzila. Mozes si blahozelat, pretoze niektore staty to maju povinne. Namiesto toho aby si bola rada, ze mas moznost niecoho ineho tak by si mohla byt uz taka laskava a zobrat si ten obed domov. Ak mas pocit, ze valna vacsina ludi si dala ockovanie pretoze nevie co od radosti, tak si sa asi zosalela. Valna vacsina musela koli tlaku z prace alebo statu pripadne preto, lebo uz zufalo potrebujeme spolocensky zivot. Tak ma uz prosim ta nevytacaj, a rob aspon raz nieco, co sa ti povie.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
iwesska
16. nov 2021

@nevenka Na to nikto nemysli. My sme pre spolocnost odpad a dezolati. 3 lekarov,co maju na starosti moj zdrav.stav som oslovila ohladom vhodnosti ockovania. Jeden neodporucil vobec bez kontroly po urcitom case,dalsi v poradi nereaguje vobec a treti nema cas mi spravit potrebne vysetrenia👌👏 Nemam ani papier o tom,ze sa ockovat nemozem,ale zaroven som zaradena medzi chodiaci vysokoinfekcny material🤦🏻‍♀️ Pritom sa chranim daleko viac ako ockovanych co poznam. Cakam este,kedy mi daju monitorovacie zariadenie na nohu😂

lenkasarka
16. nov 2021

Tieto covid témy by tu mali zakázať. Je pre mna nepochopiteľne ,že dospelé ženy zas a znova zakladajú témy, aby rozdúchali vášne a potom sa bavili na tom ako sa ženy hádajú. Každá autora takej témy by sa už mohla nad sebou zamyslieť. Chceš sa dať zaočkovať? Daj sa! Nechceš? Tak sa nedaj! Ale nestazuj sa!

tom_i
16. nov 2021

@iwesska detto. Mimo záznam - lekár sa nepodpíše, že nie som vhodný adept, lebo by sa musel zodpovedať.

janka_23
16. nov 2021

@ptmt1011 veru, hrozna doba. Pritom v prvej vlne všetci "slnieckarili" vypisovali ako si uvedomili iného hodnoty vo svojom živote a teraz? Katastrofa. Ľudia sa idú pozabijat za iný názor, za to ze sa niekto nechce očkovať atď. Celá táto korona bude mať také dôsledky o akých sa nám ani len nesnivalo

autor
16. nov 2021

@kittykat22 Neviem aký máte problém . Ja som pozerala večer správy a preto som sem písala že aký majú ľudia na to názor , ja nechodím do reštaurácií to má len prvé napadlo kam chodia ľudia kľudne aj do fitka a hocikde na podujatia . Viem, že veľa ľudí je dotlačených na očkovanie takže ma musíte upozorňovať ako keby som nevedela .jediný kto sa tu vytáča ste vy pretože ste očkovana a máte asi očividný problém s tými čo nie sú pretože asi nedodržiavajú pravidlá

autor
16. nov 2021

Ja som písala názov že očkovanie .
Prečo sa to prehodilo na reštaurácie to ja netuším .je to LEN príklad ktorý som uviedla 😚 takze sa zbytočne vytáčate ja a viem najesť aj doma 👌

kittykat22
17. nov 2021

Neockovani musia dodrziavat pravidla, pretoze stat im neda na vyber. Ale co ma skutocne vytaca je, ze niektori ludia su ako 5r deti. Nechcem koronavirus, nechcem vakcinu, nechcem lockdown, nechcem obmedzovania, nechcem nosit rusko ... Ale je treti rok pandemie, situacia je debilna a ludia nemozu mat vsetko. A to nielen s koronavirusom ale celkovo v zivote. Jednoducho nejde mat vsetko. Ked je krizovy stav tak uz duplom. Ale niektori ludia su fakt ako ovce. A nie, nehneva ma, ze neockovani nedodrziavaju pravidla. Je mi to uplne jedno. To si moze stat riesi sam. Mna hneva, ze niektori ludia sa pocas pandemie spravaju, ako keby im chybala cast mozgu. A je jedno ci tu vakcinu maju alebo nemaju. S tym to nema nic spolocne.

kittykat22
17. nov 2021

Vyjadrenie ockovanych, ze ludia bez vakciny nas idu povrazdit, mi pride uplne ten isty level demencie ako otazka, preco bez vakciny nemozem do restauracie.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
17. nov 2021

Zbytočne sa hádate dámy. Tieto opatrenia nariadili iní. Cely svet trpí,nie len Slovensko. To,že sa budete hádať nezmení nič na opatreniach,ktoré sú nastavené a budú sa myslím sprísňovať. Rozhodnutie je na každom z nás.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kataina
17. nov 2021

@viestta
včera som bola v Urbane v martinuse pýtali covid pas. Len keby si si to realne chcela uvedomiť. Známy pracuje vo firme 8 ludí, všetci su zaočkovaní. 6 z nich maju prave teraz covid. Tvoje slova "sama si si vybrala... " Uvedom si, že očkovanie je dobrovolné, takže ano každy si sam vybral. Je to experiment !!! Tí čo sa očkuju sa zučastnuju experimentu. A tí ktorí si legitimne vybrali neočkovať su "nepriatelia" ????? Nikde nie je zatial vysledok, že vakcina ta ochrani. Ani nie. Len v telke davaju užasne štatistiky. Len neočkovaní umieraju. Očkovaní su asi zákonom chranení aj pred smrtou. Vážení, cela epidemia je IQ test. Kto nepochopil, ten prská, iba on ma pravdu

viestta
Odpoveď bola odstránená
maximilie
17. nov 2021

@nevenka presne tak. Zmysel by to malo vtedy, keby očkovaní neprichádzali do styku s neockovanymi. Je to nereálne. Do styku neprídu tak akurát v restauraciach a niektorých obchodoch. Naďalej budú roznasat vírus v rodine, v práci, .... takže ako nás to má ochrániť? Nie, nemá nás to ochrániť, ale DONÚTIŤ očkovať sa.
Úprimne, čím viac sa na nás tlači, tým menej mam chuť sa zaočkovať. Ved to nie je normálne, aby sa takým nátlakom snažili do všetkým ľudí silou mocou niečo pichnúť. . . Bez rozdielu, či to naozaj každý potrebuje - mam čerstvú skúsenosť, keď moje neockovane kamošky prekonali covid s 37,5 teplotou. Áno, je to nepredvídateľné, ako zareaguje môj organizmus, ale radšej nechám moje telo, nech si vybuduje imunitu prirodzdne. Možno práve,,vdaka" ockovaniam bude virus donekonecna mutovat. . .

Strana
z3