Mám nárok na nemocenskú dávku, ak som len na dohode?
ak sa z nej odvádza nemocenské poistenie, je nárok.
@ciernabrigita na výplatnej páske píše že za nemocenske 1,09€ len to že môj zamestnávateľ mi napísal že jeho marodny papier nezaujíma lebo som mu chcela zajtra odovzdať aby mohol poslať na poisťovňu teraz neviem čo mám robiť zajtra zalovam na sociálnu poisťovnu.
@adarene zamestnávateľ musí potvrdiť papier na PN, prečo ho to nezaujíma?
@ciernabrigita dnes som mu pisala že či zajtra môže odniesť manžel marodny papier a on že vy ste na dohode marotka má nezaujíma nepracujete nemáte príjem..... vôbec to nechápem čo tým misli nechcem sa s ním hádať radšej sa poradim na sociálnej.
@adarene chod na personálne, zaniesť PN, zelenú si nechaj, ostatne zamestnávateľovi (nechaj personalistke/mzdárka). Ak ti to nechce prebrať, pošli mu to doporučene.
a je to pravidelna dohoda ? a to nejako malo mas odvedene na nemocenske poist skus odfotit pasku a prekry osobne udaje
@adarene pokiaľ máš dohodu na pravidelný príjem a odvádza sa 5eda nemocenské poistenie, nárok na PN je. nech si šéf naštuduje. skús riešiť s účtovníčkou alebo niekým obdobným
@mogaa len problém je v tom že on sa oto vôbec nezaujíma včera mi písal že jeho marodny papier nezaujíma dnes som mu pisala znova že som sa informovala na SP a tá pani mi povedala že som tam nahlasenia že mám narok na nemocensku dávku keď on to nechce podpísať mám im poslať papier bez jeho podpisu a oni to snim budu riešiť.
Ten už má kontrolu na pol ceste 😀

.