icon

Nepustila som sociálku do bytu. Čo bude nasledovať?

cvocek
14. nov 2014

udala ma z pomsty ucitelka mojho syna, ze vraj dieta dusevne tyram a nedavam mu jest. kvoli tomu ma udala, lebo s nou mam spory. a chcela som preradit dieta k inej, lebo dieta sa jej balo a zasadla si ucitelka na neho.

cakala som preto socialku a ta aj prisla. klopali, a stlacali klucku na dverach, tie boli zamknute. nepustila som ich. a potom som na urad prace poslala mail, ze ich ani nepustim, lebo ide len o pomstu ucitelky. ale ze na predvolanie sa osobne dostavim na urad, aj so synom, ak si to vyziadaju.

co myslite, co bude nasledovat??

cvocek
autor
14. nov 2014

odkial to mas, ze musim pustit? aky zakon??
viem urcite, ze policajtov pustit nemusim. iba ak maju sudny prikaz na prehliadku.

a ako vies, ze nemam narok na skodu?? len tak cucas z prsta?

cvocek
autor
14. nov 2014

@bonaqa2013 agresivne clovek moze reagovat, aj ked nie je pod navykovou latkou.

mihula
14. nov 2014

@cvocek no jasne,rovno ti objednaju a zaplatia bezpecnostne dvere 😀

cvocek
autor
14. nov 2014

@mihula ty kde zijes?? ucitelka je pi*a. vsetko tu je anonymne. nie je to osocovanie. nemusim si davat pozor. ona ma uz davno udala. a nie raz. a nie kvoli tejto diskusii. ona nema ziadne dokazy ako o nej rozpravam. to o com tocis?? nemoze si nic precitat, lebo ziadne mena tu nepisem, ty expert.

nice202
14. nov 2014

len jedna vec k tebe: Sa spamätaj zena! to takto sa bavis s kazdym? 3 zaloby? Ja nepoznam cloveka, ktory by podal hoc len jednu na skolu a ucitelku....Sa spravas velmi prchko, agresivne uz len v internetovej komunikacii, ake to asi s tebou bude v realnom zivote?

cvocek
autor
14. nov 2014

@mihula odkial mas, ze nie? aky zakon to upravuje?

mihula
14. nov 2014

@cvocek no aby si sa necudovala,že anonimne.Si dnes nasavala?

cvocek
autor
14. nov 2014

@nice202 nemam sa preco spamatat. bavim sa takto len s hlupakmi. tri zaloby len na skolu. dalsich asi 5 na ine subjekty. ja poznam mnoho ludi, co bezne davaju zaloby - pravnikov a advokatske kancelarie. tu sa tiez sprava ta navalym sprosto. v realnom zivote to je so mnou presne tak isto a rovnako ako v internetovom.

mihula
14. nov 2014

@cvocek zakon padajuceho hovna

cvocek
autor
14. nov 2014

@mihula ty ked mi chces pisat, tak sa nauc gramatiku.

cvocek
autor
14. nov 2014

@mihula to dopadol na teba a nechal na tebe nasledky a je to vidno.

demo
14. nov 2014

@cvocek teraz pritlacia, nezastavia ich zatvorené dvere. Po posledných udalostiach v prípade utyranej lucky je jasné, že sociálni pracovníci si začnú svoju prácu robiť poriadne. Chvalabohu.

cvocek
autor
14. nov 2014

@mihula ty nasavas? lebo ja dodrzujem pitny rezim.

lolinko
14. nov 2014

Sorry ale keď takto komunikujes s každým tak sa ani nedivim že máš tri oznámenia.
A to čo pises na webe sa dá stiahnuť a použiť nakoľko to ide cez IP ADRESU POCITACA a každý počítač má svoju IP ADRESU.

cvocek
autor
14. nov 2014

@demo u nas ju robili poriadne aj predtym. len neviem, ako budu reagovat na moje odmietnutie. co myslis konkretne tym, ze pritlacia?? vykopnu dvere baranidlom?

cvocek
autor
14. nov 2014

@lolinko ani ja sa nedivim a nevadia mi trestne oznamenia, iba to na socialke. ip adresa je nic, je nepouzitelna. nic neznamena. nevyznas sa ani di prava ani do informacnych technologii, sorry

demo
14. nov 2014

@cvocek zatvorené dvere skrátka už nebudú prekazkou, ak mi rozumies 🙂. A právo bude na strane tých, ktorí tie dvere zdolaju.

cvocek
autor
14. nov 2014

@demo nerozumiem. napis to konkretne a detailne.

