icon

Hrozí priateľovi väzenie za 2,5 promile alkoholu?

elka1111
15. feb 2025

Dobry den žienky moj priatel nafukal 2.5 promile prosim vas hrozi mu basa ????som zufala neviem co mam robit ...za kazde info dajte vediet dakujem

Strana
z3
svetlonos
15. feb 2025

@elka1111
mudrlantky? Mojmu muzovi zabil takyto kkt ožratý v aute snúbenica v 4 mesiaci, mala 22 rokov! Nabúral do ich auta, viezol ju muzov kamarat. Jemu kretenovi sa nič nestalo, samozrejme... . Ešte pri písaní teraz mam slzy v očiach.
A ty píšeš o mudrlantkach? Nie si normalna! Si predstav realne, ze taky nadrbany bude viesť to vaše dieťa. Moja milá, tu konci všetka sranda, aspoň u mňa. Aj rodny list by mu mali zobrať a sup na Sibír do baňe!
Ved rozmýšľaj trosku. Namiesto ľútosti sa zamysli aký zivot do budúcnosti chceš, pre seba a svoje dieťa.

sisska96
15. feb 2025

@svetlonos Zbytočne píšeš už nemá učet

lelelienka
15. feb 2025

Utekala by som, o to viac ze s nim cakas dieta, s takym nezodpovednym blaznom by som ho veru vychovavat nechcela

camillaa
15. feb 2025

Pokiaľ pôjde dobrovoľne na liečenie, súd to bude brať ako poľahčujúcu okolnosť.

balerina2025
15. feb 2025

@elka1111 tak dufam ze mas vodicak lebo on chvilu ajzdit nebude

tilly
15. feb 2025

Ja nechápem, čo autorka čakala? Že ho budeme obhajovať? Alebo im poradíme, ako z toho vyjsť bez ujmy?

rachel36a
15. feb 2025

Je úplne jedno ci pôjde sediet...pokial si normálna a zodpovedná, tak sa s nim okamžite rozides...pri ďalšom šoférovaní keď bude ožratý, môže zabiť tvoje dieta

bielasovicka
15. feb 2025

Najhoršie na tomto všetkom je to, že takýmto hajzlom ožratým nedajú skoro žiadny trest. Keby každému ozranovi za volantom už nikdy nevrátili vodičak, tak by ich bolo o moc menej. Lenže sa nemajú čoho báť, vodičak im vrátia aj tak. Tak prečo by neslopali. Ach jaj.

doriiis
15. feb 2025

Ja takýmto neželám väzenie.Ja im želám,aby sa niekde omotali okolo stĺpa a ostali tam.Bez ďalších obetí.
Väzenie je v tomto prípade iba vyhadzovanie penazi daňových poplatnikov

oli18
15. feb 2025

Pevne dufam, ze pojde do basy. Nic ine si ani nezasluzi.😡

svetlonos
15. feb 2025

@sisska96
nie co uz, zenska stratený pripad, tu niet čo riešiť. Na auto je vodicak, na zbrojný pas psychotesty ale deti smie mat každý...Tiez by to malo byt podložené psychotesty akej takej zrelosti.

Strana
z3