Nárok otecka na voľno od zamestnávateľa po narodení dieťaťa
Ahojte, neviete koľko má otecko nárok na voľno od zamestnávateľa po narodení dieťaťa??Tie dva týždne čo sľubovali sú platné až od októbra 🙈. Má nárok na očr s manželkou ale čo v prípade ak nie sú manželia.. môže si zobrať očr na dieťa po prepustení z nemocnice??
@radkasswe okrem urážania druhých vieš aj niečo iné?
@maciatkolulu ano ale doktor nieje spodina ze potrebuje kazde euro aby neostal pri svojom narodenom synovi a kludne ho zastupil kolega tak neplac
@markaterka neplac je urazka ?? Tak to sa urazas cely zivot ...
@radkasswe prosím? Si vezmi lieky prosím ta
@radkasswe brániť sa nepotrebujem a čítanie s porozumením ti evidentne nič nehovori. áno,napísala som,že mám vzťah, každý máme svoje dieťa a nerobíme rozdiely. Ale nikde som nenapísala,že sa starám o cudzie decko, už len preto, že by som ho cudzie decko nikdy nenazyvala a už vôbec ho nijak psychicky netyram. Tak neprekrucaj moje slová ako si to ty v tvojej chorej hlave pochopila. Nájdi si psychológa, bude to najlepšie aj pre Teba aj Tvoju rodinu. To čo tu predvádzaš je ozaj na úrovni niekde 3.cenovej

@lilinka88 a ty co mi tu pises ?? Ako ze sa staras o cudzie decko tak co mna do toho ?? Koho to zaujima ?? To ked si sa snim dala dokopy tak prve co si urobila tak si dala status staram sa o cudzie decko ?? To aj mu hovoris ze sice si cudzie ale lubim ta ako svoje ?? Chystas sa ho psychicky utirat ??