icon

Kedy bude môcť netestovaná osoba vycestovať?

hindakus
31. okt 2020

Dobrý den, zijem za hranicami SR, mama žije na Slovensku. Na testovanie ist nechce (je starsia 60+ a boji sa), dokedy nebude moct prist ku mne na navstevu? Minimalne do 3.12.? Keby mala test, moze ist skor? Ja za nou ist nemozem z dovodu starostlivosti o choru osobu odkazanu na moju pomoc tu u nás.

evkakozickova
31. okt 2020

@hindakus kde si počula že má byť mesiac v karanténe? Nepôjde na test tak bude doma 10 dní dajme tomu že od 1.11 do 10.11, čiže 11.11 by už prakticky mohla. No ale nikto nevie čo ešte bude 🤷

mogaa
31. okt 2020

ak budú 2 kolá tak do 15.11.má zákaz vychádania s výnimkami - najbližšie potraviny, lekáreň, lekár....ak bude len 1 kolo , tak zákaz vychádania s výnimkami na 10dní

hipuska
31. okt 2020

Nikto nevie. Matovič vyhlásil, že pokiaľ nebudú mať možnosť otestovať sa všetci občania....tj.ak nestihnú prvé, možno druhé....dovtedy bude "lockdown" pre neotestovanych....povedal, že kľudne aj 2-3 týždne. Je jasné, že pokiaľ to nie je podložené..iba rozpráva....tym som chcela povedať, že zatiaľ nikto nevie, uvidí sa po tomto víkende....

stanulienkat
31. okt 2020

Zaujimave,ze na testy sa boji ist,ale cestovat do zahranicia sa neboji.

janinah
31. okt 2020

Že ti donesie ako darček koronu sa nebojí? O toho chorého čo sa staráš sa nebojíte? Trochu rozmýšľat trebs

basska_b
31. okt 2020

A kde bývaš za hranicami SR? ak váš štát púšťa ľudí dnu, prečo by nemohla ísť za rodinou

nickpick
31. okt 2020

@hindakus a coho presne sa boji ked sa nechce ist testovat? ano cakanie v rade je otravne, ale samotny ster trva par sekund, nechodila nikdy k lekarovi, nebrali jej krv? ak je z maleho mesta, dediny, urcite to cakanie nebude trvat dlho, nemoze ist v sprievode ineho pribuznejho ci kamaratky?

tosomja
31. okt 2020

Ak sa bojí , že to boli...tak moja 10 ročná jej odkazuje, že išla by aj na druhé kolo 😁
A keď sa bojí že sa nakazi, tak nech sa bojí aj toho, že ona môže nakaziť niekoho.