icon

Nárok na byt

5. sep 2023

Ahojte prosím vás keď si žena zoberie hypotéku na byt a jej manžel tam figuruje ako spoludlžník (bolo to pred sobášom zobrate) a nedajbože by sa mu niečo stalo tak má jeho dcéra nárok na ten byt? (je to totižto dcéra ktorá nemá o neho absolútne žiadny záujem odmieta sa s ním stretávať a aj komunikovať) ďakujem

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Keby si to tam nenapísal tak doslova, že "... kompromis medzi dobre mienenymi radami a spravnou gramatikou", čiže úplne presne si napísal, medzi čím a čím by ten kompromis mal byť, tak by si sa z toho možno ešte vyvliekol. Ale takto?! Sorry. Kompromis medzi radou a gramatikou je, aby sa pani podarilo vydediť manželovu dcéru, no to je gól! 🤦🏻‍♀️ Fakt už radšej nepíš, strápňuješ sa čím ďalej, tým viac.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Máš pravdu! (Mimochodom, to, že sa tvoji kolegovia smejú na našej komunikácii, nebude tým, že by sa smiali na mne. 😉)

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Máš pravdu!

fallon1
Odpoveď bola odstránená
h2
5. sep 2023

@fallon1 Sorry, už ma nebavíš, nebudem viac na teba reagovať.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
kitycat
5. sep 2023

@fallon1 zoro? Alebo jeho bratmmmm 🍻

fallon1
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
5. sep 2023

@kitycat ja uz som minule v jednej diskusii pisala, ze to je bud Zoro, alebo nejaky jeho trafeny pribuzny 🙂

fallon1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
5. sep 2023

@veronikaszabova samozrejme, ešte aj rovnaké sedliacke vyjadrovanie a tie argumenty... títo holúbkovia vždy odídu a vrátia sa v novom kabátiku, len to smutné vyjadrovanie ostane rovnaké. 😂
@fallon1 Najviac sa mi páči ako pľuješ na toto fórum ale si jeho výraznou súčasťou, dokonca sa sem rád vraciaš. Proste sa odhlás. 😂 Držím palce v boji proti závislosti na tomto fóre.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fotoportret
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
5. sep 2023

@fallon1 frekvencia navštevovanosti je o niečom inom, ja som tu občasne, tvoja defenzíva je na bode mrazu. Trapas. 😀 Žiaľ súčasťou si, nedávno ti niekto napísal, aby si spomenul svojim známym, že sa tu pod rúškom anonymity ponižuješ. Skús to. A na mňa už nereaguj, ja sa sem chodím smiať na dielach, ktoré tvoria ty a tebe podobní. 😀 Vytváraš tu aspoň kontent, už keď nič užitočné.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
5. sep 2023

@fallon1 ja sa smejem na hlupákoch, ktorých mentálna kapacita končí tam, kde sa iný človek začína vyjadrovať. 😀 Ty tu radíš zle, vyjadrovanie si nechal u logopedičky a následne vymýšľaš skvelé názvy tomuto fóru, na ktorom sa cítiš tak komfortne... blbkafórum, celkom kreatívny názor pre tvoju ríšu. 😀 Teda.. už len to tvoje upravovanie komentárov vyzerá, ako keby v realite koktáš. 👀 Proste ďakujem za kontent a pokračuj, pekný utorok. 😂👀

fallon1
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
5. sep 2023

@cocolino234 zbytocna debata 🙂 ja som sa s nim dohadovala v diskusii o menzese, ovulacii, moznom tehotenstve 😂 taka normalna diskusia pre chlapa

fallon1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
5. sep 2023

@fallon1 ale no, už som raz popriala pekný utorok. 😂 Ale teda naposledy dodám, že predsa je na čom sa tu smiať, je tu množstvo hlupákov. Škoda, že si sa stal súčasťou týchto blbiek. 💀 Neinteligentný, rečovo neobdarený a ešte aj nevzdelaný (toto som pobrala z tvojej prezentácie).. ale slovo blbka vo vete vieš použiť, pochváľ rodičov. 😂 Posledný krát prajem pekný utorok, už ma nudíš.

@veronikaszabova Toto bude nejaký comeback tých, ktorí sa vytratili. 😀 My urážame ale jeho slovná zásoba sa skladá zo slov blbka, fórum a žltý sloník. Nuž, nechám túto diskusiu tak, drž sa. 😂🌼

veronikaszabova
5. sep 2023

@fallon1 ja nepisem tebe, tak bud taky laskavy,neoznacuj ma. DAKUJEM

fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená
fallon1
Odpoveď bola odstránená