Môže sa od zajtra cestovať do iného okresu?
@nenne27 nie, iba zmyslanie na ten vek
@mamickadusicka dennik press? vazne? 🤦♀️
Práve s vraciam vlakom z návštevy z iného okresu.Nikde nikoho ako po vymretí.A áno mám dôvod cestovať mám ZŤP sestru chodím jej pomáhať nakoľko nevidí.Cele toto COVID MANIA mi príde ako fraška posledné dni odkiaľ sa berú ti chorí a ti testovaní keď nikde nikoho ?Komverzujě s ľudmi s celej SR a všade rovnako .Tak sa treba doma zabarikádovat potom človek z toho zblázni psychika v keli a už začína vtedy práva COVID mania!
@mamickadusicka tak kludne ponukni aj ine zdroje, ak teda nebudu na urovni stranok hlavnespravy, zem a vek, badatel a podobnych stranok 🙂
@tatianockamala nikde nikoho? staci, ak prides do Ziliny, na hociktore z testovacich miest, a uvidis tie prazdne rady - a ze nevidis vonku nikde ludi, je asi logicke, kedze je lockdown
a zrejme mas stastie, ja mam vo svojom okoli uz viacero, co bud Covid prekonali, s nasledkami alebo bez, alebo co su aktualne chori
Skoda, ze nevynasli vakcinu aj na hlupost. Covid raz odide, hlupost zostane.
@mamickadusicka To si myslis, ze kvoli covidu ludia nebudu umierat na dalsie choroby a starobu?
Jasne vsade najdes, ze mrtvych na covid doteraz je 2317. V prvej vlne ich bolo malo, teraz ich vyrazne pribudlo. Ak tento rok zomrie menej starych ludi a zomrie ich viac az na buduci, tak to statistikami covidu v porovnani s celkovymi cislami tento rok nepohne.
Aj jedna zbytocna smrt je privela, hovor to tym, ktori niekoho stratili. A mrtvych je tak malo, iba vdaka lockdownom. Co musi zomriet o 50 tisic ludi viac, aby sa kadejake mamickydusicky presvedcili, ze je to smrtelne ohrozenie? Komu nestaci 3000 mrtvych, tomu nebude stacit ani 100 tisic.
@mamickadusicka vieš čo je sranda? tie najväčšie ovce su ludia, čo nadávajú tým uvedomelým a zdravým rozumom uvažujúcim...takže jedina OVCA čo veri svojim konšpiraciam si ju jedine tak ty
aj o tých plných nemocniciach by sa dalo polemizovať...len toľko po prečítaní diskusie
@nenne27 preco z celého okresu nosia ludi len do NR?
@kristinkakvetinka Iba velke nemocnice su vybavene na covid - plucne ventilacie, ARO, JIS,...
@majkeel vybavenosť bola aj v malých okresných
@majkeel tento nápad s tým vyhlásením o tom, že nebudem chcieť zdravotnú starostlivosť v prípade komplikácií choroby ktorá vlastne "neexistuje", mám aj ja, a už dávno..ale stačilo by možno, aby sa zrušila bezplatná zdravotná starostlivosť a len ten, kto by sa na systéme podieľal a spolupracoval by a nie ho úmyselne rozvracal, by mal aj nárok na ošetrenie... lebo tak by to bolo morálne..keď chcem niečo od systému, tak sám musím nejako prispieť..
@majkeel aj v iných okresoch menších mestách boli vybavené nemocnice.Teraz to všetko nosia do Nr a samozrejme že su preťažený.U nás je vela DSS a taktiez vsetky zavreli a zvazaju len do jedneho
@ninusa221 vies co by ma zaujimalo? Naco mate doma plnu rit testov a mamicka vas testuje na chorobu na ktoru neverite? Neseries si tak trocha do huby? 🙂
@ninusa221 aby ta mal kto uprednostnit. Aby ti nepošla mamina tak ako mojej maminky kolegyňa. Sestrička, ktora zomrela na covid minuly týždeň. Moja mamina pracuje v nemocnici a ked ju vidim cez čet lebo sa vyhybame osobnemu stretavaniu aka je strhana a unavena tak si velakrat poplačem. Hovoris to tak sebecky a s takou aroganciou, ze trochu pochybujem, ze ti tam mama pracuje. Inak by si bola v obraze a mala v sebe trochu pokory a ucty.
@kristinkakvetinka ja neviem, nepracujem v nemocnici.mozno je to tym ze tato nemocnica reprofilizovala najviac oddeleni na covidove😑

Dievcata, dnes som presla 5 okresov zo zapadu na sever a potom naspat.( vazny dovov, nie vylet alebo navsteva) zhora od BB dialnica plna BA, GA, SA, TT znaciek s lyzami😉 na opacnej strane z BA do BB mrtvo.vecer uz mrtvo vsade.