bonaqa2013
14. nov 2014

@cvocek sa ti čudujem, zbytočne si robíš nepriateľov. skús to otočiť a buď diplomatka. Takže dohodni sa s nimi na nejakom termíne, čakaj ich, navar kávu, alebo čaj, poukazuj čo chcú, sadnite si, a pri čaji resp. káve sa pokojne porozprávajte čo a ako. Uvedom si, že soc. sú štátni zamestnanci, majú vačšiu moc ako ty, pravdu budú mat oni, nie ty. Hlavou múr neprebiješ. Alebo, šťať proti vetru sa nedá. Ak si rozumná, pochopíš, ak nie smola. Mám 4 deti, ale takto ďaleko som to ešte nedotiahla. a to žijeme z 1 príjmu. Nepracujem, som doma s dieťaťom, čo má zdrav. problémy.

cvocek
autor
14. nov 2014

@bonaqa2013 mudra rec. ale ja som nerozumna a idem proti prudu. a chcem poznat nasledky, nech sa na nich pripravim...

lolinko
14. nov 2014

Tak potom pardon "Pani najmudrejsia čo všetko vie a všade bola "
Bohužiaľ význam sa aj v práve a aj v IT systéme

Na začiatku chceš radu a nakoniec sú všetci prepáčením sprostý len ty najmudrejsia. Však keď všetko ovládať tak zbytočne si písala sem na MD a zakladala nejakú tému
Iba toľko
Prajem ti pekný zvyšok dňa alebo večera a držím ti palce aby si nemala ďalšie oznámenia 😁😂😆😅

cvocek
autor
14. nov 2014

@lolinko dakujem za tvoj cas. pekny vecer aj tebe.

demo
14. nov 2014

@cvocek konkrétne prídu policajti, rozkopnu ti dvere, strelila do nohy a vyrazia ti zuby - ak to bude nutné. A hoci by aj zistili, že si matka tereza, tak nebudeš mať právo na žiadnu kompenzáciu, pretože jediný kto tu koná protiprávne si ty. Asi tak. Dúfam, že sa to skutočne premietne do praxe.

klya
14. nov 2014

Páni, ak takýmto spôsobom komunikujes aj so školou, vôbec sa nedivim, že dávajú podnety na sociálku 😠

cvocek
autor
14. nov 2014

@demo 😀 😀 😀

cvocek
autor
14. nov 2014

@klya socialka je subjekt kompetentny vyucovat sposoby a metody komunikacie...

cvocek
autor
14. nov 2014

@demo ty pis scenare, dramaticnost na to mas 😀

cvocek
autor
14. nov 2014

no skoda, tu asi nie je nikto, kto by poznal zakony...

maznacik007
14. nov 2014

ak to nie je vymyslene tak pri takomto pristupe velmi skoro pride socialka do skoly .... odoberie dieta pocas vyucovania na zaklade predbezneho opatrenia ... a potom mozes dvere zamykat kolko chces...

asi takto sa postupuje... pri takýchto pripadoch ... dieta ti umiestnia do detského domova .. atd.... a bude sa cakat niekolko mesiacov na sudne pojednávanie ... ak budes v pohode a nie agresivna uvidis ho raz za dva tyzdne ...

sue
14. nov 2014

@cvocek budu sa pokusat prist opat,tentokrat aj za asistencie policie a s pravom pouzitia donucovacich prostriedkov - t.j.vylomenie dveri,znehybnenie teba (vykrutenim ruk,sputanim,nie su vylucene tvoje drobne zranenia vratane vyklbenin a pod.). Nasledne bude vykonana kontrola tvojho bytu a aktualnej starostlivosti o dieta. Nemozes sa divit - pride udanie a oni musia skontrolovat. Odkial maju vediet,ze sa hoci aj za dva mesiace nieco u vas nezmenilo k velmi zlemu? Ved pre nich ide o zivot maloleteho dietata...a v takom pripade radsej 10x donutit matku spolupracovat ako raz najst mrtve dieta :( Nasledne sa samozrejme mozes sudit,ale pochybujem,ze vyhras. Branis totiz vykonu moci. Odporucam spolupracovat - t.j.predtym nez pridu aj s policajtmi, vyobliekaj syna,vyupratuj byt a vyberte sa pozvat panie zo socialky na navstevu. Upozornujem ta v dobrom,ze pokial ti neodoberu syna,tak ta ich navsteva nebude jedina,pretoze podla toho co pises sa spravas velmi podozrivo....a tiez by som na mieste soc.pracovnicok trvala na pravidelnych kontrolach....