Môj brat neuznal otcovstvo. Môže vidieť dieťa?
ahojte prosim o radu alebo skusenost.Moj brat mal priatelku narodil sa im syn ocovstvo neuznal lebo pracoval v zahranici ked sa male narodilo,Ked sa vratil isli spolu do podnajmu žili spolu ako druh a družka a nejako sa neponahlali na matriku,Teraz ona bez slova odisla do zahranicia aj s malim,chcem vediet ci ma moj brat nejake pravo na maleho alebo ci moze priznat ocovstvo ked ona odisla bez jeho vedomia a zobrala aj syna,ako ma postupovat alebo co ma robit aby mal pravo vidiet svoje dieta?
@irriss ano možno máš pravdu ale niekedy tá osoba sa jednoducho rozhodne , že dost a odchádzam k niekomu inému.
V každom prípade nech je to tak alebo tak , má dievčina môj rešpekt. Ja sama sa považujem za pomerne odolného a silného človeka , ale uff tu by som aj ja mala riadne stiahnutý žaludok.
@maminuska
Ja jsem takovy odchod zazila...ze dne na den padlo rozhodnuti a v naruci jsem mela malinkateho syna...
Nechala jsem doma vsechno...pratele i praci..
vedela jsem za kym jdu, kdo je dotycny, ale ani ve snu jsem netusila, co mne ceka...byl mi oporou, a zamiloval se do meho syna..proto jsem setrvala...
Nahradil mi otce, bratra, kamarada i pritele...stal se mou soucasti a proto setrvavam... 😉 🙂
@maminuska kazdy taky odchod je asi sprevadzany strachom a obavami..............u mna rozhodnutie odist dozrelo behom 4 hodin, zbalene bolo za dve a odchod so synom v naruci sa realizoval bez toho, ze by bol okrem mna niekto nieco tusil...proste to pomaly vrelo vrelo vrelo, az sa to uvarilo a nehladela som na nic, len tuzba odist a viac sa nevracat..........ale tema nie je o mne, takze to dalej nebudem rozpitvavat🙂
@korenbaba to je uplne jedno , , ja obdivujem skôr jej životachopnost. Zbalit sa a odísť s ročným dieťatom , bez nároku na akukolvek podporu ( výživné ) je dôsledkom absolutneho zufalstva alebo to že chcela žit inak.
Žiadna normálna žena neopušta dobrého a spoľahlivého otca svojich detí a dobrého partnera.
Ale ty si mi doteraz nepovedala čo bránilo tvojmu bratovi podat na sud o určenie otcovstva hend po narodení dietata ?
@karina79 no pokial suhlasne vyhlasia na matrike, ze dieta je ich spolocne, tak bude zapisany do rodneho listu, pokial nebude ochotna, treba podat ziadost na sud o uznanie otcovstva, tam bud vyhlasi, ze dieta je jeho a ked bude zapierat, treba poziadat o vykonanie skusok DNA.
@irriss hahaha

@blueberry21
zalezi, kdo mel zbaleno driv... 😉
ale to uz jsou vazne dohady..kdepak je autorka @karina79 ???uz jsme daleko od Temy..jen ona nam muze pomoct se nejak zorientovat.. 😉