icon

Dá sa cez net zaradiť do evidencie uchádzačov o zamestnanie?

mariamajamajka
13. apr 2021

Ahojte, neviete náhodou či sa dá cez net zariadiť do evidencie? Ak áno ako a kde nájdem stránku a kam to poslať ďakujem

h2
•
13. apr 2021

@mariamajamajka Do akej evidencie? Musíš napísať viac info.

vulka
•
13. apr 2021

@mariamajamajka A čo chceš evidovať?

mariamajamajka
autor
•
13. apr 2021

@h2 do evidencie uchádzačov o zamestnanie

h2
•
13. apr 2021

@mariamajamajka Ahá, tak to, bohužiaľ, neviem.

petus998
•
13. apr 2021

@mariamajamajka musis ist osobne na urad tam spisat papiere ja som tiez hladala moznost ako sa obist bez návštevy uradu a nepochodila som

bloger
•
13. apr 2021

skús si pozrieť na stránke UPSVAR čo treba pre zaradenie do evidencie malo by to ísť aj bez nutnosti navštíviť úrad práce alebo si tam zatelefonuj

sofinka_293
•
13. apr 2021

Áno dá sa
https://www.upsvr.gov.sk/media/medialne-spravy/...

Stačí trochu pogooglit 😉

katka2602
•
13. apr 2021

Stiahneš žiadosť (tu ktorá ma na konci kolonky na IBAN) vyplníš a pošleš mailom pracovníčke pod ktorú patríš. Priložíš ukončenie PP, najvyššie dosiahnuté vzdelanie. Keď im bude niečo chybať budú Ťa kontaktovať.

petus998
•
13. apr 2021

@bloger to fakt? Ja som behala akao truuba vsetci vraveli ze len osobne

marcellka32
•
13. apr 2021

Všetko som poslala mailom

janeninka
•
13. apr 2021

@mariamajamajka viem tak ze sa da poslať žiadosť, v kontaktoch si najdes konkretneho cloveka podľa prveho pismena svojho priezviska. Problem moze byt ak nieco v ziadosti chyba, nejaka priloha tak ta vyzvu na dolozenie ale to poslu fyzicky na adresu trvaleho pobytu.

miskahrncarikova
•
13. apr 2021

@mariamajamajka vsetko som vyriesila mailom,stiahnes tu ziadost,ukoncenie pp,doklad o najvyssom vzdelani,naskenujes a najdes si pracovnika ku ktoremu patris.Potom ma kontaktovali a poslali mi zasa mailom nejake papiere na podpis a hotovo.Velmi rychle a jednoduche

mariamajamajka
autor
•
13. apr 2021

Ďakujem dievčatá 😊

bloger
•
14. apr 2021

@petus998 áno tak to bolo a myslím že to tak funguje stále vzhľadom na to čo sa deje aby chránili pracovníčky úradu to je v poriadku že si o tom nevedela ale ak budeš niečo potrebovať tak radšej takto bude to aj pre teba bezpečnejšie všetko dobré a pekný deň